in , ,

Kiderült a New Tales from the Borderlands játék megjelenési dátuma

A közelmúltban a New Tales from the Borderlands játék felkerült az Amazon áruházára, a lehetséges megjelenési dátumával együtt.

Nemrég a New Tales From the Borderlands játék, a Gearbox Software legújabb munkája került eladásra az Amazon áruházban. A játék oldalán közzétett információk szerint a megjelenési dátum valószínűleg idén 29 Mehr (október 21.) lesz. Ezen kívül a játék deluxe verziójának borítója is felkerült az Amazon boltjára.

A listák szerint a New Tales From the Borderlands 49,99 dollárért lesz elérhető PC, PlayStation 4, PlayStation 5 , Xbox One és Xbox Series X platformokon . Megjelenik az Xbox Series S.

Az Amazonon a játék értékesítési oldalán közzétett hivatalos leírás megegyezik a szingapúri korhatár-besorolásból nyert adatokkal. Ezekben a leírásokban az szerepel, hogy a New Tales from the Borderlands játék története Pandorában és különösen annak Promethea régiójában játszódik; ahol a játékosok átveszik az irányítást három Anu, Octavio és Fran nevű karakter felett.

Ezeknek az embereknek segíteniük kell egymást, hogy megálljanak egy gonosz és hatalmas szörnyeteg támadásaival szemben. A leírás szerint ennek a verziónak a történetében normákat megszegő emberekkel, beszélő fegyveres gyilkos robotokkal, a kizsákmányolás és a vállalati kapzsiság elleni küzdelem témáival lehet találkozni. A játék története öt epizódból áll, ami a Borderlands sorozat néhány népszerű karakterének visszatérését és teljesen új karakterek bemutatását ígéri.

 jutalmát hozza, amely kóddal fizikai változatban is elérhető a vásárlók számára. Ez a csomag mindhárom főszereplő díszítőelemeit tartalmazza, az FL4K Vaultlander kollekciót és 10 000 játékbeli valutát.

Annak ellenére, hogy rengeteg információ szivárgott ki a New Tales from the Borderlands játékkal kapcsolatban, a Gearbox cég még nem hozta nyilvánosságra a hivatalos nevét, és ennek eredményeként a játék megjelenési dátumát vagy célplatformjait még nem erősítették meg hivatalosan. Úgy tűnik, hogy az idei PAX West esemény szeptember elején vagy a Gamescom 2022 nyitó éjszakai élő eseménye, amely jövő héten kezdődik, jó választás lehet a Gearbox Software számára, hogy bemutassa és további részleteket közöljön a New Tales from the Borderland-ről.

Mi a véleményed a játékhírekről? Oszd meg velünk.

A Bungie bemutatja a hatalmas Lightfall DLC-t a Destiny 2 új bemutatóján

Megjelent néhány képernyőkép a Dead Island 2 játékról, amely újra felkerül az Amazon áruházba