in

Játék áttekintése Pocket League Story

Ha nagy és híres futballcsapatvezetői játékokról beszélünk, akkor sok közönség számára alapvető probléma adódik: bár ezek a játékok nem hagyják figyelmen kívül a futballcsapat felépítésének és irányításának legapróbb részleteit sem, általában a mechanikájuk nagyon bonyolult. és nem túl vonzó a nagyközönség számára.

Azonban még mindig vannak olyan kis fejlesztők, akik a nagy játékokkal ellentétben nagyon egyszerű részleteket használnak a termékeikben, erre a Kairosoft az egyik legjobb példa. A Pocket League Story játék megjelenésével ez a fejlesztő megoldotta az említett problémát, és egy nagyon izgalmas sportjátékkal kedveskedett az új generációs konzolok tulajdonosainak. Ebben a játékban egy nagyszerű futballcsapatot hoz létre, és nincs szüksége sok magyarázatra vagy szeretetre a futball iránt.

A Kairosoft összes mobiljátéka erősen addiktív, így a Pocket League Story alapvetően ugyanazt az élményt kínálja. Ez egy olyan játék, ahol játékosokat vásárolsz, darálsz, megtalálod a játékmenet hurkolt mintáját, és amint kitalálod a mintát, és elérsz egy bizonyos szintű sikert, kilépsz. Ugyanez volt a Pocket League Story 2 és a Pocket Basketball Club esetében: legyen szupersztárokból álló csapat, miközben nyereséges menedzser.

Véleményem szerint ez a valaha kiadott legjobb független futball-menedzsment játék, mert a varázsa mellett nagyon sekély, és hiányzik belőle a többi futballszimulátoros játék bonyolultsága vagy a Kairosoft többi játékának mélysége. Mivel az oktatóanyag egyértelmű, a játékba könnyű bejutni, és a hagyományos szimulátoros szórakozást nagyon jól kezelhető módon kínálja.

A Pocket League Story alapvető játékmenete a különböző játékosok felfedezésére és fejlesztésére összpontosít. A különböző edzésmódszerek feloldása után rendezvények lebonyolításával, kipróbálhatja magát különböző szempontokban, mint például edző, játékosok, nézők, szponzorok stb. Személyes tapasztalatom az, hogy a tehetség nem minden ebben a játékban, de tehetség nélkül semmi sem lehetetlen.

A csak “hétköznapi” tehetségekkel rendelkező játékosok számára nem mindegy, hogy mennyire próbálod kiképezni őket, mert nem lesz hatásuk. De ha van olyan speciális előny, mint a “kapus” vagy a “csatár”, akkor érdemes rá szánni egy kis időt. Ha “világszínvonalú” szintről van szó, akkor hat-hétszáz pontra emelhető az öt fő karakterisztikája, ha a legerősebb “szupersztár”, akkor csatlakozás után akár B szint is lesz minden tulajdonsággal, és 1000 pontig emelhető minden tulajdonságban.

Egy futballcsapat menedzsereként szinte mindenért felelős vagy, amit a csapattagok csinálnak, és meg kell tervezned, milyen stratégiákat alkalmaznak a pályán. Az egyetlen dolog, amit nem tudsz befolyásolni, az az, hogy a csapatjátékosok jelenleg hogyan futballoznak, és a játékuk automatikusan megtörténik. Valójában az idő nagy részében csak nézel.

A különböző versenyek megnyerésével a csapatod támogatókra tesz szert, aminek eredményeként szurkolói klubok jönnek létre, amelyek a játék külön részét képezik. Mindeközben még a különböző szponzorok figyelmét is felhívja Önre, akik be akarnak fektetni a csapatába. Te irányítod a játékosokat, és Sanderst érdemes korán fejleszteni, mivel ő az egyik kulcsjátékosod. Azt javaslom, vegye be őt minden speciális gyakorlatába. Mert egy kis munka és edzés után rendkívül erős játékossá válik, és könnyedén tudja folytatni pozícióját a végéig. A világbajnokság megnyerésével Kairobot játékosként is feloldhatod.

Összességében a Pocket League Story egy szuper addiktív és izgalmas játék egy futballklub kialakításáról, ahol embereket kell toboroznia, szponzorokat kell keresnie, meccsről meccsre néznie kell, mindegyik körülbelül két percet vesz igénybe, és erősebbé teszi a csapatot időszakonként csiszolják, mert mind az 5 tulajdonságukat fejleszteni és javítani kell.

Rengeteg tartalom található itt – játékosok, edzők, szponzorok, trófeák, versenyek, bajnokságok –, amelyek fokozatosan feloldódnak, így egy teljes játék körülbelül 14 órát vesz igénybe. A teljes alatt az utolsó trófeát értem – a legnehezebb meccset, ahol az egész csapat teljesen feltöltődött. Természetesen szeretném, ha a Kairosoft komplettebb játékokat fejlesztene (félúton az alkalmi és komoly játékok között) PC-re és konzolokra, és kevésbé koncentrálna a mobil gyökerekre. Ha egy egyszerű sportszimulátor címet szeretne megtapasztalni, akkor szívből tudom ajánlani a Pocket League Storyt.

Overall
8.3/10
8.3/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Garden Life: A Cozy Simulator

Játék áttekintése Flightpath: Adventures in Venaris