in

Játék áttekintése Choice of Life: Middle Ages 2

Véleményem szerint az emberi élet mindig is olyan volt, mint egy hatalmas fraktálfa, minden percben és minden pillanatban választás előtt állunk, és mindig felmerül bennünk a kérdés: mit tegyünk ezek után? Határozott döntést kell hoznunk egy alapvető szükséglet megoldásához? Vagy egyáltalán nem csinál semmit? A tétlenség is választás. A választások analógiája a normál életben a fraktálfával az, hogy a számtalan lehetőség mindegyikének kiválasztásával a fa feltételes törzse mentén haladsz, és az ágai tovább szaporodnak és nőnek, több ezer járatlan ösvényt hagyva maga után. elmúltak, de te nem. Akár nem akartad, akár nem, a válasz rajtad múlik.

A Choice of Life Middle Ages 2 játék lehetőséget ad egy legendás élet teljes képének megtekintésére, és megmutatja, hogy hétköznapi életünkkel ellentétben mindig újrakezdhetjük. Ez a játék az első verziójának a folytatása, amely 2021-ben jelent meg más platformokra, köztük a Nintendo Switchre, és most, három év után, ezen a népszerű platformon láthatjuk a második verzió megjelenését.

A Choice of Life: Middle Ages 2 egy kártyajáték vizuális újszerű stíluselemekkel. A játék története középkori környezetben játszódik, fantasy témákkal keverve. Ön a koronaherceg irányítása alatt áll, és együtt megteszitek az első lépéseket e lenyűgöző és egyben nagyon veszélyes világ felé. Ne hagyd, hogy a játék álszent bemutatkozása megtévesszen, mivel ez a játék nem kínál komoly ezoterikus élményt. Éppen ellenkezőleg, egyszerűen egy zseniális koncepciót fejez ki, amelyet többféle választási lehetőség képvisel. A történet szekcióban van egy hős, akinek meghatározott sorsa van, vannak választási lehetőségek, amelyeket illusztrált kártyák formájában mutatnak be. Te választasz, kezeled a következményeket, cselekedeteid eredményétől függően halsz meg, nyersz, és a folyamat újra és újra megismétlődik. Az általános játékmenet ebben a néhány mondatban összefoglalható.

A történet fejlődése során hősünk felnő, új lehetőségek nyílnak meg előtte, olyan tárgyakat és készségeket kap, amelyek a jövőben segítenek (és néha árthatnak is). Egy bizonyos helyzetben, homályos választással a hős egyfajta „címet” kaphat érdemeiért. Például 160 cím van a játékban. Összesen 10 különböző befejezés található a történetszekcióban, és ekkora változatosság mellett az Életválasztás első része egy kis előzménynek tűnik.

A Choice of Life: Middle Ages 2-ben az első részhez képest sokkal több választási lehetőség, történetútvonal és befejezés van, hogy nyugodtan hátradőlhetsz és elgondolkodhatsz, ha összezavarodsz. A játékban a kártyaválaszték mellett van egy világtérkép is, ahol pontról pontra bolyong a főhős, itt pedig véletlenszerű eseményekre számíthatunk. A diverzitás mértéke megközelíti a kritikus értékeket, és ez fantasztikus.

A játék fő játékmechanikája a képernyő közepén elhelyezett kártyák. A kártya elején egy kép és magyarázat található a választható választásokról. A kártya hátoldalán szerepelhet a válogatás eredménye, a képtörténet leírása vagy további effektusok. A választási eredmények három kategóriába sorolhatók: pozitív, negatív és hatástalan. Az oldal tetejének közepén fontos lehetőségek találhatók. A játék elején csak az életek száma jelenik meg, utána lesznek más paraméterek. A Choice of Life: Middle Ages 2 egyik megkülönböztető vonása a kellemes művészeti stílusa, a bár kissé rendetlen képeskönyv és egy középkori metszet keresztezése, amely nagyon jól hozhatja a korszak frissességét. hogy újjáépítsék a “szenvedő Középsőt”. Korok”. Mindezt ügyesen hangsúlyozza a kellemes zene, valamint a középkori témájú jókedv.

Ez a játék nagyon izgalmas és nagyon változatos, minden lépést és döntést át kell gondolni, mert nagyon szomorú dolgokhoz vezethet. A játéknak sok vége van, ezért olyan magas a visszajátszási értéke. Ez az új verzió még jobb és hosszabb, mint az első cím, hosszabb szakaszokkal és több véletlenszerű eseménnyel. Összességében ez egy nagyszerű játék minden szempontból: a cselekmény és a hangsáv, a választék és a véletlenszerű események sokfélesége. Minden játékosnak ajánlom ezt a játékélményt.

 

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Mosaic Chronicles Deluxe

Játék áttekintése Pocket Witch