in , ,

Lehetséges Roxfort Legacy artbook hivatkozás a játék megjelenési dátumára

A Roxfort Legacy művészeti könyv megjelenése december 6-án várható, ami valószínűleg a játék megjelenési dátuma körül várható.

A Hogwarts Legacy több hónapos bemutatása után a rajongók végre láthattak egy hosszú játékelőzetet az év elején. A WB Games bejelentette, hogy ez a nyílt világú akciószerepjáték 2022 ünnepén érkezik a játékosok kezébe. Mivel azonban a játék további részleteit nem közölték a játékosok, kétségek merülnek fel az időben történő megjelenést illetően.

Lehetséges azonban, hogy nincs miért aggódni, és a játékosok 2022 vége előtt megtapasztalhatják a Roxfort Legacy-t. Amint arról a VGC média beszámolt, a The Art and Making of Roxforts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World on Amazon című művészeti könyv megjelenési dátuma december 31-ről (december 10-ről) december 6-ra (december 15-re) módosult.

A művészkönyvek nem feltétlenül a játékokkal egy időben jelennek meg, de mindig elérhetőek legalább a közelükben; Tehát a rajongóknak valószínűleg meg kell várniuk a Roxfort Legacy megjelenését december elején vagy november végén. A játék megjelenésének napján megjelenik a Gotham Knights artbook is, és ha a Roxfort Legacy követi a példáját, december 6-a lehet a végső megjelenési dátum.

Ha a Warner Bros. továbbra is hallgat a Roxfort Legacy játékról, akkor valószínűleg nem szabad 2022-ig várnunk. Ha a WB Games az ünnepi szezonban szeretné a játékosok kezébe juttatni ezt a játékot, nem kell sokáig várni, és hivatalos csatornákon keresztül több információ is megjelenhet.

A Roxfort Legacy játék a megjelenés időpontjában elérhető lesz a PlayStation 4, PlayStation 5 , Xbox One és Xbox Series X platformok felhasználói számára . Az Xbox Series S , a PC és a Nintendo Switch is benne van. Egyelőre nem tudni, hogy a Nintendo Switch verzió a felhőszolgáltatásra épül-e vagy sem. Nemrég kiderült a játék deluxe és gyűjtői kiadásának tartalma, amely láthatóan több testreszabható elemet biztosít a vásárlóknak.

Az első fő női karakter jelenléte a GTA 6-ban

8 Yakuza játék keresése PlayStation Pluson 2022-ben