in

Játék áttekintése Labyrinthine

Az egyik nagyon érdekes, a mai horrorjátékokban ritkán használt funkció a co-op funkció, amelyre a fejlesztők nem nagyon fordítanak figyelmet. Véleményem szerint, ha létezik ilyen funkció az online horrorfilmekben, az jobban félelmet kelthet a közönségben. Az elmúlt években az egyetlen játék, amely rendelkezik ilyen funkcióval, az Outlast Trials, amely bár még a Steam korai elérési szakaszában van, nagyon jó pontszámokat kapott.

Ám úgy tűnik, hogy egy újabb, most megjelent horrorcímnek sikerült nagyon érdekes módon a kooperatív módot beépíteni az össztartalmába, a végtermék pedig egy csodálatra méltó horrorcím, ami valóban rémisztő pillanatokat tud hozni a rajongóknak. A cím, a Labyrinthine egy első személyű horrorjáték, amely egy nyugtalanító és nyugtalanító labirintusban játszódik. A játék hangulatos dizájnja, valamint egyedi játékmechanikája intenzív és magával ragadó horrorélményt hoz létre.

Azt tapasztaltam, hogy ez a játék szórakoztatóbb csak barátokkal, mert úgy játszhatsz, ahogy akarsz. Nagyon szórakoztató volt nézni és hallani, ahogy sikoltoznak, ahogy az üzeneteik elhalványultak, mert tudom, hogy nem tudok vagy nem akarok segíteni nekik, vagy rohanni és sikoltozni mellettük. Nagyon élveztem ezt a játékot. Összességében ez a játék nagyon sok lehetőséget rejt magában. Nagyon megijesztett, hogy egy ponton abba akartam hagyni a játékot, és nem is egyedül játszottam.

Ennek a játéknak a történetében egy baráti társaság vagy egy bátor kalandor szerepét játszod, belépve az izgalmas időtöltésnek hitt labirintusba, de ismeretlen okokból a dolgok megváltoztak, és most furcsa lények és szörnyek kóborolnak a környezetben. és az a céljuk, hogy elvegyék az életedet. A játék több egyedi területből áll, amelyek közül néhány nyitott világ. Ezen területek mindegyike rejtvényeket, szörnyeket és felfedezendő történetet rejt magában, és minél mélyebbre megy a labirintus, annál ijesztőbb lesz.

A rendelkezésedre álló felszerelések közé tartozik egy zseblámpa, egy iránytű, néhány világító pálca és egy útikönyv, amelyek segítségével egyszerre kell rejtvényeket megoldanod, hogy megtaláld a kiutat a labirintusból, elkerülve a szörnyeket. Bár a legtöbb ijesztgetés pusztán ugrásszerű ijesztgetés, amikor a szörny meglát, és ordít vagy sikít, vagy bármi. Minden szörny egyedi, és más taktikát kell alkalmaznia, hogy megküzdjön velük, és vagy besurranjon hozzájuk, vagy elmeneküljön előlük, ami nagyon szórakoztató, különösen azért, mert általában apró nyomok maradnak a papírdarabkákon. tippeket a szörny(ek)ről.

A Labyrinthine sok tekintetben hasonlítható az olyan címekhez, mint a Phasmophobia és a Forewarned, és tág értelemben szeretik ezeket a játékokat, hogy ezek mind horrorjátékok, amelyekben kalandos kaland van egy rejtély megfejtéséhez, de a hasonlóság Ezek többnyire itt érnek véget. A történet szempontjából ez a játék különböző részekre vagy fejezetekre van felosztva, amelyek a játék legélvezetesebb aspektusai.

Ezek olyan élmények, amelyek egyensúlyt teremtenek a horror és a felfedezés között, és tele vannak olyan tartalommal, amely képes lekötni az embereket történetekkel, nyomokkal stb. A fejezetek sorrendben bontakoznak ki, egyes fejezetek érdekesebbek, mint mások, de összességében szórakoztató élmény. Az esetfájlok egy szintrendszer mögé vannak zárva, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy több tartalomhoz férhessen hozzá több tok lejátszásával. Lehet, hogy ez egy kicsit lassú néhány újabb játékos számára, de a szintet feljebb lépve új szörnyekhez és térképtípusokhoz jutsz hozzá.

A megtalált fájlok szórakoztató tartalmak, amelyek növelik a játék újrajátszhatóságát. Előfordulhat, hogy egy idő után ismétlődőek vagy elavulnak, de határozottan segítenek a játékidő egy kicsit hosszabbra nyúlásában, hogy dolláronként több játékidőhöz jusson. Számos csak szörnyeteg fájl, rejtvény és térképtípus létezik, amelyek a sztori módon túl is további tartalmakat biztosítanak.

A Labyrinthine egyik kiemelkedő tulajdonsága a hangtervezés. Ennek a játéknak van egy kellemetlen és zavaró hangsávja, amely fokozza a játék ijesztő hangulatát, és segít növelni a játékkörnyezettől való általános feszültséget és félelmet. A hangeffektusok is nagyon megfelelőek, az ajtóroppanástól a távolban jól hallható léptek zajáig, amelyek mind hozzájárulnak a félelem és a szorongás érzéséhez. A játék általános atmoszférája is jól megtervezett és hatékony a fájdalom és a klausztrofóbia közvetítésében (többnyire).

Összességében a Labyrinthine egy nagyszerű horrorjáték, amely biztosan rengeteg izgalmat és félelmet okoz a játékosoknak. Atmoszférikus dizájnja egyedi játékmechanikával, lenyűgöző grafikával és kiváló hangtervezéssel kombinálva a horror műfaj kiemelkedő címévé teszi. Noha nem mentes a hibáitól, a Labyrinthine-t mindenképpen érdemes megnézni, ha horror rajongó vagy, és valami új és izgalmas dologra vágysz, amiben elmerülhetsz.

 

Overall
8.1/10
8.1/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Ashina: The Red Witch

Játék áttekintése Under The Warehouse