in

Játék áttekintése Jumbo Airport Story

A Nintendo Switch konzolos játékok tele vannak érdekes ötletekkel, amelyeket a lehető legjobban használtak fel különböző részlegeikben. Ezen ötletek némelyike ​​igazán csodálatra méltó, ugyanakkor számos kihívás elé állíthat számotokra. Főleg, ha ezek keverednek a vezetési stílus elemeivel, amelyek megkérdőjelezik képességeidet. A Jumbo Airport Story játék egyike ezeknek a Kairosoft által tervezett és fejlesztett játékoknak, amelyeket korábban mobileszközökre adtak ki, és kizárólag a Nintendo Switch konzolra adták ki 2023. február 2-án. Természetesen ennek a játéknak a lenyűgöző sikere és kiváló teljesítménye miatt feltételezhető, hogy a személyi számítógépek tulajdonosai számára ismeretlen időpontban lesz elérhető. A Jumbo Airport Story, ahogy a neve is sugallja, egy független cím a szimulátor stílusban, a stratégiai stílus elemeivel, amely egy nagyon egyszerű, de rendkívül vonzó játékmenettel rendelkezik, amely a végéig elfoglalt.

Ebben a játékban egy repülőteret kell létrehoznod, és idővel világszintre kell vinned a hírnevét. Kezdetben van egy új repülőtere, amely teljesen hétköznapi, és nem tartalmaz részleteket és bájt. De idővel világhírű nemzetközi látványossággá változtatja, amely tele van mindenféle szórakozással. A vezetési stílus elemei nagyon fontos szerepet játszanak ebben a játékban, hiszen a látogatók kényelmét szolgáló létesítményeket kell kialakítani, és a gépek menetrendjét úgy kell beállítani, hogy azok maximális hatékonyságot érjenek el.

A Jumbo Airport Story játék elején egy alapértelmezett 300 000 G-os közös valuta áll rendelkezésedre, hogy épületeket és szükséges tárgyakat építhess. Az építési szakaszban négy különböző típus található, amelyek magukban foglalják az üzlettípusokat, repülőtereket, létesítményeket és a területválasztást. Az összes épületet meg kell építeni, és ez némi időt vesz igénybe. Összesen hat repülőtér található ebben a játékban, a játék elején tetszés szerint választhatsz közülük, és az elején lehetőség van arra is, hogy a főszereplőt férfinak vagy nőnek válasszuk, illetve változtasd meg főszereplőd nemét, és válaszd ki azt, amelyik természetesen nincs hatással a játék folyamatára.

Repülőtere növekedése, fejlesztése és népszerűségének növelése érdekében olyan épületeket kell építenie, mint például csemegeboltok, könyvesboltok és mindenféle üzlet, hogy a látogatók ezeken a helyeken tölthessék tétlenségüket, és jól érezzék magukat. Mert az elégedett ügyfelek népszerűbbé teszik repülőterét, és több látogatót vonzanak. Ahogy a repülőtér egyre nagyobb, olyan megoldáson kell gondolkodnia, amely megkönnyíti a látogatók mozgását, és ebből a célból ülőhelyeket, például padokat és kanapékat kell kialakítania a szórakozóhelyek körül, hogy az utasok jól érezzék magukat.

Az utasok utazásáról kapott visszajelzések nagyon fontos szerepet játszanak az előrehaladásban, és pontokat szereznek. Például, miután utazásra viszi az embereket, a végén megkéri őket, hogy mondják el véleményüket és visszajelzéseiket a legutóbbi utazásukkal kapcsolatban, és ennek a felmérésnek az eredményeit a „Túraeredmények” részben rögzítjük. Ennek a szakasznak van egy bizonyos értéke, ha eléri a határozatképességet, az azt jelenti, hogy sikeresen teljesítette az utazást, és az utasok elégedettek veled. Az Ön által létrehozott repülőtéren számos olyan rész található, mint például az éttermek, üzletek, szolgáltatások és üdülőhelyek, amelyekben nagyon fontos az utasok visszajelzése. Mindegyik elemnek megvan a maga sávja, amelynek egy részét a felhasználók megjegyzései egészítik ki. Minden pozitív visszajelzés, amit kapsz, kicsit megemeli a lécet, és pontokat ad.

Ami a vizuális és grafikai effektusokat illeti, ez a játék pixel art stílust használ, amely valahogy a klasszikus és a régi címekre emlékeztet 8 bites stílusban. A környezet minden részlete és eleme pixeles és teljesen szép, ami minden bizonnyal a játék egyik csúcspontja. A karaktermodellezés is nagyrészt anime karaktereken alapul, és minden bizonnyal nagyon vonzó lesz a japán animevilág rajongói számára. Ebben a játékban nincs jelentősebb filmzene, a cselekmény teljesen szavak nélkül következik, és a játékban nincs párbeszéd, és szövegek sorozatára korlátozódnak. Véleményem szerint a készítőknek több hangeffektust és zenét kellett volna ebbe a játékba tenni, hogy ebből a szempontból ne legyen hiány.

A Jumbo Airport Story egy másik jól elkészített és kiváló független cím, amelyet a Nintendo Switch konzolra adtak ki, amelynek általános játékmenete és környezete a régi SNES konzol klasszikus címeiből származik. Önnek kötelessége létrehozni a legnagyobb repülőteret, és világszerte híressé tenni, és ezzel kapcsolatban semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie. Ha szereted a menedzsment elemekkel rendelkező szimulátoros játékok élményét, akkor ezt a játékot neked ajánlom.

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Dead Space Remake

Játék áttekintése Go! Go! PogoGirl