in

Játék áttekintése Startup Company Console Edition

A startupok olyan innovatív és kreatív vállalkozások, amelyek értékteremtéssel, különböző problémák megoldásával kezdenek el dolgozni, tevékenységüket az elmúlt években növekvő tendencia kísérte, a felhasználási kultúra pedig meglehetősen hangsúlyossá vált a mai világban. Ma az üzleti világ jelentős részét alkotják a startup cégek, amelyek különböző területeken tevékenykednek, amelyek közül az egyik a vállalkozásokhoz vagy az online üzlethez kapcsolódik. Az ilyen típusú vállalatok fogalmának használata kevésbé elterjedt a videojátékok világában, és az elmúlt években nem láttunk olyan címet, amely általános történetében, játékmenetében és fő témájában használta volna a startup cégeket.

De a dán Hovgaard Games stúdió a Startup Company Console Edition játék kiadásával jól alkalmazta az ilyen típusú vállalatok koncepcióját, és rendkívül izgalmas és addiktív élményt nyújtott, ami igazán csodálatra méltó. Ez egy indie cím egy üzleti szimulátor stílusában, stratégiai stílus elemeivel, lehetőséget adva arra, hogy a nulláról alapíts egy technológiai fejlesztő céget, és nézd meg, be tudsz-e jutni az üzleti világba. Amelyben nagyon nagy cégek, túlélni vagy sem.

A Startup Company Console Editionben vállalkozói és vezérigazgatói szerepet tölt be egy új startup cégnél, és az a feladat, hogy a nulláról indítsa el technológiai vállalatát. A cél az, hogy felvegyék a versenyt az üzleti világ olyan óriásaival, mint a Google, a Friendbook és az Amazine – ne feledje, ezek a nevek csak a játékvilágban ismerhetők fel, anélkül, hogy megszólalnának a szerzői jogi harangok. Valójában, mivel ezek a nevek nem hasonlítanak fő cégeik nevéhez, ilyen eseteket alkalmaztak. Bár Ön fiatal menedzser, nem teljesen tapasztalatlan, és rengeteg információval rendelkezik az üzleti életről és a híres üzleti weboldalakról. A játék elején kiválasztod a kívánt cég típusát, és tetszés szerint módosíthatod az új céged nevét és minden adatát.

Mivel a mai világban minden híres üzleti cégnek van honlapja, érdemes weboldalt is készítenie a cégének, hogy felvehesse a versenyt a webvilág nagy technológiai óriásaival. A vállalati webhely témájának kiválasztásához a közösségi médiát, az online kiskereskedőket, a társkereső oldalt és a játékboltot is választhatja, és alapvetően fontos eldönteni, hogy mire összpontosítson cége webhelyén. Ez a legfontosabb döntés, amelyet meg kell hoznia.

Ami a játékmenetet illeti, ez a játék sandbox elemeket használó üzleti szimulátorként mutatkozik be. Ez egy érdekes előfeltétele egy olyan címnek ebben a műfajban, amely önmagában is egyedülálló. Az idő múlásával és a játék előrehaladtával szintet léphet, és új alkalmazottakat szabadíthat fel Önnek, például vezetőket, akik munkabéreket állítanak be alkalmazottaiknak, tervezőket, akik grafikus modulokat készíthetnek, és HR-menedzsereket, akik módosíthatják az alkalmazottak munkaidejét.

A Startup Company Console Edition játékban sok olyan új ötletet használtam fel a játékmenetben, amelyeket még soha nem láttam egyetlen játékban sem, és nagyon izgalmasak. A játék mechanikája nagyon könnyen megtanulható, de elsajátításuk kissé nehézkes és sok időt vesz igénybe. Egy tökéletes oktató rész is végigvezeti Önt a játék elején, és különféle dolgokat magyaráz el Önnek. Természetesen a játékmenet egy idő után ismétlődővé válhat, de még mindig megőrzi varázsát.

Ez a játék ugyan önálló címnek számít, és viszonylag kis költségvetéssel készült, de vizuális effektusok részlegében szemet gyönyörködtető és nagyon változatos színeket használ, amelyek a legtöbbször és valamiért felkeltik a figyelmet. nagyon jól működik. A játék kezelőfelülete nagyon könnyen megtanulható, tökéletes és letisztult dizájnnal rendelkezik, valamint a menük is nagyon áttekinthetők, és rövid időn belül elsajátíthatod a lehetőségeket. A filmzene is nagyon jól hallható és kellemes, hallgatása pedig nagyon jó és felejthetetlen érzést kelt a közönségben.

A Startup Company Console Edition a kedvenc üzleti szimulációs játékom. Szinte minden mást kipróbáltam a műfajban, de egyik sem tudta elérni a játék méretét és teljesítményét. A legtöbb csak szimulátoros cím volt, amelyek nem rendelkeznek a szükséges mélységgel. Ennek a játéknak a játékmenete nagyon addiktív, és nagyon szórakoztató játszani. Ha modokat használ a játékban, mindig legyen biztonsági másolata. Árához képest hihetetlen játék, és az egyik legjobb üzleti szimulátor, amit valaha is tapasztaltam. A játék nagyon jól kidolgozott és könnyen élvezhető. Nem kell várni az eladásra, ez még teljes áron is megéri. Sokaknak ajánlom a játék élményét.

Overall
8.8/10
8.8/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Wonderland Nights White Rabbit’s Diary

Játék áttekintése Dead Space Remake