in ,

8 Yakuza játék keresése PlayStation Pluson 2022-ben

A Sony megerősítette, hogy ez év végéig a Sega 8 Yakuza játéka elérhető lesz a PlayStation Plus felhasználók számára.

A legfrissebb játékhírek közül megtudtuk, hogy a Sony interaktív szórakoztató részlege bejelentette, hogy 2022-ben 8 Yakuza sorozatú játékot indít a PlayStation Plus szolgáltatásban. A Yakuza: Like A Dragon játék a PlayStation Plus szolgáltatás egyik ingyenes játéka augusztusban, amely minden Plus-előfizető számára elérhető lesz (Essential, Extra és Premium/Deluxe) a Yakuza többi verziója előtt.

Ezt követően a Yakuza 0 játék, a Yakuza Kiwami játék és a Yakuza Kiwami 2 játék lesz elérhető a felhasználók számára augusztus néhány ingyenes játékaként PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium számára. Ez év végén három klasszikus Yakuza játék remasterét kínálják a PlayStation Plus Premium előfizetőknek; Yakuza 3 Remastered játék, Yakuza 4 Remastered játék és Yakuza 5 Remastered játék. Végül a Yakuza 6: The Song of Life PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium platformokra is megjelenik.

Mikuro Asakura MMA-harcos a közelmúltban ellátogatott a Ryu Ga Gotoku stúdióba, és megosztott egy videót a rajongóival a látogatásról. Ez a videó a Yakuza 8 néhány ismerős karakterét, például Ichibant új frizurával mutatja be először a képernyőn. Az RGG Studios megerősítette, hogy jelenleg a Yakuza: Like A Dragon folytatásán és egy be nem jelentett folytatáson dolgozik.

A Sony nemrégiben megerősítette, hogy a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PlayStation 4 és PlayStation 5 ), a Yakuza: Like a Dragon (PlayStation 4 és PlayStation 5) és a Little Nightmares (PlayStation 4) megjelennek a PlayStation Plus-hoz. szolgáltatás 2022 augusztusában. Ez a három játék augusztus 2. és szeptember 6. között lesz elérhető ezen előfizetéses szolgáltatás felhasználói számára. Ha a megadott időpontban hozzáadja őket a fiókjához, mindig letöltheti és játszhatja ezeket a játékokat Plus-előfizetéssel.

A PlayStation Plus játékok júliusi listáján megtalálható a Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PlayStation 4 és PlayStation 5), a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PlayStation 4) és az Arcadegeddon. A Station 5 augusztus 1-ig kell átvenni.

Lehetséges Roxfort Legacy artbook hivatkozás a játék megjelenési dátumára

A rajongók nagyon érdeklődnek a Persona 3 remake és a Persona 2 remake gyártása iránt