in

Játék áttekintése Sport and Fun: Swimming

A kizárólag Nintendo Switchre kiadott játékok közül a legkevésbé használt téma a sport műfaj, az ebben a műfajban kiadott címek száma rendkívül korlátozott. A sportszimulátor stílusú játékok a lehető legtöbbet próbálják megtanítani egy sportszakmára, és igyekeznek azt a lehető legnagyobb precizitással megtenni. Bár a fejlesztők inkább a különböző stílusú címek megalkotására helyezték a hangsúlyt, a RedDeerGames stúdió oktatási célú játékokkal kívánja bizonyítani hírnevét, ezért legújabb alkotásában a sportstílusban más címet keres. a Sport & Fun: Swimming, melynek célja az úszás vonzó és izgalmas sportágának megtanítása. Ez egy elbűvölő cím egyszerű játékmenettel, amely illeszkedik a mindennapi életbe, és aranyos állatokat használ főszereplőként.

Ebben a játékban nem kell mást tenned, mint úszni! Ha félsz a való világban gyakorolni az úszást, és gondosan követed a játékban említett módszereket, akkor igazi úszóvá válhatsz, aki többé nem fél megtanulni ezt a lenyűgöző sportot. Játszhatod ezt a játékot szimpla és dupla módban, amelyben mesterséges intelligenciával játszol, de az izgalom és az élvezet csúcsa a többjátékos szekcióban és egy másik játékossal való játékban van.

A Sport & Fun: Swimming játékmenete nagyon egyszerű, és egy ismert előfeltevést követ, miután kiválasztotta a kívánt karaktert, egyszerűen úszik a választott úszási útvonalon. Ez azonban nem csak egy egyszerű úszást jelent. Mert útközben különféle úszási technikákat próbálhat ki a Nintendo Switch joy-con vezérlőivel, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezhesse. Útközben egy sor kihívást is fontolóra veszel magadnak, amelyeket teljesítened kell a célba érkezés előtt.

Mivel ennek a játéknak oktató jellegű is van, lehetőség van különféle úszási módok elsajátítására is. Például gyakorolhatja a hátúszást normál úszás közben. Mivel a játékhoz szükség van a Joy-con vezérlőelemekre, a különböző úszáspózok gyakorlása nagyon hatékony lehet az úszás megtanulásában a való világban. Ha tudni szeretné, hogy mennyit úszik, aktiválhatja a megfelelő opciót a beállítások részben. Nyomon követheti futásteljesítményét a játékban, megnézheti, milyen jól teljesít, és értékelheti teljesítményét. A kihívás módban nagy környezetben is lehet úszni, például az Atlanti-óceánon.

A Sport & Fun: Swimming játék felhasználói felülete nagyon egyszerű, és minden bizonnyal minden közönséget meg fog lepni egyszerűsége. A környezet, amelyben úszik, meglehetősen változatos és vizuálisan gyönyörű, és sok részletet használtak a tervezésük során. Például úszás közben a medence környezetében olyan lények sétálnak alattad, mint a rákok és a tengeri kagylók, amit igazán élvezetes nézni. Csak egy dolgot ne felejts el úszás közben: ügyelj arra, hogy ne ússz túl gyorsan, különben leszólnak.

Minden bizonnyal ennek a játéknak a gyönyörű és rajzfilmes művészeti stílusa az egyik csúcspontja, amely szinte mindenki számára tetszeni fog életkortól függetlenül. A játék választható karakterei nagyon kedvesen és kellemesen vannak megtervezve, és fontos szerepet játszanak a barátságos környezet kialakításában. A játék zenéje is nagyon jó, és azon dolgoznak, hogy szórakoztatóbbá tegyék a játékmenetet. Attól függően, hogy milyen környezetben tartózkodik, egy másik dal fog játszani.

A Sport & Fun: Swimming játékban használt apró részletekre való odafigyeléssel megértheti a fejlesztők által ebbe a játékba fektetett szeretetet és időt. A lehetőségekhez mérten igyekeztek olyan terméket eljuttatni a játékosokhoz, amely minden szempontból hibátlan, oktatási szempontból pedig teljes mértékben sikeres. A játék összteljesítményét tekintve elmondható, hogy valamennyire sikerült teljesíteniük ezt az ígéretet, és méltó és csodálatra méltó címet tudtak felmutatni a barátokkal és családdal eltöltött időre. De mivel a játékmenetnek nincs elég mélysége, nem tud sokáig szórakoztatni minden játékost. Ez a játék azonban méltó független cím, amely bemutathatja az úszósportot. Minden sportrajongónak ajánlom ezt a játékot.

Overall
7.1/10
7.1/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Lucie’s Potager

Játék áttekintése Puzzle Bobble 2X/BUST-A-MOVE 2 Arcade Edition and Puzzle Bobble 3/BUST-A-MOVE 3 S-Tribute