in

Játék áttekintése Jumbo Airport Story

A Jumbo Airport Storyban ismét felragyog a Kairosoft játékok varázsa. Amit kapsz, az a klasszikus tetszetős pixel art stílus, az alapoktól való építés mókája és a több szempont egyidejű kezelésének kihívása. Rengeteg titkot és kombinációt fedezhetünk fel, amelyek érdekessé és dinamikussá teszik a játékmenetet. A játék lényegében egy nyílt végű élmény, így addig játszhatsz, ameddig csak akarsz, még akkor is, ha természetesen van egy pont, amikor nincs új tartalom. De mindig ott van az izgalom, amikor új csúcspontot akarsz elérni!

A Venture Towns és a Dungeon Village megjelenése óta nagy rajongója vagyok a Kairosoftnak, és személyes kedvenceim közé tartozik a Venture Towns, a The Pyraplex, a Beastie Bay és a Bonbon Cakery. A reptéri menedzsment szimuláció olyan műfaj, amelyet mindig is szerettem, így a Jumbo Airport Story hamar a kedvenc játékommá vált. Korábban már tapasztaltam a “Sky Haven Tycoon” nevű repülőtér-vezetői játékot, de ez az új cím tartalomban gazdagabb és több szempontból is sikeresebb.

Képzelje el, ha egy közönséges repülőteret szeretne luxus nemzetközi repülőtérré alakítani, mennyi ideig tartana, és mit kell tennie? Erre a kérdésre a választ a Jumbo Airport Story játékban kell megtalálnia. A játék fejlesztőjeként a Kairosoft fejlesztő egy olyan vállalat, amely pixelgrafikát használó és nagyon alacsony konfigurációs követelményekkel rendelkező üzleti menedzsment mobiljátékok fejlesztésére összpontosít.

Kiváló munkáik nagy népszerűségnek örvendtek a Java mobil korszakban, és még a menedzsment játékok későbbi fejlesztésére is nagy hatással voltak a Flash webes játékokban. A vállalat tiszteletben tartja minden játékos képzelőerejét és tervezését, és felhatalmazza őket arra, hogy megvalósítsák elképzeléseiket, hogy minden játék a közönség széles skáláját vonzza le, és szórakoztató játékmenetet teremtsen. Ezért a játékaik összességében egyedülálló kategóriának számítanak a szimulációs játékok rajongói körében jól ismert “üzleti menedzsment játékok” között.

A Jumbo Airport Story fő attrakciója a többi korábbi címhez hasonlóan a játékmenetben rejlik. Itt egy üzletet kezel, amelyet idővel fejlesztenie kell, és bővítenie kell a szolgáltatásait. Ezen a repülőtéren különféle üzleteket építhet, és eladhat néhány élelmiszert, hogy nagyobb profitot termeljen. Mint korábban, üzleteket és dekorációkat kell építenie a repülőtér díszítésére, hogy növelje a repülőtér népszerűségét és több pilótát vonzzon.

A játék játékmenete alapvetően két részre oszlik, az egyik a klasszikus Kairosoft üzleti szimulációs játékmenet, a másik pedig az egyedi reptéri játékmenet. Az első részben ugyanazokat a megszokott vezetési feladatokat kell elvégezni, mint a különféle üzletek felépítése és több utas bevonzása. De a játék egyedülálló része a kifutópályák megépítésében és a repülőtéri útvonal tervezésében rejlik. A kutatás-fejlesztési projekt előrehalad, és lassan lehet saját géped, és ahogy a gép szintje emelkedik, a kényelem szintje és a repülési távolság folyamatosan javul, és a világ más részeire is utazhatnak.

A repülőgépeknek közvetlen frissítési útvonaluk van. Ahogy feloldod a magasabb szintű repülőket, azok egyszerűen jobbak, mint az előzőek, és nincs olyan furcsa “speciális repülőgép speciális célra”, mint a cég sok más játékában. Lehet, hogy valakinek nem tetszik ez az egyszerűsítés, de szerintem nagyon jól működik ennél a játéknál. Szerencsére a Kairosoft sok más játékához képest sokkal kevesebb “RNG” van ebben a játékban, így nem érzi úgy, hogy teljesen elakadt a játék.

Ami a vizuális effektusokat illeti, a Kairosoft játékainak pixelgrafikája és stílusa évek óta változatlan, és ez a japán fejlesztő játékainak jellemzői, amelyek mindig kellemesek a szemnek, és soha nem öregszenek el. Nagyon szórakoztató nézni, ahogy a kis pixeles emberek rohangálnak, és a számok egyre nagyobbak. A zenén kívül mindent élveztem. Hogy őszinte legyek, a zene ezúttal egy kicsit bosszantó, a rövid ismétlődő zenei hurok meglehetősen kínos és monoton.

Összességében a Jumbo Airport Story egy nagyon élvezetes irányítási rendszerrel rendelkezik, erős kreatív oldallal, és több órányi szórakozást biztosít Önnek a leghatékonyabb repülőtér felépítésében. Csupán arról van szó, hogy az eredmények elérése őrlődést és sok erőfeszítést igényelhet. Mert az elért eredmények többnyire egyszer kerülnek feloldásra a teljes játék során, nem pedig 1 az elején, a többi pedig a végén.

Viszont szórakoztató a játékmenete, gazdag tartalommal, kellemes felülettel rendelkezik, jó a ritmusa, és a szabad szemmel látható növekedés is remek játékélményt ad a játékosoknak. A Jumbo Airport Story egyszerűen teljesíti mindazt, amit egy repülőtér üzemeltetésével kapcsolatban szeretnék

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Another World Mahjong Girl

Játék áttekintése DIY Makeup