in

Játék áttekintése Run Box Run

A Run Box Run egy teljesen online kooperatív platform, ahol szórakoztató kazamatákon és ostoba jeleneteken keresztül versenyezhet más játékosokkal. Elveszed a gyönyörű dobozok szerepét, akiknek túl kell élniük, ameddig csak lehet a különböző témájú visszaemlékezésekben, hogy megszerezzék a végső koronát. Ezt a játékot a jól ismert Atooi cég tervezte és fejlesztette, amely korábban olyan híres címeket adott ki, mint a Chicken Wiggle, Xeodrifter és SFG. Most, a Run Box Run megjelenésével ez a stúdió belépett a versenyképes és online címek világába, és ebben az áttekintő cikkben azt a kérdést vizsgáljuk meg, hogy mennyire volt sikeres a cég új terméke.

Ebben az új online játékban egy olyan doboz felett veheted át az irányítást, amely megpróbálja megelőzni a többi dobozt, és megnyerni a versenyt. Ezeket a többi boxot valódi játékosok hajtják, akik mindig veled versenyeznek. A Run Box Run játékmenetet tekintve a híres Jackbox és Runbow címek ötvözete, történetileg pedig tartalomhiányos, ugyanis az ilyen típusú játékcímeknél a történet egyáltalán nem fontos. A Run Box Run-ból hiányzik minden okos tervezés a karaktertervezés és az animációk tekintetében, és nagyon kevés szakasz van benne. De a főmenük kialakítása nagyon kompakt, és bármilyen szintű játékos könnyen megtanulhatja őket. A színpadok kialakításának egyáltalán nincs definíciója, és néhány percnyi játék után nagyon unalmassá és vizuálisan nem túl vonzóvá válnak.

Ez a cím egyszerre 13 játékost támogathat, amelyet legalább három játékossal lehet játszani. A játék nagyon egyszerű játékmenettel rendelkezik, és egy sor platform keresztezéséből áll, és eléri a színpad végét, de ezt a lehető leggyorsabban kell megtennie, és felül kell múlnia a többi játékost. Csak mozogsz és ugrálsz, és nincs más mechanika. A kezelőszervek nagyon szilárdak és simán működnek. A játék során mindenféle humoros kifejezést használhatsz, ami nagyon érdekes és vicces, és boldog pillanatokat fog okozni. A váll gomb megnyomásával érdekes kifejezéseket és véletlenszerű hangulatjeleket használhat a barátaival való kommunikációhoz.

Ellentétben más online játékokkal, amelyek többféle móddal rendelkeznek, a Run Box Run csak egy online móddal rendelkezik, ahol vagy mindenkivel játszhat, vagy csatlakozhat saját szobájához vagy házigazdájához. Platformokon kell átmenned más játékosokkal, és gyémántokat kell gyűjtened az út során, azzal a céllal, hogy a másik játékos meghaljon, amikor eléred a célvonalat. Két játékos esetén az egész játék ugyanazt a dolgot teszi, és még ha eléri is a szakasz végét, az utolsóként álló játékos meghal, és ismét visszaküldi Önt az előcsarnokba, hogy ismét más játékosokkal játsszon. A játék néha kérdéseket tesz fel, amelyekre a leggyorsabban válaszoló játékos nyeri meg a versenyt. Az Ön által gyűjtött gyémántok itt kerülnek felhasználásra, ha tíznél több gyémántok van, akkor a másik fél előtt és korábban válaszolhat a kérdésre. Ha nem vagy túl lassan válaszol, akkor kizárjuk a versenyből.

A játék egyik erőssége a karakterek kedves modellezése és a környezet színes kialakítása, amire az alkotók nagy figyelmet fordítottak. A környezet minden szegletében változatos és vidám színek használatát látjuk, amelyek minden közönség figyelmét felkeltik. A játék furcsa művészeti stílussal rendelkezik, amely alapvető háttereket és különböző típusú dobozokat használ. A játék filmzenéjével és hangzásával kapcsolatban nem lehet külön véleményt mondani, sőt, az előadásuk sem túl érdekes, mert a zene inkább gyerekes, és kétlem, hogy összeegyeztethető lenne a felnőttek szellemiségével. A hangeffektusokat nagyon ostobának tartom, és semmi figyelemre méltó. A zene hihetetlenül unalmas, és nincs benne annyi energia, mint a Super Challenge vagy a Mutant Mudds játékokban.

A Run Box Run játék egyike azoknak a címeknek, amelyek fő mottója, hogy könnyen megtanulható és egyszerű a játékmenete, és természetesen a készítők beváltották ezt az ígéretet, és ezt a játék során egyértelműen meg fogjátok tapasztalni. De néhány percnyi játék után a másiknak nincs újdonsága, és teljesen üresnek érzi magát, és a szoros ugrásvezérlésen kívül nem nagyon tudok mást leírni. Ez a játék határozottan nem megfelelő azoknak a rajongóknak, akik élvezték az Atooi stúdió korábbi címeit, és nem ajánlom. Ez csak azoknak szól, akik rövid ideig szeretnének szórakozni a barátaikkal, és ebben a játékban nincs más figyelemre méltó manőverezés.

 

 

Overall
5/10
5/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 5.5/10
  5.5/10
 • Zene - 5/10
  5/10
 • Játékmenet - 4.5/10
  4.5/10

Játék áttekintése Donut Dodo

Játék áttekintése Last Days of Lazarus