in

Játék Wings of Bluestar

Mindannyian, játékosok tudjuk, hogy az olyan játékok, mint a Starship, különleges helyet foglalnak el sok játékos szívében. Emiatt amikor űrlövöldözős játékokat látunk, mindig abban reménykedünk, hogy ebben a műfajban egy vizuális stílusú játékot láthatunk. De általában ezek a játékok nem tudnak jelentős előrehaladást elérni. Az egyik ok, ami gátolja a fejlesztését, hogy az ebben a játékfajtában kifejlesztett játékok száma nem olyan nagy, hogy versenyképes tere legyen ezeknek a játékoknak a jobb fejlesztésére, ez az oka annak, hogy léteznek játékok ebben a műfajban. Sok problémával jár. Ám a most megjelent Wings of Bluestar játék ebben a műfajban mutatkozik be, ma pedig a GamesFold honlapján szemléljük a játékot nektek, kedves felhasználóink ​​és kedves barátaink számára. Maradj velünk.
A Wings of Bluestar egy űrlövöldözős játék, ahol űrhajóban kezdhetsz lövöldözni, mint ezeken a játékokon. Ebben a játékban annak ellenére, hogy ismerjük a játék feltételeit és azt, hogy a játék milyen játékmenetben és formátumban jelenjen meg, ez a játék egyáltalán nem lep meg minket. Természetesen sok játékosban izgalmat kelthetnek a játék elején található művészeti diák és rajzok, amelyek bemutatják a játék szereplőit, valamint az elején egy egyszerű történet bemutatása és a játék egy részletének bemutatása.

el kell mondanunk, hogy ez a feldolgozás a történeteken A játék és az ilyen diák nincsenek folyamatosan jelen a játékban, és a játék teljes szakaszában, talán a játékút három másik pontján kellene bevezetni őket, ami nem tűnik túl nagynak. érdekes. Ami még ennél is rosszabb, arra gondoltunk, hogy talán ezeket a részeket a játék állandó jellemzőiből hozták létre, hogy a játék fő arénáján kívül is olyan érzést keltsenek, amit Ebenaziban már nem látunk. De a Wings of Bluestar játék helyzete egyre rosszabb, ha magához a játékmenethez érkezünk, azt látjuk, hogy a fejlesztő még a játék eredeti műfajában történő fejlesztése és létrehozása során is meg tudta mutatni magát, ahogy kell, és talán és ez a kérdés Nincs helye apróbb kifogásoknak, mert a játékosok fő ok, amiért ilyen műfajú játékkal szeretnének játszani, az az, hogy a játékosok valami hasonlót szeretnének megtapasztalni, mint a space shooter, amit ebben a játékban már nem látunk. A lövöldözős játék számos különféle hibát tartalmaz különböző részekben, amelyeket nem lehet könnyen megkerülni.

A játékban nagyon nagy hangerő és nagy kaliberű akkordok miatt a játék kihívást jelentő részei minden nehézségtől mentesek. Az olyan hibák, mint például a rejtvényhibák a játékban, valamint a játék útvonalainak megválasztása, szintén azok közé tartoznak, amelyeket ez a fejlesztő önként vállalt. De nem csak játékmenetben nem olyan jó a játék, hanem a játék grafikai részében sem látunk különösebb tulajdonságokat a Wings of Bluestar játékban.A játék lövöldözője maga nagyon egyszerű és lassú effektek , ami egyáltalán nem kommunikálható és egyáltalán nem egyedi A Wings of Bluestar játékban semmi különös nincs, amit ehhez a játékhoz szeretnénk kapcsolni, és azt mondjuk, hogy ezt a játékot az adott típusú konstrukció miatt játszom.

A játék hátterében, valamint a mögöttük és előttük lévő, különböző rétegekben elhelyezkedő képeken maga a játék művészetében és hadihajóiban unalmasan eltérő kép van, a képcseppek pedig egyáltalán nem hasonlítanak a játékhoz. a játéktérben van. Látjuk, hogy nem. Még a játék robbanásai és a játék felvételei is nagyon kiforrott állapotúak, ami vizuálisan nagyon rondává teszi a játékot.
Összességében mindenki másnál jobban szeretnénk látni olyan játékokat ebben a műfajban, amelyek ugyanolyan izgalmat adhatnak nekünk, mint az űrlövők, de általában véve azt látjuk, hogy sok technikai probléma van a Wings játékban. A Bluestar egy probléma a játékosok számára nagyon unalmas módon. A játék rossz dizájnstílusa, valamint a játék történetének fő magjának hiánya és a játék útja a sok olyan hiba közé tartozik, amelyek ezt a játékot teljesen amatőr és unalmas játékká változtatták. Vegye figyelembe a műfajt is.

Overall
2/10
2/10
 • Grafika - 2/10
  2/10
 • Sztori - 1/10
  1/10
 • Zene - 2/10
  2/10
 • Játékmenet - 3/10
  3/10

Játék Kingdom Rush

Játék Medieval Dynasty