in

Játék áttekintése Wonderland Nights White Rabbit’s Diary

A visual novel stílusú játékok egyik fő jellegzetessége a történet tartalma, minél átfogóbb és gazdagabb, nagyban hozzájárulhat a játék általános sikeréhez. Ugyanis az ilyen címeknél nincs olyan játékmenet, mint más játékokban, és a játékban a fő hangsúly azon van, hogyan kell elmesélni a sztori forgatókönyvét, sőt, a játékmenetnek nincs sok értelme. Ráadásul az ilyen játékokból gyakran hiányzik a szinkronjáték, és a történet összes hőse és szereplője teljesen hallgat, a történet tartalmát pedig csak egy sor íráson és szövegen keresztül követik nyomon.

2020 közepén a “Sky Bear Games” stúdió egy másik, vizuális regény stílusú játékot adott ki Wonderland Nights: White Rabbit’s Diary néven, amiről azt merem állítani, hogy az egyik legkülönfélébb játék ebben a műfajban, amit eddig tapasztaltam. Az elmúlt néhány évben pedig szerintem a felhasználók nem vették észre, ahogy megérdemelte volna, és nagyon elhanyagolták. Ennek a játéknak az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, ami megkülönbözteti a műfaja többi címétől, hogy sok karakter van benne, akik mindegyike megszólal, ami igazán érdekes. Ezenkívül ez a játék könnyedén felkelti minden játékos figyelmét különleges művészeti stílusával és csodálatos vizuális effektusaival.

Képzeld el, hogy Alice a Csodaországban bekövetkezett káosz miatt elhagyta ezt a területet, és másik helyet választott lakóhelyéül. Távozása számos következménnyel járt, és mások átvették a helyét. Alice helyett a Szívek Királynője uralkodik Csodaországban, és átvette az irányítást a terület felett. Ebben a helyzetben és a kialakult káosz miatt három másik királyság, nevezetesen Qala, Club és Almas, mohón e drága föld erőforrásaira, és mindenesetre megpróbálják átvenni annak egy részét. Most egy fehér nyúl, valamint két barátja, egy macska és egy selyemhernyó, megpróbálják teljesíteni Alice feladatait, és új szerepet jelölnek ki maguknak, hogy véget vessenek ennek a zűrzavarnak, egy nagyon izgalmas utazásnak.

Amint azt bizonyára észrevette, a Wonderland Nights: White Rabbit’s Diary nagyon erős és érdekes történetháttérrel rendelkezik, amely jól kombinálható a vizuális regény stílusú játékmenettel és négy különböző frakció irányításával. A sztori cselekménye a politikai kérdésekre és a négy frakció közötti konfliktusra fókuszál, amely tele van politikai intrikákkal, és neked, a fehér nyúl szerepében, aki a sztori főszereplője, meg kell próbálnod békét teremteni, egyensúlyt teremteni közöttük és megakadályozni a háborút és a nyugtalanságot a négy nemzet között Ez a karakter a Szívek Mesteréhez tartozik, és az ő beosztottjaként dolgozik. Egy napon a játék fő frakciójának három képviselője a szívek országába érkezik, hogy megállapodjanak néhány kérdésben. Ez az esemény négy napig tart, és ezalatt Önnek kell napi tervezőként viselkednie, és meg kell határoznia, mivel tölti idejük nagy részét. Ez idő alatt sok döntést és választást kell meghoznod, amelyek mindegyike befolyásolja Csodaország sorsát.

A Wonderland Nights: White Rabbit’s Diary teljes játékszerkezete nagyon érdekesen van kialakítva. Alapvetően attól függően, hogy kivel és kivel párosítasz, feloldhatod a cselekményeket és a minisztorikat a karakterek között, így az újrajátszhatóság határozott, és erősen ajánlott többször is eljátszani. Rengeteg próbálkozással és hibával jár, hogy minden tervet elérj. és forgatókönyvek, valamint sok sikerhez útmutató nélkül. Időgazdálkodást kell játszania a királyok ügyeivel, és módosítania kell a napi tevékenységeiket, hogy lássa, mi történik. A játék felhasználói felülete nagyon egyszerű és felhasználóbarát, és könnyen megtekintheti az egyes karakterekre vonatkozó információkat, és időpontot egyeztethet velük. Ügyeljen arra, hogy döntései nagy hatással legyenek a történet végére.

A játék grafikája és vizuális effektjei igazán szemet gyönyörködtetőek, a kézzel rajzolt illusztrációk pedig csodálatra méltóak. Számos különböző színpalettát használnak ezeknek a képeknek a tervezésénél, amelyek mindegyike teljesen kiemelkedő. A képek és a környezet megvilágítása igazán figyelemre méltó, és az alkotók kreativitását és művésziségét mutatja. Lehet, hogy a szereplők hangjátékát alacsony szintűnek tartják, de szerintem egy vizuális regény stílusú címnek nagyon megfelel, és nagymértékben elmerül a történetben.

Ajánlható ez a játék? Természetesen igen, és minden bizonnyal boldog órákat fogsz átélni vele, és nem fogod megbánni azt az időt, amit erre fordítasz. A Wonderland Nights: White Rabbit’s Diary játék számos cselekményt és kis történetszálat tartalmaz, amelyek lassan mesélik el az egyes karakterek történetét a saját részükben, és természetesen ez a funkció nem teszi lehetővé, hogy túlzottan kötődj a karakterekhez, hanem az összes szereplőhöz. a maguk módján.Nagyon érdekesek. Számíthat arra, hogy sokat kell játszani ezzel a játékkal, hogy mindent megkapjon, még egy útmutató rendszerrel is. Lehet, hogy ez a játék nem mindenkinek való, de ha teheti, próbálja ki. Mert ez jó idő lesz számodra.

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék Medieval Dynasty

Játék áttekintése Startup Company Console Edition