in

Játék áttekintése Piczle Lines 2: Into the Puzzleverse

A kirakós műfaj legegyedibb és legjobban elkészített, kizárólag Nintendo Switch-re megjelent játékai közé tartozik a két játék, a Piczle Lines DX és a Piczle Lines 500 More Puzzles, valamint a Picross sorozat, amelyek új és tiszta ötleteket használnak fel a játékban. Maga Poly is sok sikert ért el, és felkeltette a puzzle műfaj rajongóinak figyelmét. A környezet, amelyben ezek a játékok játszódnak, mind a Piczle világához tartozik, amely tele van pihentető és változatos rejtvényekkel. A Piczle Lines DX sláger folytatása nemrég jelent meg Piczle Lines 2: Into the Puzzleverse néven, amely 2023. február 17-én jelenik meg Nintendo Switchre.

Ebben a játékban, akárcsak az előző verzióban, a számokat tartalmazó színes csomópontok összekapcsolásával kell végrehajtani a lépéseket, ehhez pedig csak a négy fő irányba szabad mozogni, és érdekessége, hogy a hossz a csomópontok összekapcsolásához szükséges útvonalról A szín pontosan megegyezik a megfelelő lapkára írt számmal. Azt gondolhatnánk, hogy ez rendkívül egyszerű, de bizonyos szakaszokban sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen, szerencsére ezeknek a rejtvényeknek a többsége meglehetősen intuitív, és egyszerű megoldással rendelkezik.

A Piczle Lines 2: Into the Puzzleverse nagyszerű hátteret használ történetében, és pontosan azt kínálja, amit egy Piczle Puzzleverse kirakós játéktól elvárhat. A Piczle franchise nagyon érdekes karakterű hőse egy Score-chan nevű személy, aki ebben a címben éli meg utolsó kalandját, hogy megtalálja magát, akit Dbugnak hívnak, és most megszökött. A történet során sok szerethető karakterrel találkozhatsz, amelyek mindegyike a történet egy-egy részét alakítja.

Ebben a játékban három játszható mód van oktatóprogram, rejtvény mód és történet mód cím alatt, ezek közül választhatsz. Összességében ez a játék rengeteg élvezhető tartalmat kínál, amely 370 változatos és érdekes rejtvényével hosszú ideig szórakoztat. Az oktatási részben a játékhoz szükséges összes alapelvet részletesen ismertetjük, és ha még nem játszottál az előző verzióval, javaslom, hogy nézd meg. A játék játszható a Nintendo JoyCon kontrollereivel vagy közvetlenül a konzol érintőképernyőjével kézi vagy asztali módban.

Mint mondtam, a Piczle Lines 2: Into the Puzzleverse játékmenete egyszerű elvet követ, és meglehetősen intuitív. Van egy csomó színes szám, és össze kell kapcsolnia őket, hogy képet alkosson. Ugyanazt a számot és színt köti össze az adott számú négyzet használatával. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik, és nagyon szórakoztató. A játékmenet nagyon érdekes, és lehetővé teszi, hogy időt szánjon arra, hogy megtalálja a rejtett képet a pontok mögött, amelyeket a vonalakon keresztül össze kell kapcsolnia. Sajnos ebben a játékban a rejtvények nem képesek megteremteni a szükséges kihívást, és legtöbbjük nagyon egyszerűen megoldható, ami elriaszthatja a kemény rejtvények szerelmeseit. De kiválóan alkalmas egyszerű puzzle stílusú szórakoztatás létrehozására, amely kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra.

Esztétikailag ez a játék egy érdekes stílust használ, amely nagyon kellemes és kellemes. Lehet, hogy a környezeti részletek kialakítása nem magas grafikával rendelkezik, de a karakterek modellezése nagyon érdekes, és a környezeti elemek kialakításánál vidám színek kerülnek felhasználásra. Minden karakternek 3D-s modellje van, amelyek jól néznek ki.

A Piczle Lines 2: Into the Puzzleverse egy nagyon szórakoztató és egyszerű kirakós játék, a veszteség kockázata és félelme nélkül. Ha jól akarod érezni magad, választhatsz más nagyobb kihívást jelentő puzzle-játékok közül is. Mert ez a játék nem tudja megteremteni a szükséges kihívást számodra. A játékhoz azonban szükség lehet egy-két extra szerelőre, mivel néhány hosszú szakasz ismétlődővé válhat, és kifáraszthat. A sztori mód szintén aligha olyan sztori mód, amely más címekben létezik. Ezenkívül ennek a játéknak egyszerű és vonzó esztétikája van, amely felkelti a figyelmet. Ezt a játékot minden kirakós játékrajongónak ajánlom, különösen a Piczle Lines DX és a Piczle Lines 500 More Puzzles rajongóinak, és ha tetszett az első verzió élménye, biztosan jól fog szórakozni ezzel az új játékkal.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Sissa’s Path

Játék áttekintése Mosaic Chronicles Deluxe