in

Játék áttekintése Sakura Succubus 6

A Winged Cloud cég különleges képességekkel rendelkezik a vizuális regényeken alapuló játékok létrehozásában, és számos csodálatos címet adott ki ebben a műfajban, amelyek mindegyike minden szempontból jobb, mint az előző verzió. A Sakura franchise kifejlesztésével és létrehozásával ez a stúdió mindenki számára bebizonyította tehetségének csúcsát a regényszerű történet-orientált címek készítése terén, és megmutatta, hogy a legegyszerűbb dolgok bemutatásával is gyönyörű műalkotást lehet nyújtani a játékosoknak. . A Sakura Succubus 6 a Winged Cloud vizuális regénysorozat legújabb verziója, amely a romantikus kapcsolatok szimulációjának stílusát képviseli, és ebben a cikkben áttekintettük.

Ez a verzió is, akárcsak a korábbi címei, gyönyörű festményeket és látványos dizájnt tartalmaz, amelyek jól keverednek a novellájával, és pontosan olyan novellája van, mint az előző verziónak, de így is viszonylag magas az átlagos jelenetek száma más szereplőkkel. birtokolja. Sakura Succubus története ott kezdődik, ahol az előző verzió véget ért, most ennek a sorozatnak a főszereplője, Ogasawara Hiroki Astoria országában találja magát, amely kis területtel és hideg éghajlattal rendelkezik, ahol gyakran esik a hó. Hiroki most szerelmes egy Stefánia nevű tiszta európai hercegnőbe, és mit tegyen ebben a helyzetben? Együtt alakul a kapcsolatuk? Együtt maradhatnak akkor is, amikor Hiroki visszatér Japánba, és képes-e Hiroki ellenállni kollégái gyűlöletének? Minden tőled és a történet során meghozott döntéseidtől függ.

Hirokira kemény munka vár, hogy híressé váljon, és kollégái sikeres embernek tartsák. Emiatt a célja felé vezető úton különféle karakterekkel találkozik, köztük Hifumival, Marinával és Hazellel. Ezek az emberek mindegyike szerepet játszik a történet tartalmának egy részének előmozdításában, és segít Hirokinak elérni célját. Szerintem a jelenetek minősége egyáltalán nem esett vissza a sorozat első része óta, de azért kicsit csalódás, hogy kevés jelenet van az újabb szereplőkkel. Összességében a Sakura Succubus játéksorozat egy egyszerű játék azoknak a felnőtteknek, akik szívesen olvasnak különféle romantikus vizuális regényeket.

Ebben a sorozatban nincs valódi történettartalom, a játék során számos gondolkodást nem igénylő választás előtt állsz, és gyorsan választhatsz egyet, bár ezek befolyásolhatják a történet végét, de mégis szórakoztató. Nagyon kevés interakcióra van szükséged a játék során, és nagyon kevés választási lehetőség van. Más romantikus vizuális regénycímekkel összehasonlítva ez a sorozat nem különböző történeti utakat mutat be, és nem mindegy, hogy melyik karakterrel töltöd az időt, és itt nincs is túl sok választásod, mert a végén játék teszi mindezt megtörténtté. A játék menüi nagyon egyszerűek, és nem sok utasítás jelenik meg a képernyőn.

Grafikáját tekintve a játék nagyon színes és anime-stílusú, és az animevilág rajongói biztosan élvezni fogják. Véleményem szerint sok tényleges rajza anatómiainak tűnik, és egyes emberek számára nem megfelelő. A Sakura Succubus sorozat az egyik kedvenc vizuális regényem. Nagyon élvezem ezt a sorozatot, és bár úgy érzem, hogy a Sakura Succubus 6 kicsit rövid volt (valamint az 5. kiadás), nagyon élveztem játszani. Tudom, hogy hat szám általában sok a grafikus regényekhez, remélem, az alkotók folytatják ezt a sorozatot. A filmzene ennek a sorozatnak az egyik legkiemelkedőbb erőssége, amely remek érzést ad játék közben, és teljesen összhangban van a játék romantikus történettartalmával. Nagyon szerettem hallgatni ennek a játéknak a zenéjét.

A Sakura Succubus 6 játék korábbi verzióihoz hasonlóan meglehetősen gazdagon tudott bemutatni egy viszonylag gazdag történetet gyönyörű művészi képekkel és hihetetlenül jól hallható filmzenével, pihentető zenéjével és egyszerű játékmenetével pedig hosszú ideig szórakoztat. Előfordulhat, hogy a történettartalom nem olyan minőségű és színvonalú, mint más vizuális regény-centrikus címek, amelyek sokáig a fejedben akarnak maradni, de a játékosok álmainak valóra váltását célzó játékként ez nem megy. a legrosszabb.. Mindenkinek ajánlom ezt a sorozatot, aki jó szórakozásra és egy kis nevetésre vágyik.

 

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Petite Adventure

Játék áttekintése Donut Dodo