in

felülvizsgálat the last hero of nostalgaia

A nostalgiagaia utolsó hőse egy vicces és izgalmas kaland, amelyet a jade játékok szerelmesei és azok is élvezni fognak, akiknek emlékei vannak a régi pixeljátékokról. Ebben a vonzó és izgalmas játékban, amely kifejezetten az Xbox számára készült, sok kedves élmény vár számodra, amelyeket kétségtelenül nagyon érdekes és élvezetes lesz felfedezni. Csatlakozzon hozzánk, próbálja ki ezt az izgalmas és érdekes játékot, és olvassa el a véleményét.

Ez a játék egy vonzó és fejlett világ történetét meséli el a videojáték-képességek keretein belül, ahol minden nagyon fejlett és érdekes. De veszély fenyegeti őket. Térj vissza a pixeljátékok világába! Ez egy katasztrófa számomra, mint az új játékok rajongója. Ha látja a The Last Hero of Nostalgaia erős grafikáját és vonzó tulajdonságait, akkor hozzám hasonlóan aggódni fog ezért a gyönyörű világért. Nagyon rossz lesz, hogy mindezek a szépségek elvesznek, és újra a pixelek uralkodnak majd! De ne aggódjon, mert van megoldás erre a problémára. Küzdeni az ellenségekkel és elpusztítani őket, és ami a legfontosabb, megvédeni a videojátékok gyönyörű világát. Itt egy lovag szerepét kell játszania. A játék egyéb funkciói is a középkorra emlékeztetnek. A vizuális effektusok tervezésétől az épületekig és a karakterek megjelenéséig.

Most, hogy a vizuális funkciók megvitatása előkerült, el kell mondanunk, hogy ennek a játéknak a vizualizációja fantasztikus. A The Last Hero of Nostalgaia-ban minden nagyon jó minőségben és nagyon erősen van megtervezve, és érdekes, hogy a pixeles képekhez való visszatérés kockázata ellenére még mindig minden minőségibbnek és szebbnek tűnik, mint a klasszikus játékok. Íme két kép és két nézet mindegyik jelenetről. Az egyik a fejlett játékok világában, a másik a pixeles képek unalmas világában. A játékkörnyezet részletei azonban nagyon jól meg lettek választva, és ez igaz a színvilágra is. Minden szín a középkorra emlékeztet, és ez nagyon vonzó. Meg kell jegyezni, hogy ennek a játéknak az animációi is nagyon szépek, és a sebességük is megfelelő. A kívánt játék eljátszása azonban nagyon kellemes élmény lehet.

A Nostalgaia utolsó hőse általában jó és kielégítő, de vannak hibái is. Nekem például nem tetszett a jellemzése. Egy ilyen teljes és jó játék többet dolgozhatott volna a karaktereken, és a karaktereket saját történetekkel és jellegzetes vonásaikkal ábrázolhatta volna. De legyünk őszinték, sok újítás van ebben a játékban. Főleg a történetről, amit még soha más játékban nem mutattak be. Ennek a játéknak a játékmenete is nagyon szép, és biztosan élvezni fogja. Ezen kívül a játék sebessége és ritmusa is megfelelő. A The Last Hero of Nostalgaia-ban van egy narrátor, akinek a hangja a játék minden részében hallható. Ez a narrátor humoros és gúnyos mondatokkal kísér, jelenléte pedig nagyon vicces és érdekes lehet. Ez a kívánt játék egyik további újítása és alkotása.

A játék egyik vonzó tulajdonsága, hogy barátaid segítségével kipróbálhatod. Használd a The Last Hero of Nostalgaia többjátékos funkcióit, és élvezd. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szóban forgó játék az egyik legjobb az akció-kaland műfajban, és biztosan tetszeni fog. Sok csata van ebben a játékban, amelyek biztosan érdekelni fognak. A különböző ellenségek elleni küzdelem és leküzdésük kitörölhetetlen jellemzője ennek a műfajnak, és kétségtelenül nagyon szórakoztató. Ellenfelek, akiknek megvannak a saját képességei és sok lehetőségük van a csatára. Ezekben a csatákban használhatod találékonyságodat, és térdre kényszerítheted ellenségeidet. légy óvatos. Mert szép világod sorsa rajtad múlik.

Ennek a játéknak a zenéje is emlékeztet a régi és klasszikus pixeljátékokra, amelyek bár kompatibilisek a játék történetével, nem passzolnak jól a környezetéhez. Talán egy jobb zene használata érdekesebb ötlet lehet. Ezen kívül a játék hangzása is kiváló, és főleg a legtöbb részben hallható narrátor hangja nagyon vonzó és humorossá, sőt sötétebbé teszi a játékélményt. Ebben a játékban teljesen kimaradt a karakterek beszéde, és ha figyelembe vesszük a narrátorra helyezett nagyobb hangsúlyt, ez teljesen érthető.

A The Last Hero of Nostalgaia egy vonzó akció-kalandjáték, amely sok figyelmet keltett azzal, hogy új és kedves történetet mesél el. Ebben a játékban meg kell védened a videojátékok új világát a pixelképződés veszélyétől, és minden erődet ezen a téren kell felhasználnod. Harcolj és pusztítsd el ellenségeidet. Ezekben az izgalmas csatákban minden rajtad múlik. A játék grafikája kiváló, és kétségtelenül meg fog lepni. Emellett az animáció és a képalkotás is egyedülálló. A The Last Hero of Nostalgaia zenéje nem rossz, de nem illik a játék hangulatához. De az erős hang pótolja ezt a problémát. A játék csodálatos játékmenete nagyon vonzó és szórakoztató lehet.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése The Battle Of Polytopia

felülvizsgálat dreamworks dragons: legends of the nine realms