in

Játék áttekintése Backfirewall_

Szívesen láttam volna ezt az értelmezést arról, hogy mi történik a világban egy okostelefon belsejében, és milyen lesz a környezete. Bizonyára ez a világ tele van saját bonyodalmakkal és részletekkel, amelyek a legtöbb játékos számára nagyon érdekesek lesznek. Szerencsére a Backfirewall játéknak és annak egyszerű megvalósításának köszönhetően valóra válthattam álmomat, és többet megtudhattam a mobiltelefonon belüli világról. Nyilvánvaló, hogy ez a játék nyilvánvaló hatásokat kapott két sikeres játékból, a Portalból és a The Stanley Parable-ból, és ezek az inspirációk magukban foglalják a történet humoros koncepcióit és a környezeti terveket.

Ez a játék az egyik rejtett gyöngyszem, amelyet a független játékok között találhat, és biztosan meg fog lepődni a jó minőségén, valamint egy csodálatos történeti narratívával, ahol minden karakternek megvan a maga egyedi és egyedi személyisége. A háttértűzfalat a Naraven Games stúdió készítette, és az All in! A Games 2023. január 30-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

Ha szereted a történet-alapú kirakós játékokat, a Backfirewall_ nagyon jó szórakozást nyújthat számodra, mert ez a játék több tartalmat kínál, mint gondolnád. A játék történetének forgatókönyve meglehetősen kiemelkedő, és nagyon eredeti koncepcióban van. A frissítési asszisztens szerepét tölti be, akinek az a feladata, hogy frissítse az okostelefonokhoz tartozó OS9 nevű operációs rendszert, új funkciókat és különféle optimalizálásokat hozva az okostelefonba. De a probléma az, hogy az OS9 megakadályozza a feladat elvégzését, és arra kéri, hogy hagyja abba. Mert a frissítési folyamat folytatása azt jelenti, hogy megölöd őt és magadat, és ezért szeretné, ha más utat találnál.

Így az OS9-el egy lenyűgöző kalandra indul a mobiltelefonok világában, eligazodhat a telefon különböző területein, elkerülheti a biztonsági rendszereket, és útközben eligazodhat. Használja az operációs rendszer különféle programjait és támogatási funkcióit. rendszer. A Backfirewall_ története nagyon jól meg van írva, és érzelmi és érzelmi témák is lehetnek. Meglepő, hogy egy kis indie játék mennyire képes ilyen érzést kelteni, és a játék ezt nagyon jól teszi.

A játékmenet két részből áll: felfedezés és rejtvényfejtés. Útközben aktiválnod kell néhány elemet a térképen, előre kell lépned és a következő rejtvényhez kell lépned. A játék első 30 perce ismétlődőnek tűnhet, de ha túllépsz ezen, és haladsz a történetben, akkor az egyik legfrissebb történethez jutsz, amivel az elmúlt években találkoztál. Bár a játékban található feladványok nem túl nehezek, mégis kihívást jelentenek és szórakoztatóak, sőt, a rejtvények jó keveréke a könnyű és a nehéznek. Ezeket a rejtvényeket szabadulószoba-stílusú elemekkel tervezték, ahol manipulálni kell a környezetet, és hibasorozatot kell létrehoznia a rendszerben, mielőtt folytatná. A környezettel való interakcióhoz és a manipulációk létrehozásához az OS9 négy olyan szolgáltatást kínál, amelyeket cheat kódoknak nevezünk, amelyeket utazása során használhat.

A Backfirewall játék számos gyűjteményt is tartalmaz SMS-ek formájában a felhasználótól. Ezek párhuzamos történetet mesélnek el, és segítenek megérteni, mi történik a játék világában. Szerencsére, mivel a játék rövid, többször is lejátszhatja az egészet. Útközben megismerheti az okostelefonon található színes programokat. Bár ez a játék a független címek között remekműnek számít, nem teljesen hibátlan, és van néhány hiányossága.

Ezek egyike azoknak a befejezőknek és embereknek szól, akik szeretik összegyűjteni a játék szakaszaiban elért eredményeket. Ha teljesítesz egy szakaszt, és továbblépsz a következőre, nem léphetsz vissza az előző szintekre, ezért először össze kell gyűjtened a szinten lévő mindent. A játék azt sem mondja meg, hogy hány rejtett tárgyat gyűjthetsz össze egy szinten, ami megnehezíti a teljesítést.

A zene őrült, a hangjáték pedig hihetetlen. Minden karakternek megvan a saját hangja, ami nagyon jól sikerült.Általában elmondható, hogy ennek a játéknak a hangjátéka és a vizuális effektusai igazán lenyűgözőek. A színhasználat, valamint a világ és a karakterek dizájnja kiváló, és tökéletesen illeszkedik a játék hangjához.

Összefoglalva, a Backfirewall olyan, mint egy videojátékká készült Pixar-film, jól kidolgozott karakterekkel és egy történettel, amely elejétől a végéig szórakoztat, minden apró részlettel, amivel meglep. Ezenkívül elgondolkodtat a rendszer hőseként tett cselekedeteiről, és meglátja a döntései eredményét. Ez egy fantasztikus, első személyű játék, amelynek története ragyog a humorával és hangulatával. A rejtvények gondolkodást igényelnek, de nem fogják teljesen kihívni az elmédet. Nagyon ajánlom ezt a játékélményt mindenkinek, aki egy hihetetlen és gondtalan kalandban szeretne élni.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése ExitMan Deluxe

Játék áttekintése The Redress of Mira