in

Játék áttekintése Song of Nunu: A League of Legends Story

A Song of Nunu: A League of Legends Story egy elragadó kaland a League of Legends világának két szereplőjéről, kötelező játék mindenkinek, akit a legkisebb mértékben is érdekel Runeterra világa, akinek az egész elbeszélése tele van legendákkal. Freljord zsúfolásig megtelt. Egy nagyon hideg, hóval borított helyen két lélek válik egymás vigasztalásának egyetlen forrásává. Egy fiút és egy hóembert ősi erők kötnek össze, és együtt utaznak a hógolyók iránti közös szeretetük miatt.

Ezt a játékot a híres Tequila Works fejlesztő fejlesztette ki, és a Riot Forge adta ki 2023 novemberében más platformokra és konzolokra. Mivel néhány játékost nem érdekel a League of Legends, de szeretné megismerni őket, a Song of Nunu egy érdekes bejegyzés lehet, amely a League of Legends világából származó két karakter egyedi történetét meséli el. Azt hiszem, ez a játék 8 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas. Az ellenségek, például a farkasok és más karakterek talán a legfélelmetesebb részek, de nincs erőszak vagy vérontás.

A Song of Nunu középpontjában a Willump (Yeti) és a gyermek Nunu (Notai törzs) barátságának örömteli ünnepe áll, és Runeterrában, a League of Legends világában játszódik. Az ártatlanságra és a kedvességre alapozva két hősünk egy utazásra indul, hogy megtalálják Nunu anyját, és végül Freljord legnagyobb hősévé váljanak.

Willump egy tréfás karakter, akinek vicces az arca, szeret bogyókat és gombát enni, és sztrájkol, ha jóllakott. Megölelheted. Később a játék során ideges lesz, de hamarosan megtudod, miért. Aranyos táncos is, és bájos, ritmikus mozdulatokat csinál. Nunu egy fiatal fiú, aki anyját és a kék szívet keresi. Ez valóban nagykorúság a számára, amikor rájön, mi az igazi bátorság, és ennek semmi köze a kis méretéhez. Karakterének gyengesége, hogy túl sokat beszél, és nagyon nyafogós hangja van, amitől néha megőrjít.

A játék grafikája nagyon szép, és gyakran megálltam és néztem a környezetemet. Imádtam a kék jég témát az egész játék során. A zene is elképesztő volt, és erősen a fuvolára épült a játékmenet mechanikája miatt, amely a fuvolát használta az ajtók kinyitására vagy a csúszdák aktiválására. A zene a szituációtól függően hangsúlyozta a zajló cselekményt. A Song of Nunu játékmenete egyszerű rejtvényfejtésből, könnyű platformozásból és alkalmankénti harcokból áll, amelyek nem túl erőszakosak/kihívóak. Különféle más karakterekkel találkozhatsz a Freljord világából, és megismerheted az ő történetüket a sajátoddal együtt.

A Song of Nunu: A League of Legends Story egy kalandjáték, ami három részből áll, harcból, megfejtésből és felfedezésből, mindegyik rész dizájnja szerintem kiváló, rossz érzés és rossz minőség nélkül. Nincs sok elmélyült tervezés a harcok megfejtéséhez, és szinte nincs is kihívás. A játékmenet csak ízelítő. Legyen szó harcról, megfejtésről vagy felfedezésről, nincs sok olyan dolog, ami miatt az emberek nagyon érdekesnek és kihívásnak érzik magukat.

A játékvilág nagyon jól megtervezett. Különféle helyekre látogat el, amelyek mindegyikének megvan a maga varázsa. Meglátogatja a Hajók temetőjét, a Fagyott csatatereket, a Jégszobrok kertjét, az Üvöltő szakadékot és még sok mást. Olyan lényeket találhatsz, mint Poro, Elnukhok és Gólemek, és fuvolázhatsz, amikor csak akarsz – jutalmat érhetsz el, ha furulyázol néhány elnukhnak. Néha azonban egy gyors szünet lehetővé teszi Willump számára, hogy kapcsolatba lépjen a világgal. Fest, horgászik, hószobrokat készít stb.
Aranyos kis lyukak találhatók minden szinten, és bonyolult falfestmények is felfedezhetők. A legtöbb karakter, akivel találkozol, nagyon jól meghatározott és hihető, és néhányukkal meg kell küzdened is. A legnehezebb az, hogy megjegyezzük a fuvola hangjait, és sorrendben leütjük a megfelelő billentyűket. Ez a fő jellemzője Nunu karakterének, aki hógolyókat dob. Szerencsére a nyereség igazságos.
A játék befejezése után visszatérhet az egyes részekhez, hogy befejezze a hiányzó gyűjteményeket vagy a befejezetlen feladatokat. Ez pótolja az automatikus mentési nyílást, amely nem engedi vissza az első játékban.
A legtöbb játékos 5-10 óra alatt fejezte be ezt a játékot, de tényleg nem kell sietni vele, de hogy élvezze minden pillanatát és felfedezze ennek a hatalmas világnak minden zegét, azt javaslom, szánjon több időt erre a játékra. A Song of Nunu: A League of Legends Story-t azoknak ajánlom, akik szeretik a szívmelengető kalandokat, és nem bánják, ha időzítik a rejtvényeket és lekötik az ellenségeket. Ez egy nagyszerű kaland, de kissé nehéz lehet, ha a reakcióid nem gyorsak, és nem érzed kényelmesen a nyomás alatti támadást/futást.

Overall
7.9/10
7.9/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS

Játék áttekintése DETECTIVE – Stella Porta case