in

Játék áttekintése Convenience Stories

Alapvetően a környező utcákban és sikátorokban sok kisbolt található, bár ezekben az üzletekben egyes áruk nem kifejezetten olcsók, de általános előnyük, hogy gyorsan és egyszerűen juthat hozzá harapnivalókhoz és italokhoz. Vásároljon, hogy elégedett legyen. éhség. Egyszerűen belépsz ezekbe az üzletekbe, és megvásárolod a kívánt árut, de nem tudod, hogy nem olyan egyszerű megnyitni ezeket az üzleteket, mint gondolnád. Inkább azért kell sokat dolgozni, hogy Bezagarban egy üzletláncot hozzanak létre, hogy onnan könnyen hozzájuthassanak az emberek a szükséges árukhoz.

Hasonlóképpen, egy kisbolt megnyitása a pixeles világban nem egyszerű, és számos problémával jár. Ezt az ötletet hangsúlyozza a fejlesztő Kairosoft a Convenience Stories-ban, amely jelenleg Nintendo Switchre és PC-re érhető el. Ez alapvetően egy pixel stílusú kisbolt-vezetési szimulációs játék, amely igyekezett a lehető legnagyobb mértékben hűséges lenni a részletekhez, és kifejezni a mindennapi élet egyik valóságát.

A Convenience Storiesban nincs konkrét cselekmény, csak a játékosok egy kisbolt-tulajdonos szerepét töltik be, aki a kisbolt irányításáért és működtetéséért felelős. A termékelhelyezés és az ésszerű árazási stratégiák révén több ügyfelet vonzanak és több profitot érhetnek el, és jelenleg ez az egyik legreálisabb Kairosoft játék, így a játékosoknak mindig meg kell felelniük a vásárlók igényeinek és álmainak. Figyeljen oda, összpontosítson a szolgáltatásra és kielégíti igényeiket, miközben javítja üzlete vonzerejét, hogy megnyerje a versenyt más üzletekkel, és több vásárlót vonzzon.

Szerencsére ez a játék egy irányító rendszert használ a mechanizmusok bemutatására. Egy Kaye Cash nevű személy az Ön útmutatója a Convenience Stories-nál. Nemcsak hasznos tippeket ad, és a pályán tart, hanem az alapvető felszereléseket is biztosítja, amelyekre a játék korai szakaszában szükséged van az üzleted alapvető követelményeinek kialakításához.

A Kairosoft által készített összes játék egyik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy az általuk kínált vonzó tartalom ellenére kis méretűek, és a Convenience Stories ezt a szabályt követi. Maga a játék nem nagy méretű, de a játékmenet tartalma nagyon elegendő, és látható, hogy a fejlesztőcsapat mennyire tetszett a játéknak, és a legjobb ötleteket mutatta be a játékosoknak. A franchise sokféle témát tartalmaz, de tagadhatatlan, hogy minden játék szórakoztató.

A játék játékmenete nagyon egyszerű, ugyanakkor annyi részletet tartalmaz, hogy ha figyelmen kívül hagyod őket, nem fogod tudni megérteni a játék teljes tartalmát. A játékmenet fő hangsúlya a különböző városokban található kisboltok irányításán van, hogy kényelmet és kényelmet biztosíthass az embereknek. A játékosoknak polcokat kell elhelyezniük a kisboltban, és a polcokon kell elhelyezniük a tárgyakat. Ne felejtse el megkérni a személyzetet, hogy naponta töltsék fel a polcokat. Az Ön kisboltja 24 órás rendszert használ, így a játékosoknak meg kell szervezniük a személyzetet a műszakban.

Valójában az Ön által vezetett üzlet éjjel-nappal nyitva tart, és mindenféle árut kínál az embereknek. Ennek a játéknak néhány irányítási szempontja még mindig meglehetősen finom, ugyanakkor a Kairosoft játékok különleges összetettsége továbbra is fennáll.

A játékosok ésszerűbb módokat találhatnak az áruk értékesítéséből származó tulajdonságok javítására különböző típusú áruk elhelyezésével. Miután a következő lépésben elegendő finanszírozást szerzett, fiókokat nyithat más városokban, és magas értékesítési pozíciókat érhet el.

A játékosok beállíthatják a bolti személyzet munkaidejét, magasabb szintre emelhetik azokat, vagy beállíthatják az edzési szabályzatot. Sőt, amikor belépnek az üzletbe, kérdezhetik a vásárlókat az álmaikról, és a vásárlók álmai alapján raknak be dolgokat, hogy fokozatosan teljesítsék kívánságaikat. Grafikailag a Convenience Stories stílusa az összes Kairosoft játékhoz hasonló. Élénk színei, gyönyörű pixel karakterei és elbűvölő humora továbbra is a játék folytatására ösztönöz, és kettős motivációt kelt benned.

A Convenience Stories egy nagyszerű játék több órányi tartalommal, sok apró mechanika teszi szórakoztatóbbá a játékot, és órákon át játszhat. A játék lényegesen stabilabb és optimalizáltabb, mint mobilos társa, és 10 óra játék alatt nem találkoztam hibával vagy hibával, ami egy ilyen mobilportnál lenyűgöző. Ez a játék még mindig az egyik legjobb Kairosoft játék, amit nagyon élveztem.

 

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Ball laB II

Játék áttekintése NHL 24