in

Játék áttekintése Super Sunny Island

A mai platformerek többsége unalmas és nehéz, és emiatt a legtöbb játékos feladja néhány perces játék után. Ennek a stílusnak az unalmas címei annak tudhatók be, hogy ahogy haladsz a játékban, ismétlődő szakaszokkal találkozol, amelyek elveszítik újszerűségüket, és még a játékmenet nehézsége is a képességeid közötti helyről származik. Ellenséggel és főnökkel, nincs egyensúly. De a Super Sunny Island, amely platform stílusban független cím, nagyon kis eltéréssel megoldja a két említett problémát. Ez egyike azoknak a játékoknak, ahol minden a rendeltetésének megfelelően működik, és nagyon szórakoztató játékmenettel rendelkezik.

A Super Sunny Island játék egy egyszerű 2D platformer a lightUP stúdiótól, amely az ilyen stílusú klasszikus és retro címek hangulatát árasztja, és pixel art grafikájával a legjobban idézheti fel a legjobb emlékeket a műfaj régi címeiről. . Egy “Sunny” nevű pingvinként játszol, aki egy tapasztalt profi kalandor, aki vízi fegyverrel van felszerelve. Ellenségei különféle robotok és gonosz kalózok, akik nyári témájú forgatókönyvekben küzdenek meg a főszereplővel.

A játék szakaszai rövidek és többé-kevésbé azonosak. Összesen 5 különböző forgatókönyv van a játékban, amelyek mindegyike különböző szakaszokra oszlik. Minden szakasz végén egy kalózfőnökkel kell szembenézned, akit le kell győznöd, hogy feloldhass néhány nagyon hasznos erőt, valamint a következő forgatókönyvet. Az egyetlen fegyver, amely a rendelkezésére áll, egy gyönyörű kék ​​pisztoly, amely tölthető. Minden szakaszban különböző tárgyakat kell gyűjteni, beleértve a speciális érméket, a vizet és a teljesítményt. Sonnynak le kell győznie az előtte álló összes akadályt, és meg kell mentenie új, békés és gyönyörű szigetét.

Néhány színpadon zárt ajtók vannak, ami azt jelenti, hogy nincs elég érméd a kinyitáshoz, ezért különlegesebb érméket kell gyűjtened, hogy beléphess. Ezen kívül a következő szakaszra lépéshez ezüst kulcsra van szüksége, hogy elhaladjon a megfelelő akadályon, és lépjen be a következő lépésekhez. A főnökök elleni küzdelemhez is érdemes több kerülgetni és kerülgetni, és ne menjen a közelükbe, amennyire csak lehet, és távolról lőjön. Különböző szakaszokban különböző ellenséggel fogsz találkozni, amelyek mindegyike a saját módszerével öl meg téged. Például bizonyos esetekben olyan ellenségekkel találkozhatsz, akiknek robbanékony módja van, és ha csak néhány másodpercig maradsz a közelükben, meghalsz. Ezek a veszélyesebb fenyegetések, amelyekkel szembesül. Az egyes szakaszok nagy részében számos robbanásveszélyes hordó található, amelyekkel elpusztíthatod az ellenségeidet, ezekre ugrálva várnod kell pár másodpercet, hogy aktiválódjanak a hordók, amelyek folyamatosan villogni fognak. Aztán távolodsz tőlük, és hirtelen felrobbannak, és elpusztítják a körülöttük lévő ellenségeket.

Elégedett lesz a Super Sunny Island gyönyörű és művészi grafikájával, amely visszavezeti a 8 bites stílusú pixeles játékok régi szép időibe. A művészeti stílus világos, színes és egyszerűen szórakoztató, olyannyira, hogy beleszerettem a színpadok művészetébe és kialakításába. A filmzene csodálatos, chiptone stílusban készült, ami nagyon élénk, és jól visszaadja a klasszikus platformerek hangulatát.

Ha nagy kihívásra vágysz, a Super Sunny Island nem sok mindent kínál, mivel a játékmenet egyszerű, a mechanika és a játékmenet megtanulása pedig nem igényel nagy gondolkodási erőt. Ha valami kikapcsolódásra és kikapcsolódásra vágysz, ez a játék lehet a neked való, és ha mégis élvezed az egyszerűbb élményt, akkor játssz ezzel a játékkal, mert ez egy igazán nagyszerű és szórakoztató platformer.

Overall
8.1/10
8.1/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Warhammer 40,000: Darktide

Játék áttekintése The end is nahual: If I may say so