in

Játék áttekintése Pocket Witch

A Pocket Witch egy szórakoztató 2D-s játék platformer stílusban, amely játékmenetét és grafikáját tekintve a Game Boy konzolos játékok aranykorszakára emlékeztet, és képes újrateremteni a 90-es évek emlékezetes játékainak hangulatát. Ez egy rövid játék gyors és érdekes játékmenettel, amelynek befejezése nem sok időt vesz igénybe, és minden szakaszát egy futással teljesítheti, ezért nagyszerű lehetőségnek tekintheti a Nintendo konzolon való játékhoz. Fontolja meg a Switch-et útközben, akár egy Game Boy játékot. Ezenkívül a Pocket Witch, bár a tervezés és a játékmenet egyszerű, nagyon nagy kihívást és brutális tud lenni, és igyekszik próbára tenni platformkészségeit, amennyire csak lehetséges. Azonban van egy addiktív és izgalmas játékmenete, amely nagyszerű választásnak számít a többi játékos számára.

A játék története nagyon érdekes egy kis varázslóról, akinek le kell küzdenie az útjában álló összes kihívást. Egy nagy gonosz varázsló csapdába esik egy csapdákkal és ellenségekkel teli börtönben. Most segítened kell neki elmenekülni erről a szörnyű helyről, és természetesen különféle kihívásokkal kell szembenézned így. Nincs egyedül ebben a kockázatos kalandban, és denevér barátjával utazik. Kalandod során használnod kell különleges képességeidet, kerülned kell mindenféle csapdát és ellenséget. Ha ezt megteszi, minden szakaszban gyűjthet egy kulcsot, amely felold minden blokkolt átjárót. Útközben olyan helyekre fog találkozni, ahol tök van, ezek mentési pontokként működnek, és elmentik a haladást. A rejtvényelemek részben használatosak ebben a játékban, számuk nagyon kicsi.

A Pocket Witch egy rövid és egyszerű platformer játék kisebb rejtvényekkel, amely 30 különböző szintet tartalmaz. Ráadásul ennek a játéknak csak két nehézségi szintje van, a Normál és a Nehéz, és az egyetlen különbség közöttük az, hogy a kemény nehézségi szinten nem lehet elmenteni a fejlődést a játék során. Valójában egy szakaszt kell teljesítened az elejétől a végéig, és ha elveszted az összes élettárgyadat, elölről kell kezdened a szakaszt. A játék szakaszainak nehézségi szintje viszonylag magas, mégis érdekes, és természetesen logikus folyamatot követ. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik a jó kihívásokkal teli platformjátékokat.

A játékmenet részben ennek a játéknak nincs új vagy forradalmi mechanikája, a főszereplő különféle képességekkel van felszerelve, mint például a dupla ugrás és a gyors futás, és gyakran használod ezeket a mozdulatokat a halál elkerülésére. A környezeti csapdák azok a veszélyes akadályok közé tartoznak, amelyekkel útközben szembe kell néznie. Ezek a csapdák közé tartozik a savmedence pattogó labdákkal, fa tüskékkel, éles pengékkel és fűrészekkel, valamint fa borotvákkal. A képességeidet arra is használod, hogy kikerüld az ellenséges lövedékeket, és magas helyekre érj el.

Ennek a játéknak az egyik erőssége a színpadok és a fő ellenségek kialakítása, amelyek igazán csodálatra méltóak. A Pocket Witch kihívásokkal teli játékmenete abból fakad, hogy a legtöbb ellenség egyszerű megjelenésével nagyon brutális, és a harc vagy az elkerülésük idővel nehéz feladattá válik. Sajnos ennek a játéknak a laza vezérlése és precíz platformjai nem kompatibilisek egymással, és ez a probléma, amitől a játék szenved. A navigációhoz, átvitelhez kapcsolódó beviteli gombok nem rendelkeznek a kellő pontossággal és részletességgel, ez pedig felesleges problémákat okoz.

Esztétikailag a játék pixel art stílusú grafikával rendelkezik, és egyértelműen a klasszikus 90-es évek platformereire és a régi iskola stílusú címekre emlékeztet. Bár a játék animációi alapszintűek, művészi stílusának megfelelő. A játék hangeffektusai tökéletesen illeszkednek a környezethez, és részletes részleteket tartalmaznak a tervezésükben.

A Pocket Witch egy kicsi és rövid platformer játék, amely némi kihívást jelent. A játékmenet nagyon egyszerű, ami jól kombinálható a régi pixel grafikával és az alapvető platformer stílusú játékmechanikával. Természetesen a játék kezelőszervei néha nagyon össze vannak rontva, ami csalódást okoz. Tekintsük a Pocket Witch-et jó választásnak, ha a főbb játékok között játszunk, vagy ha éppen kint vagyunk, remek játék az idő eltöltésére. Ha szereted az ugyanazon fejlesztő által készített Hat Up játékot, ezt a játékot is biztosan szeretni fogod.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Choice of Life: Middle Ages 2

Játék áttekintése Afterthought