in

Játék áttekintése MeteoHeroes

A MeteoHeroes egy jó platformer játék, 3D-s rajzfilmes esztétikával, különféle rejtvényekkel, melyeket meg lehet oldani, viszonylag könnyű játék az időtöltéshez, kifejezetten gyerekeknek készült, és kétlem, hogy a felnőtt közönséget szórakoztatná. Ebben a játékban csak egy célod van: tegyél meg mindent, ami tőled telik, hogy megmentsd bolygód! Valójában azzal a céllal játsszuk a játékot, hogy a hat főszereplő természetfeletti erejével együtt eltávolítsuk a szennyezést a Föld különböző helyeiről, és ez kétségtelenül olyan siker, amely meg fogja lepni a gyerekeket. Imádtam a MeteoHeroest, nagyon tetszetős vizuálisan és nagyon jó a filmzene. Tetszik, hogy ez a játék a környezetről szól, és jó módja annak, hogy a gyerekek megtanulják a természettel való törődés fontosságát.

Ideális játék gyerekeknek, még szórakoztatóbb, ha rajongója vagy a sorozatnak. Nagyon jól néz ki, és könnyen játszható, így nem akadhat el előrehaladás nélkül. Számos gyűjteménye és vívmánya is van, amelyek növelhetik időtartamát. Összességében a MeteoHeroes a platformer játékok egyik alműfajának tekinthető.

A történet még mindig ugyanaz a régi történet a Föld megmentéséről, de ezúttal a történet hősei hat fiatal, különleges képességekkel rendelkező hős. Ma, amikor a föld egyre szennyezettebb, a hat környezetvédő hős előrelép, és bejárja a világot. Utaznak, hogy megváltoztassák a szennyezés negatív hatásait. Bár a játék témája nagyon pozitív, maga a minőség alacsony, a játéktartalom pedig alacsony, így jobban megfelel a “kis játékosoknak”.

Gyerekként játszol, mindegyik más elemi erővel rendelkezik: szél, tűz, víz stb. Az Ön feladata, hogy összegyűjtsön 3 különböző szinteken elrejtett tárgyat, és elérje velük a szint végét. A játék minden szakaszának egyetlen célja van, és ez nem más, mint három gyűjthető tárgy összegyűjtése.

Ami a játékmenetet illeti, a MeteoHeroes alapvetően egy nagyon egyszerű platformer. Mind a 9 szinten 100 érmét és három gyűjthető tárgyat találhatunk, miközben körbeugrálunk és megölünk néhány ellenséget távolsági támadásunkkal. Az ellenség támadásait is blokkolhatjuk. Minden szinten van még néhány akadály, ami miatt ki kell választanunk a megfelelő módszert, de ez nagyon egyszerű. Általánosságban elmondható, hogy a nehézségi szint nagyon könnyű, és ha meghalunk is, egyszerűen kezdjük elölről. Ezt a játékot szándékosan fiatalabb játékosok számára tervezték. És igen… ez tulajdonképpen a játékmenet leírása. Sajnálatos, hogy a hat hősünk között váltunk a pályán, de mindegyiknek ugyanaz a képessége.

Igen, minden gyereknek ugyanazok a mozdulatai és támadásai, csak a szinteken megtörtént döntések változnak. A játék élettartama is viszonylag rövid, kevesebb mint 2 óra alatt befejezheti, ha minden szinten összegyűjti mind a 100 érmét.

Néha választanod kell a karaktered két képessége közül az egyiket. Néhány példa az eső, hogy eloltsa az égő fahasábokat, vagy a szél, hogy egy fa deszkát toljon, és ahogy mondtam, minden karakternek három képessége van. A MeteoHeroes készség megidéz egy barátot, aki képes használni a képességeit, vagy helikopterrel dobni egy platformot egy nagy lyuk vagy rés fölé. Legtöbbször meg tudod mondani, hogy mit használj, de néha ki kell találnod.

De vigyázat, kicsit nehéz megszerezni az összes eredményt. Például az egész játék során nem szabad megvernie az ellenségeit, és nem szabad megölnie a teljes játékban elért eredmények szokásos végrehajtási sebességén felül. A MeteoHeroes-ban csak az lepett meg, hogy a játéknak van egy főcímdala, és a főcímdal megmagyarázhatatlanul agymosásnak hangzik, a filmzene is egész jó, de néhány karakter szinkronja kicsit monotonnak tűnik.

Összességében a MeteoHeroes egy jó kis platformer játék, ami nem sok új ötlettel szolgál, de egy kis indie stúdió által készített címhez tényleg jó és járható, és ne felejtsd el, hogy ez a játék leginkább egy fiatalabb közönség Kíváncsi vagyok, hogy az idősebb játékosok valóban sok elégedettséget találnak-e itt.

A fejlesztők egy kicsit hosszabbíthatták volna a játékot, de egyedül is tudom ajánlani. A normál ára azonban kicsit magas egy ilyen szórakoztató kis indie játékhoz (max 3 óra). Általánosságban elmondható, hogy ez a munka inkább oktató munka, mint játék, és az élménynek értékesebbnek kell lennie a gyerekek számára.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Ugly

Játék áttekintése Cafe Master Story