in ,

A Solar Ash játék Xbox-ra és Steamre érkezik

Az Annapurna bemutató során a Heart Machine bejelentette, hogy a Solar Ash akció-kaland platform Xbox és Steam konzolokra érkezik.

A legfrissebb játékhírek közül megtudtuk, hogy Xbox és Steam konzolokra is megjelenik a Heart Machine Studio Solar Ash játéka. A legutóbbi Annapurna Showcase során a Heart Machine Studio megerősítette, hogy ez az akció-kaland platformer játék december 6-án jelenik meg a Steam áruházban, az Xbox One és Xbox Series X konzolokon pedig ezen a télen . Elindul az Xbox Series S és a Game Pass szolgáltatás.

A Solar Ash játék 2021 decemberében jelent meg PlayStation 4, PlayStation 5 és PC platformokra (az Epic Games Store platformon). Ezt a játékot a Heart Machine Studio fejlesztette, amely az elismert Hyper Light Driftert készítette. A Solar Ash egy Rey nevű Voidrunner történetét meséli el, aki új küldetésre indul Ultravidban, hogy megmentse bolygóját. Miközben Ray különféle csodálatos vidékeket fedez fel, többet tud meg Fekete Lyukról és Echo múltjáról.

A Heart Machine Studio jelenleg a Hyper Light Breakers 3D rogue-lite játékon dolgozik, amely a Hyper Light világában játszódik. Ez a játék 2023 tavaszán jelenik meg korai hozzáférésként Steam felhasználók számára.

Bejelentjük a Grounded játék teljes verziójának megjelenési dátumát

Bejelentjük a Resident Evil Village frissítés megjelenési dátumát, hogy növeljük a játék elérhetőségét