in

Játék áttekintése Bot Gaiden

Egyes platformer játékok annyira nehezek, hogy csak néhány játékos tud velük játszani, és nem a gyengeelméjűeknek készültek, és ennek eredményeként az ilyen játékokat játszó emberek megérdemlik a jutalmat. Mára a platformer játékok a videojáték-ipar egyik népszerű és népszerű stílusává váltak, amelyek környezeti és játékmeneti szempontból igen változatosak, és némelyikükben sokkal tisztább és újszerűbb ötleteket használtak. Általában kicsi és független stúdiók dolgoznak ezeken a címeken, és néha olyan termékeket kínálnak, amelyek valóban dicséretre méltóak. A Bot Gaiden egy ilyen játék, ez egy kemény, szórakoztató, színes, ugyanakkor nagy kihívásokkal teli platform, amely támogatja a co-op módot is, és az izgalmas és élvezetes része a kooperatív élmény, amelyet egy másik emberrel játszanak. Maradjon velünk a játék ismertető cikkében.

A Bot Gaiden nem egy hosszú élmény, de szórakoztató, és a végéig elégedett lesz. Ez egy élénk 2D platformer, ahol a sebességtényező a legfontosabb jellemző a játékmenetben, nagy hangsúlyt fektetve a futásra és négy különböző nehézségi szintre. A játék története két Robyu és Bytron nevű nindzsa robotról szól, akik problémába ütköztek. Erős koponyáikat egy Giorqio nevű titokzatos és gonosz személy hat robotja lopta el, ezért együtt kell dolgozniuk, hogy visszaszerezzék ellopott tárgyaikat. Robotjait hench néven ismerik, amelyek szétszórva vannak a játékkörnyezetben.

Minden szakasz végén találkozni fogsz egy főnökkel, akivel a játék egy érdekes szerelőt használt fel a harcra. Ennek a játéknak az egyik legfontosabb játékeleme az idő. Meg kell próbálnia a szakaszokat a lehető legrövidebb időn belül befejezni, mert az egyes szakaszok végső főnöke az idő múlásával megerősödik a koponyáknak való kitettséggel, és nagyon nehéz lehet vele foglalkozni. Ez jelentősen szórakoztatóbbá teszi a haldoklást és a színpad megkezdését. Hőseinknek gyorsan el kell érniük céljukat, mindent összetörve, ami az útjukba kerül. Minél gyorsabban haladsz a játékmenetben, annál könnyebbek lesznek a harcok. De akkor sokkal több kockázattal kell szembenéznie.

A játékban való előrehaladással és pontszerzéssel fejlesztheted képességeidet. A továbbfejlesztett készségek segítségével sokkal könnyebben haladhatsz át a szakaszokon, és még sok harci vonatkozásod is van. Minden szakaszban sok különböző ellenséggel találkozhatsz, akiknek szinte mindegyike csak egy támadásmintával rendelkezik, és a legtöbb minta könnyen felismerhető. A Bot Gaiden egyértelműen a Mega Man sorozat klasszikus verzióihoz hasonlítható, főként a magas szintű akciók miatt, amelyek tele vannak ellenségekkel és mozgó lövedékekkel, amelyeket ki kell kerülni és meg kell küzdeni.

A játék során folyamatos fejlesztésekkel is javíthatod, mint a végtelen kitérők, extra lépések, gyakorlati támadás, hármasugrás és még sok más. Egy másik nagyon szép kiegészítés ehhez a címhez, hogy egy baráttal együtt játszható, és ez távoli lejátszással is lehetséges. A játék vizuális effektusai és grafikai stílusa igazán csodálatra méltó, és egy speciális művészeti stílust alkalmaz, amely úgy néz ki, mint egy képregény. Az ellenségek és a játékkörnyezetek kialakítása csodálatos, és persze néha annyira zsúfolt a játék jelenete, hogy nehéz lesz látni és felismerni a háttérelemeket, de a játék vizuális effektusai vonzóak és élveztem a játékot. tervez, és biztos vagyok benne, hogy minden It vonzza a játékost. A filmzene is csodálatos teljesítményt nyújt, és olyan energiát és életerőt ad, hogy mindig elmerül a játékban. Szerintem a zene megfelelő és élvezetes a játék fő témájához.

A Bot Gaiden nagyon addiktív és lenyűgöző játékmenettel rendelkezik, amely gyors ütemben követi, miközben megpróbálja újrateremteni a klasszikus nosztalgiajátékok jó emlékeit. A játék művészeti iránya kiváló, egyedi zenéje pedig kellemes a fülnek. A játék retro stílusa jól illeszkedik a játék alapvető mechanikájához, így könnyen felvehető cím, de a játékmenetet nehéz elsajátítani, és néha hosszú időre elriasztja Önt a játéktól. Lépjen hátra egy kicsit. Biztos vagyok benne, hogy a régi platformer veteránok és a műfaj újoncai imádni fogják ezt a játékot. Ha egy régi speed platformert keresel, ami a NES konzol emlékezetes játékainak stílusában készült, amit barátaiddal játszhatsz, akkor a Bot Gaiden remekül szórakozhat.

Overall
9.4/10
9.4/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 9.5/10
  9.5/10
 • Játékmenet - 9.5/10
  9.5/10

Játék áttekintése The Bounty Huntress

Játék áttekintése Cleopatra Fortune