in ,

Bejelentjük a Grounded játék teljes verziójának megjelenési dátumát

Az Obsidian Entertainment bejelentette, hogy a rajongók mikorra számíthatnak arra, hogy a Grounded kilép az Early Access szolgáltatásból.

A legújabb játékhírekből megtudtuk, hogy az Obsidian bejelentette a Grounded teljes verziójának megjelenési dátumát. Ez a túlélőjáték szeptember 27-én (október 5-én) jelenik meg az Early Access-ből. Ez a játék már körülbelül 2 éve elérhető PC-re , Xbox One-ra és Xbox Series X -re Megjelent az Xbox Series S.

A Grounded az Early Access fázisban adott otthont a legújabb frissítésének is, amely továbbfejlesztette a páncélzatot és a frissítési rendszereket. Ez a frissítés egy új Homestretch nevű részt tartalmaz, amely még nem érhető el. Ahogy ennek a résznek a neve is sugallja, valószínűleg a játék teljes verziójának megjelenése közelében lesz elérhető.

A Grounded teljes verziójának megjelenését eredetileg májusra tervezték, de az Obsidian további fejlesztési ideje miatt késett. A játék korai hozzáféréssel 2020 júliusában jelent meg a játékosoknak. A Grounded sikert hozott mind az Obsidian, mind a Microsoft számára. A fejlesztők februárban jelentették be, hogy a játék indulása óta a játékosok összlétszáma elérte a 10 milliót.

A 2022. augusztusi Xbox Live Gold játékok listája

A Solar Ash játék Xbox-ra és Steamre érkezik