in ,

A 2022. augusztusi Xbox Live Gold játékok listája

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Live Gold szolgáltatás működését 2022 augusztusában fogja bemutatni a felhasználóknak.

A legfrissebb játékhírek közül megtudtuk, hogy a Microsoft nyilvánosságra hozta az Xbox Live Gold szolgáltatás 2022 augusztusi játékainak listáját. A következő hónapban az előfizetéses szolgáltatás felhasználói a szokásos módon további 4 játékot adhatnak fiókjukhoz külön fizetés nélkül, és élvezhetik az élményt. Az Xbox Game Pass Ultimate felhasználói hozzáférhetnek mind a négy játékhoz.

Mindezek a művek lejátszhatók Xbox One és Xbox Series X konzolokon Tapasztalt Xbox Series S. A Calico és a Saint’s Row 2 augusztus első felében, a ScourgeBringer és a Monaco: What’s Yours az enyém pedig a hónap második felében. Alább megtekintheti az Xbox Live Gold jövő hónap teljes listáját.

  • Calico játék (11,99 dollár értékben) augusztus 10. és szeptember 9. között
  • ScourgeBringer játék (6,99 dollár értékben) augusztus 25. és szeptember 24. között
  • Saint’s Row 2 (érték 9,99 USD) augusztus 10. és 24. között
  • Monaco: What’s Yours is Mine játék (14,99 dollár értékben) augusztus 25. és szeptember 9. között

Ha kedvezmény nélkül szeretné megvásárolni ezt a 4 játékot, akkor 53,96 dollárt kell fizetnie, és ha mind a négy terméket kipróbálja, 3400 GamerScore-t kap. A két Beasts of Maravilla Island és a Torchlight játékot e szolgáltatások használói július végéig ismerhetik meg, a Relicta pedig augusztus 15-ig (augusztus 24-ig) lesz elérhető.

Nemrég a Microsoft bejelentette, hogy október 1-től (október 9-től) leállítja az Xbox 360 konzoljátékok biztosítását az Xbox Live Gold szolgáltatás felhasználóinak. “Elértük az Xbox 360 játékok Xbox Live Gold katalógusába való felvételének kapacitási korlátját, de a szolgáltatás továbbra is izgalmas Xbox One-játékokat és exkluzív kedvezményeket tartalmaz majd minden hónapban” – közölte a vállalat a felhasználóknak küldött e-mailben.

Bár az Xbox 360 játékokat fokozatosan eltávolítják az Xbox Live Gold szolgáltatásból, ennek a Microsoft-előfizetéses szolgáltatásnak a felhasználói továbbra is letölthetik azokat a játékokat, amelyeket korábban hozzáadtak fiókjukhoz. Figyelembe véve, hogy az Xbox 360 az előző két konzolgenerációhoz kapcsolódik, nem meglepő, hogy a Redmondi le akarja állítani játékait az Xbox Live Gold szolgáltatás felhasználóinak.

Többjátékos játék, amelyet a feudális Japánban játszanak a CD Project Red korábbi tagjai

Bejelentjük a Grounded játék teljes verziójának megjelenési dátumát