in

Játék Jewel Match Solitaire

Talán ha nem nézzük az első Windows alatt megjelent játékokat, hanem ennek az operációs rendszernek a Diafalt játszóterét és a kezdeti játékaikat, akkor olyan játékokat fogunk találni, mint a Jewel Match Solitaire és a Shabi Heba. Általánosságban elmondható, hogy a Solidar játékok kártyajátékok és pasziánszjátékok, amelyeket korábban mindenféle játékos széles körben elfogadott. Ezúttal egy fejlesztőcsapat igyekszik a játékot a grafika világába hozni, általánosításával és továbbfejlesztésével. Annak érdekében, hogy sokunk számára, akik tétlenül játszottunk ezzel az eszközzel, ma ezt a játékot áttekintjük a GamesFold oldalán. Maradj velünk.
A Jewel Match Solitaire játékot azon kártya- és kártyajátékok egyikének kell tekinteni, amelyek alapértelmezés szerint minden játékosnak a számítógépén vannak, és játszottak velük. Ez a játék egy sor egyszerű játékból áll, amelyekhez alapvetően nincs szükséged más játékosokra, és ezeket a játékokat egyedül is jól játszhatod. Magasan rigged és véletlenszerű kezek állnak rendelkezésedre, amelyekkel megváltoztathatod a számok sorrendjét, valamint a játékban saját képességeikkel szerepet játszó színeket és ászokat, valamint eltávolíthatod a benne lévő lapokat. a sor és az oszlopok..

A lejátszót a használatba helyezték, nos, ezek között a játékok között meg tudja mutatni magát ez a modern képességekkel és sokkal jobb grafikájú játék, ami nagyon jó auditnak számít ezeknél a játékoknál. Nos, hogy ne maradj le egy rivális játék elkészítésével, ennek a játéknak az a témája, hogy alapvetően a középkori világban élsz, ahol a játékban jól kell tudnod építeni különböző kastélyokat. A játékban szereplő kastélyok képei digitális festmények formájában készülnek a játékban, amelyek romokból településekké alakulnak, amelyeket a játékban elért előrehaladása alapján határozhat meg. adott egy témát, és elkészítette az egész játékot A Jewel Match Solitaire grafikusan mutatja magát egy középkori játék formájában. A Nir játék képei és formái már a játékkártyák kialakításában is jó összhangot találtak a játék témájával. Tartalmi szempontból négy fő pasziánsz játék került a Jewel Match Solitaire játékba, és több mint kétszáz különböző szintű vonzó szakaszt ágyaztak be a játékba az egyszerűtől a bonyolultig.

A játék elején a játék edzési része jól rávezeti az embert a játékra, és a játékban a játék fő történetéről szóló narrációk is szerepelnek, ami, el kell mondanunk, nem az. bárki számára fontos, és ha játék lesz, akkor csak a játékosoknak. Grafikai körülményektől függetlenül szeretnék csinálni. Ez egy kártyajáték, aminek ebben a játékban nem látunk különösebb problémát a technikai részben és a játék fejlesztése, oly módon, hogy a játékot javasolják Önnek, amelyet több játékban a legmagasabb méretekkel kell fejleszteni. A könnyűtől a keményig terjedő teljesítményszintek is szerepelnek a játékban, amelyek olyan kihívások, mint az időzítés és a játékban lévő kártyák száma, hogy kihívást jelentsenek a képességeidnek.

Bayes háttere mindig összefügg azokkal a kastélyokkal, amelyekben játszik, és miután előreviszi a játékot, azt látja, hogy ezekben a játékokban nem csak következetesen fejezi be a játékot a végével. Jól érezte magát, de kitöltésével az eredeti hátteret, ami a játékkastélyok festményének kész formája, elmentheti háttérképként és nyerő képként a rendszerében.
Összességében elmondható, hogy a Salitar játékokra kiadott játékok közül a Jewel Match Solitaire egy komplett játéknak tekintendő, számos vonzó szemponttal, amire más ilyen szintű játékok nem tudtak hasonló példát adni a kiadó számára. Nintendo Store. Kártyajátékokhoz az első választásunk a Jewel Match Solitaire.

Overall
5.8/10
5.8/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

Játék áttekintése Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle + Hell

Játék Match Ventures