in

Játék áttekintése Under The Warehouse

Az Under The Warehouse egy indie kirakós játék point and click stílusú játékmenettel, amely magával ragadó és izgalmas kalandot ígér. A fejlesztők egy kis csapata által dedikált játék egyedülálló és magával ragadó élményt kínál, amely nem mentes a hibáktól. Ez az első személyű kalandjáték a munkások, a különböző szekták és varázslatos terek furcsa világába kalauzol el. Ami igazán csodálatra méltó ebben a játékban, az a látvány, amelyet a PS1 konzolos korszak klasszikus horror- és misztériumai ihlettek, és nagyon hátborzongató atmoszférát teremtenek.

Az Under The Warehouse játék ugyan a horror címek kategóriájába tartozik, de ennek a játéknak a világában nem lehet találni semmi ijesztőt a valódi értelmében, mert ez a kaland inkább a furcsa és álmodozó dolgok felé irányul. Ebben az áttekintésben mélyen belemerülünk a játék különböző aspektusaiba, megvizsgálva a játékmenet mechanikáját, grafikáját, történetét és az általános szórakoztató tényezőt.

Ebben a játékban egy olyan karakter szerepét játszod, akinek nincs neve és története. Kalandod azzal kezdődik, hogy válaszolsz egy telefonhívásra, hogy egy idegen találkozni szeretne veled. Furcsa kéréssel fordul hozzád, és arra kér, hogy találj egy különleges tojást neki egy titokzatos raktárban. Ez nem közönséges tojás, hanem különleges. A játék története egy szürreális utazásra indít, hogy egy színes tojást találj egy hatalmas raktárban. Útközben sok mindent kell csinálni, például a dolgozókkal beszélgetni, tárgyakat gyűjteni, rejtvényeket megfejteni.

Az Under The Warehouse történet a csúcspont. A fejlesztők nagyszerű munkát végeztek egy olyan lebilincselő narratíva létrehozásában, amely az elejétől a végéig leköti a játékosokat. Ahogy felfedezi a raktárt, rejtélyes feljegyzéseket, hangjelentéseket és környezeti nyomokat fedez fel, amelyek fokozatosan felfedik a hely sötét titkait. A történet jó tempójú, és tele van váratlan fordulatokkal, így biztosítva, hogy a játékosok továbbra is érdeklődjenek, és belefektessenek az eredménybe. De véleményem szerint a játékban lehetett volna egy kicsit több történetmesélés, de így is szórakoztató volt a végéig, és mivel több különböző sztorivége van, sok minden rejtély marad.

Beszéljünk egy kicsit a játékmenetről. Az Under The Warehouse egy point-and-click első személyű felfedezőjáték, amely a rejtvényfejtés és a túlélési horror elemeit ötvözi. A játékmenet egy elhagyott raktár titkainak feltárása körül forog, miközben leküzdjük a különféle kihívásokat és akadályokat. A kezelőszervek intuitívak és érzékenyek, lehetővé téve a zökkenőmentes mozgást és a környezettel való interakciót. A rejtvények jól megtervezettek, és jó egyensúlyt kínálnak a nehézségek és az elégedettség között. A játék a lopakodó elemeket is magában foglalja, ami további feszültséget ad az élményhez.

A rejtvények jól sikerültek és kiegyensúlyozottak. Ezek a feladványok az egyszerűtől a homályosig terjednek, például néha egy kutyának kell adnia egy csontot, hogy elkerülje az útját, miközben lehet, hogy inni kell valakit. A probléma az, hogy a játékmenet egy idő után unalmassá válik, és a legtöbb esetben kellemetlenné válik. A karakterek, akikkel találkozol, lenyűgözőek és nagyon különösek, és mindig meglepnek. Szerencsére ezek a furcsa és csodálatos karakterek, akikkel az út során találkozol, tippeket és tippeket adnak a következő lépésekhez, és ez nem teszi olyan nehézzé a játékmenetet.

A játék zenéje nagyszerű és a hangulat is nagyszerű. A sokszögű vizuális stílusnak köszönhetően a játék kalandja során úgy hat, mint egy PlayStation 1 korszakból vett cím, amely jól visszaadja a múlt emlékeit.

Az Under the Warehouse hangulatát tekintve igazán nagyszerű, és olyan furcsa és hátborzongató környezetet kínál, amilyet hasonló indie címnél még nem láthattál, de játékmenet szempontjából kicsit unalmas, és sok az ismétlődő tennivaló. untatni téged. Tetszett a PS1-korszak látványvilága, de a sok küldetés újra és újra elvégzése kissé elkeserített.

Vannak még olyan rejtvények is, amelyek néha túlságosan is homályosak lehetnek, és nehéz lesz megoldani őket, és előfordulhat, hogy online forrásokra kell hivatkoznia, de összességében soha nem olyan bonyolult, mint néhány más játék a maga műfajában. Majdnem 2 órába telt, mire befejeztem a játékot, és azt hiszem, minden befejezést megkaptam. Ezenkívül az Under the Warehouse egy nagyon jó hangsávval rendelkezik, amely segít növelni a játék általános szorongását. Összességében minden hiányossága és problémája ellenére megér egy kis időt rászánni.

Overall
7.6/10
7.6/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése Labyrinthine

Játék áttekintése Long Gone Days