in

Játék áttekintése Lucie’s Potager

Ha Ön a farming szimulációs műfaj rajongója, akkor biztosan sok címet tapasztalt már ebben a műfajban, amelyek közül talán a legfontosabb a Farming Simulator sorozat. Ezekben a játékokban minden figyelmedet mindenféle növény és mezőgazdasági termék termesztésére és növekedésére kell összpontosítania, és a lehető legjobb módon kell használnia gazdálkodási képességeit, hogy sikereket érhessen el.

A szimulációs műfajban számos címet áttekintőként elmondhatom, hogy a Lucie’s Potager az egyik legkülönfélébb játék, amely egyedi és gyönyörű művészeti stílusával viszonylag érdekes és szórakoztató élményt nyújt e műfaj rajongóinak. . Ezt a szerepjáték stílus elemeit tartalmazó független játékot a Stellar Advent Pty tervezte és fejlesztette, és 2023. február 15-én adták ki PC-re és Nintendo Switchre. Egy kiskert vagy mezőgazdasági terület kezelése nem volt annyira részletes és részletes, hogy ez a játék teljes figyelmet szenteljen neki.

A Lucie’s Potager főszereplője egy fiatal Lucy nevű mókus, aki a falujában él. A játék eseményei azzal kezdődnek, hogy Lucy nagyapja, aki a város polgármestere, levélben megkéri Lucyt, hogy jöjjön el a városba, és vegye át kertje és üzlete irányítását. Lucyt gyerekkora óta nagyon érdeklik a virágok és növények, valamint azok termesztése, és most ez a legjobb alkalom arra, hogy bizonyítson gazdálkodási és gazdálkodási képességeit. Valójában most itt a lehetőség Lucy számára, hogy kiterjessze a növények és virágok iránti szeretetét.

A Potager eredetileg egy francia szó, ami szántóföldet és kiskertet jelent, és ebben a játékban a fő hangsúly a különféle növények termesztésén és egy üzlet irányításán van. A játék elején a nagypapa megkér, hogy keress a városban, és keress olyan embereket, akik üzletet szeretnének vezetni, ehhez pedig a város különböző pontjait fedezve fel, illetve különböző szereplőkkel folytatott beszélgetéseken keresztül. Eleinte Lucynak takarmányt kell vásárolnia, termesztenie, betakarítania a termést, és a lehető legjobb termést kell megtermelnie. Ezután adja el őket a boltjában, és keressen pénzt, és ezzel növelje hírnevét a város lakossága körében. Pénzre van szüksége ahhoz, hogy bővíthesse és korszerűsítse az üzletet, és csak az üzlet fejlesztésével vonzhat több vásárlót. Lucy üzletének pincéjében a gazdálkodáshoz kapcsolódó gyártógépek és az üzletben értékesíthető termékeket előállító növények helyezhetők el.

A Lucie’s Potager egyik érdekes játékmenete az évszakok váltakozása. A játék egy dinamikus, folyamatosan változó 2D-s világban játszódik, ahol az évszakok jönnek-mennek, a napok pedig repülnek. Ráadásul a játék napjai rövidek, és csak idő kérdése, hogy mikor fekszel le, hogy feltöltsd az állóképességed. Ennek a játéknak van egy térképe, amely nagyon hasznos a város különböző részeibe történő mozgás ellenőrzéséhez. A térkép felfedezése közben akár 3-4 értékes tárgyat is találhat az egyes területeken. Ahogy felfedezed a térképet, új karakterekkel találkozhatsz, akikkel beszélgethetsz, és mellékküldetéseket kaphatsz.

A játékvezérlőkről elmondható, hogy a játékot joyconok irányítják, és egy gombon kívül a többi vezérlő is jól működik. A játék művészeti stílusa igazán szép és kellemes, és fontos szerepet játszik a pihentető játékmenet kialakításában. A játék legtöbb szereplőjének tervezése művészi módon, rajzfilmstílusban történik, és ez egy kedves karaktergyűjteményt hozott létre. A játékvilág sarkaiban kellemes és élénk színek használatát látjuk, amelyek jól mutatják az évszakok változását. A játék soundtrackje nem sokat mond róla, egyszerűen passzol a környezethez.

A Lucie’s Potager nagyrészt sikerült olyan valósághű szimulációs élményt nyújtania, amennyire csak lehetséges, egy baráti környezetben, szerethető karakterekkel. De néhány hiányossága megakadályozza magasztos céljainak teljes megvalósítását. Élveztem ezt a játékot, és nem bántam meg a rá fordított időt. A játék különleges művészi és vizuális stílusa megkülönböztette a mezőgazdasági szimulációs műfaj többi játékától, és minden bizonnyal ez az első dolog, ami felkelti a figyelmet, amikor belép a játékba. Ebben a játékban van valami lenyűgöző a mezőgazdaságban és a boltok betakarításában, amit egy kicsit nehéz leírni. Imádom az összes NPC-t, különösen a nagypapát és a paradicsomos embert, és a minijátékok is nagyon szórakoztatóak. Annak ellenére, hogy ennek a játéknak számos hiányossága van a különböző részeiben, valóban nagyszerű lehetőséget kínál néhány órás kikapcsolódásra egy fantáziavárosban.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Zero Gunner 2

Játék áttekintése Sport and Fun: Swimming