in

Játék áttekintése NHL 24

Általában az elmúlt néhány évben megjelent sportjátékok új verziói nem hoznak jelentős fejlesztéseket a korábbi címekhez képest, sőt némelyikük a korábbi verzió pontos másolatának számít. Ez a probléma megsokszorozta az ilyen játékok rajongóinak dühét, és gyakran nincs jó véleménnyel az új címekről. Emiatt, amikor sportcímekről van szó, gyakran úgy érzi, mintha egy időhurokban ragadt volna. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor megjelenik egy új verzió, és felveszi azt, úgy érezheti, hogy ugyanazt a régi játékot játsza, de frissítettebb és továbbfejlesztett megjelenéssel.

Így van ez az NHL-franchise esetében is, és az új verzió megjelenéséig nem lehetett semmi lényegeset beszélni a sorozatról. De az EA Vancouver fejlesztő NHL 24-en végrehajtott jelentős változtatásainak köszönhetően úgy tűnik, most először érezheti úgy, hogy a jégkorongszimulációs sportjáték-sorozat következő generációját tapasztalja meg. Emiatt ennek az új játéknak megvan az esélye, hogy a sorozat legjobb státuszát szerezze meg.

Az élőben és személyesen nézhető legizgalmasabb sportágak között a jégkorong élvezi a legnagyobb prioritást, és az NHL-franchise mindig is igyekezett egy kis lépést tenni e népszerű sportág rajongóinak szórakoztatása felé azáltal, hogy a lehető legvalósághűbb és vonzóbb játékmenetet biztosít. elvisz Ennek a gyűjteménynek a legújabb kiadásai nem tudtak megérdemelt lépéseket tenni ennek a célnak a megvalósítása felé, ezért nagyon rossz visszajelzéseket kaptak. De úgy tűnik, az NHL 24 nagy lépéseket tett a jégkorong valódi világának újrateremtésében, biztosítva a videojátékok és magának a sportnak a rajongóit, hogy az idei kiadásban bőven találnak majd szórakoznivalót.

A továbbfejlesztett játékmenet és a szórakoztató faktor tekintetében az NHL 24 a legerősebb bejegyzés a franchise-ban a konzolok új generációja óta. Ismerős érzésnek tűnik a játék, hogy irányítsa a játékost és precíz mozdulatokat hajtson végre a jégen, és a korábbi verziókhoz képest jelentős növekedést ért el. Amint belépsz az NHL 24-be, észre fogod venni, hogy ebben a játékban a fő hangsúly a játékmenet javításán és innovációján van. Ezek az új ötletek az új kipufogómotor funkció használatának köszönhetően valósultak meg, amely magában foglalja a stabil nyomásrendszert és a kapuőr kifárasztó rendszert. Ez az új szerelő a jégkorong oda-vissza természetére összpontosít, és hatalmas terhet ró a játékosok állóképességére, valamint szó szerint használja a védelmi rendszert.

Az új Exhaust Engine funkció két mechanizmussal és két rendszerrel működik, amelyekről a játék első felében fogsz tudni. Az első a tartós nyomásrendszer, amely meghatározza, hogy mennyi ideig van a labda a támadózónájában. Amikor az ehhez a nyomásrendszerhez tartozó rúd megtelik, a védekező játékosok lassan elveszítik az energiájukat, és nem tart sokáig, amíg az állóképességük alábbhagy. Másodszor, mivel a kapusok sokáig követik a labdát, a rendszer a kapus fáradtságát is megszünteti. Régóta szükség volt arra, hogy a jégen több területről szerezzenek gólt, mivel ez eltántorítja a játékosokat attól, hogy csak bizonyos lövésekre menjenek a gólszerzésre.

Azt hiszem, az Exhaust Engine funkcióra volt szüksége ennek a franchise-nak, és még az NHL-játékok is küzdöttek a múltban. Ez az új funkció valósághűbbé tette a játékmenetet, és nagy előrelépésnek tekinthető. A vadonatúj Vision Passing rendszer a magával ragadó játékélmény egy másik rétegét is biztosítja, nagyobb irányítást és kreatív teret biztosítva a játékosoknak. A Hockey Ultimate Team szekció, amely az előző verzióban is jelen volt, visszatért az NHL 24-be, és számos fejlesztést tartalmaz. Ebben a részben átélheted a jégkorong történetének és a következő szezon legfontosabb pillanatait. Természetesen ez a rész ma már HUT Moments néven ismert, és néhány szöveges beszélgetést is tartalmaz.

Ehhez a verzióhoz hozzáadták az új Be a Pro módot is, amely hasonló a többi sportágban megszokott Karrier módhoz. Általánosságban javult az életminőség a Franchise módban és a Legyen Proban, de semmi sem tűnik ki szuper szinten. A játék további továbbfejlesztett aspektusai a World of Chel online módjához kapcsolódnak, ezen a funkción alapulva és a Crossplay funkció használatának köszönhetően ebben a verzióban a PS4 és az Xbox One játékosok egymással szemben állnak, mint például a PS5 és az Xbox Series X| S játékosok.. Valójában a Crossplay javította a játék közösségi aspektusait, növelte a játékosok számát és csökkentette a várakozási időt.

Ahogy az más EA Sports játékoktól várható, a játék technikai teljesítményére nem lehet panasz. Tehát még ennek a fejlesztőnek az új címei is, annak ellenére, hogy nagyon rossz pontszámokat kaptak, másodpercenként 60 képkocka sebességgel futottak Xbox S | X konzolokon, ezért ne aggódjon a játék technikai teljesítménye miatt.

Vizuálisan az NHL 24 minden bizonnyal hatalmas előrelépés, és minden tekintetben nagyon jól néz ki. A játék grafikus frissítése valóban olyan autentikus jégkorongélményt nyújt, amely hiányzott a sorozat korábbi játékaiból. Ez a játék a sorozat harmadik verziója, amelyet Frostbite grafikus motorral terveztek. Magától értetődik, hogy a sorozat továbbra is az új pontszerzésre támaszkodik, mind a jégen, mind az elsöprő prezentációs változásokban. Például a pontozási animációk minősége, a grafikus textúrák és a jégkorongpálya részletei sokkal jobbak, mint az EA Sports FC 24 animációi, a közönség reakciója az Ön cselekedeteire sokkal valósághűbb, és a játék általános vizuális effektusai javított.

A filmzene is nagyon lenyűgözött, és az EA itt használta fel az összes jó zenét. Összesen körülbelül 41 különböző dal található a játékban, ezek néha kicsit túlzóak mind mennyiségben, mind hangerőben, de összességében fantasztikusak. A hangtervezés is nagy előrelépést jelent számos területen, Cheryl Pounder váltja fel a korábbi narrátort, és most egy vadonatúj hang kíséri Önt játék közben. A játék során nyújtott mélyreható elemzésnek köszönhetően ez a bemondó nagyszerű kiegészítő, amely határozottan előrelépést jelent.

Míg az NHL-sorozat még komoly fejlesztésekre szorul, az NHL 24 sokkal jobb tudományokkal rendelkezik az elődeihez képest, és ezt a fejlesztők is hangsúlyozták. Nagyon élveztem ennek a játéknak a hatalmas mennyiségét, az intuitív kezelőszerveket, az általános bemutatást és a játékmódok sokféleségét, és örülök, hogy a fejlesztőcsapat végre eleget tett a rajongói kéréseknek, és néhányat hasznosított is. Annyi szórakoztató dolog van az NHL 24-ben, hogy akár órákig is elfoglalhat.

Overall
8.1/10
8.1/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Convenience Stories

Játék áttekintése Re.Surs