in

Játék áttekintése Cafe Master Story

A “Cafe Master Story” egy másik pixel stílusú üzleti szimulációs játék, amelyet a Kairosoft fejlesztett ki. Szóba került ez a cég, ami igazán tehetséges a szimulációs játékok fejlesztésében, és mindent szimulálni tud, és úgy gondolom, hogy nem kell bemutatni ezt a híres fejlesztőt. A cég által gyártott termékek többsége valóban kiváló minőségű cím, amelyet gyakran adnak ki mobileszközökre, Nintendo Switchre és PC-re.

Az évek során a Kairosoft szimulációs játékai soha nem hagytak cserben minket, és minden új játék sokkal jobb, mint elődje, és még jobban teljesít. A Cafe Master Story egy másik nagyszerű Kairosoft-játék, ezúttal saját kávézót alapíthat, ez nem olyan bonyolult, mint a fejlesztője által készített többi játék, és a képernyőn megjelenő segítséggel az induláshoz ideális bevezetés a Ez egy menedzsment szimulációs játék.

A játék grafikája pixeles, és a konkrét grafikai teljesítményt illetően csak azt tudom mondani, hogy a Kairosoft játékok stílusa hasonló. Az ilyen játékok pixel-stílusú grafikája valóban a legfontosabbak közé tartozik, és a játék karaktereit feladatok végrehajtása közben figyelni igazán élvezetes. Ezeket a vizuális effektusokat kielégítő hangsáv kíséri, amely jó érzést közvetít a közönségnek játék közben.

A Cafe Master Story egyik jellegzetessége a varázsa. Ez a játék sikeresen megragadja a hangulatos kávézó működésének lényegét, a frissen főzött kávé aromájától a bútorok pontos elhelyezéséig. Dicséretes a részletekre való odafigyelés az ügyfelek kellemes légkörének megteremtésében. Ez olyan elmélyülést ad a játékhoz, amelyet kevés más kávézó-menedzsment szimulációs játék ér el. Hat ügyféllel kezded a kalandot, és idővel növelned kell az elégedettség szintjét, ami a játék egyik kulcstényezője.

A játék során egy kávézót vezetsz, és különböző dolgaid vannak a kávézó rangsorolásához, receptek, emberek, akik befolyásolhatják a kutatási pontokat, hogy jobbá tegyék az összetevőket. Különféle dekorációkat kaphat, amelyekkel díszítheti kávézóját, és növelheti a vonzerőt, és boldogabbá teheti az embereket a kávézójában. Ennek a játéknak az egyik kulcstevékenysége, hogy növelje ügyfelei elégedettségét, ez pedig úgy valósítható meg, hogy különféle létesítményekkel szolgálja ki őket.

Amikor az Ön bevétele elér egy bizonyos összeget, amellett, hogy kiegészítőket használunk a különféle létesítmények varázsához és bevételéhez, nyersanyagokat használhatunk az ételek javítására és új kávé kifejlesztésére, hogy a bevételt a kitörési pontig növeljük. Kávézóként a fő hangsúly az italokon van, kiegészítve az étkezésekkel. Ha korlátozottak az erőforrások, bölcs dolog az italokra összpontosítani!

A Cafe Master Story játékban nagyon fontos szerepet játszik a munkatársak minősége és irányítása, ami természetesen jelen volt a műfaj korábbi címeiben is. A magas szintű alkalmazottak magas értékeket képviselnek, és feleannyi erőfeszítéssel kétszer jobb eredményt érhetnek el. Ez régi hagyomány a Kairosoft játékokban! Egy nagyszerű alkalmazott közvetlenül exponenciális megtérülésekké változtathatja a különböző beállításokat, így főnökként ne feledje, hogy az alkalmazottaival való jóság végül kifizetődik!

A játék különböző kávézóhelyeket is kínál felfedezésre, mindegyik saját egyedi ügyfélkörrel, amely változatossá teszi a játékmenetet. Az ismerős arcok fokozatos felfedezése a kávézó bővítése során kellemes meglepetést okoz, és mélyebbé teszi a narratívát. A játék felhasználói felülete azonban nem elég jó, és fejlesztésre szorul. A menükben való folyamatos navigálás szükségessége fárasztóvá válhat, és a játékosok egyszerűbb, intuitívabb kezelőszervekre vágyhatnak. Parancsikon vagy továbbfejlesztett menürendszer használata a gördülékenyebb játékmenet érdekében megoldhatja ezt a problémát.

Összefoglalva, a Cafe Master Story egy csésze élvezetes kávézókezelést kínál, amely tele van bájjal és addiktív játékmenettel. De állandó hibákkal sújtja, és hasznos lehet néhány életminőség-javítás a felhasználói felületen. Ha Ön a Kairosoft játékok rajongója, és élvezi a kávézói kultúrát, ez a játék a szórakozás megfelelő keveréke lehet az Ön számára. Csak készülj fel az időnkénti csalódásra az út során.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése MeteoHeroes

Játék áttekintése El Paso, Elsewhere