in

Játék áttekintése Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS

Ha rajongsz a pasziánsz játékokért és az anime lenyűgöző világáért, akkor lehetetlen, hogy még nem tapasztaltad meg a Pretty Girls kollekció egyetlen változatát sem. Ez a sorozat 2015-ben indult a Mahjong Pretty Girls Battle játék megjelenésével, és eddig több olyan cím is megjelent, amelyek középpontjában a Készülnek, hogy mindegyiknek hasonló ötletei vannak.

A sorozat legújabb játéka a Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS, amely a Zoo Corporation által kifejlesztett és kiadott Solitaire kártyajáték. Természetesen ez a játék először 2023-ban került PC-re, most pedig 2024. február 15-én jelent meg új generációs konzolokra és Nintendo Switchre. Összességében úgy néz ki, mint egy közönséges pasziánszjáték, de minden tekintetben elég kielégítő, és jól fogod érezni magad vele.

Mivel ennek a fejlesztőnek a játékainak általában nincs története, belevágok a játékmenetbe. Alapvetően a Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS-ban egy rövid bemutatóval kezdi a Klondike Solitaire játékát. Az ötlet nagyon egyszerű. Meg kell tisztítani a táblát négy laptól ásztól királyig. A kártyákat csökkenő sorrendben (alapvetően királytól ászig) helyezheti el a táblán, váltakozó színekkel, ahogy kiüríti a táblát.

Kapsz bizonyos számú tippet, változtatást stb., és pontokat kapsz attól függően, hogy milyen gyorsan tudod törölni az oldalt. Összesen 10 anime lány van, és mindegyik rendelkezik nehézségi móddal (könnyű, normál és nehéz), amelyet törölnie kell, hogy megszerezze a különleges teljesítményét. A különbség ezek között a módok között az, hogy a nehezebb módokban kevesebb tippet kapsz a tábla törléséhez. Egyébként a játékmenet ugyanaz.

Az egyszerű és nehéz módok esetén a törlésükkel különböző ruhák zárolhatók a lányok számára, míg normál módban a háttér feloldása. A főmenüben található egy öltöző funkció, ahol a lányokat ruhák, arckifejezések és hátterek alapján testreszabhatja.

Összesen 11 gyönyörű lány közül választhat, mindegyik saját egyedi háttértörténettel, szinkronjátékkal és jelmezekkel rendelkezik. A szintek áthaladásával feloldott új ruhákat viselhetik ezek a gyönyörű lányok az öltözőben, és van egy egyszerű lövöldözős funkció az oldalán. Mozgathatja a karaktereket, megváltoztathatja a kifejezéseket, megváltoztathatja a hátteret stb., és vannak szép matricák is.

Most, hogy áttekintettem a Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS játékmenetét, megosztom a gondolataimat. Néha élvezek egy szórakoztató pasziánszos játékot, és a Zoo Corporation jó munkát végez az ilyen típusú játékok elkészítésében, még akkor is, ha anime lányok szerepelnek benne. Először is élveztem a játékmenetet. Az oktatóanyag nagyon egyszerű volt, és nem tartott sokáig, mire végigcsináltam.

Természetesen a Klondike Solitaire-t már eléggé ismertem, pedig már régen játszottam utoljára. Amikor eljutottam a játék tényleges játékmenetéhez, szórakoztatónak és nem túl nagy kihívásnak találtam. Elég gyorsan át tudtam jutni a szinteken, és szinte soha nem volt szükségem tippekre vagy hasonlókra. Néhányszor újra kellett indítanom néhány nehéz szakaszon, de ezen kívül semmi gondom nem volt, és az összes sikert könnyedén feloldottam.

Ami a játék művészeti stílusát illeti, a lányok tipikus anime stílusban vannak, és maradjunk annyiban, hogy a test elemei némileg eltúlzottak. Ez nem az én személyes preferenciám, de a játékmenet miatt játszom ezekkel a játékokkal. A karakterek és a hátterek azonban jól megrajzoltak és festettek.

Ami a zenét illeti, van néhány szám, így nem sok a változatosság. Ennek ellenére a dalok szórakoztatóak ebben a popstílusban, és van egy kis vokál is a lányoktól, ahogy kitisztítják a képernyőt. Magam is kicsit viccesnek találtam, amikor a kártyáktól való megszabadulásra és a pályák átadására koncentráltam a hangjukat.

Összességében ajánlanám a Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS-t? Ha szereti a jó, szórakoztató pasziánsz játékot, és nem bánja az animés lányok jelenlétét, akkor ezt a játékot érdemes megnézni, különösen, ha szereti a Zoo Corporation fejlesztő játékait. Jó szórakozást töltök velük egy kis időt. Körülbelül 2,5 órába telt, mire befejeztem az összes szintet és megszereztem az összes eredményt. A játékórák számát tekintve vacilláltam, hogy megvegyem-e, de szórakoztató játék, ami jó választás lehet az anime és a kártyajátékok kedvelőinek.

Overall
7.5/10
7.5/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése GRIME Definitive Edition

Játék áttekintése Song of Nunu: A League of Legends Story