in ,

A Steam Deck Returnal játék PC-portjának támogatásának lehetősége

A SteamDB Returnal játékoldalának újbóli frissítése azt sugallja, hogy a Housemark Studio szélhámos játékát a Steam Deck kézikonzolra lehet optimalizálni .

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, a Marvel’s Spider-Man Remastered és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales segítségével a Sony izgalmas tervei között szerepel, hogy PlayStation exkluzív játékokat hozzon a PC-platformra. De várhatóan ez a folyamat nem korlátozódik csak erre a néhány játékra; Egy téma, amit maga a Sony is sokszor említett.

De az egyik leggyakrabban említett név a különböző jelentésekben a Housemark stúdió Returnal játéka. A Returnal játék tavaly jelent meg kizárólag PlayStation 5-re, és a kritikusok pozitív visszajelzései mellett a közönség is jól fogadta. A játék sikere fontos szerepet játszott abban, hogy a Sony megvásárolta a Housemark stúdiót, és csatlakozott a PlayStation játékstúdióhoz.

A sok forrás közül az egyik, amely eddig a Returnal for PC megjelenéséről szóló pletykákat említette, azok a változások, amelyeket a játék SteamDB oldalán alkalmaznak. A Returnal játékoldal új frissítésében láthatjuk a Steam Deck kontrollerprofil hozzáadását, ami a játék Steam Deck kézikonzolra való optimalizálásának lehetőségét jelzi.

A Horizon Zero Dawn, a Days Gone és a God of War, mint a három nagy Sony játék, amelyet valaha PC-re vittek, mind játszható a Steam Deck konzolon; Ezért a Returnalnál is ilyesmi várható. Természetesen ezt a játékot hivatalosan még nem jelentették be PC-re, és jobb, ha nem kommentálunk véglegesen ebben az ügyben.

A Returnal jelenleg kizárólag PlayStation 5 -re érhető el . 8,5 pontot adott a Returnal játék értékelésében .

A Capcom bevételének csökkenése a tavalyi évhez képest

Egy korai pillantás a PSVR2 virtuális valóság headset felhasználói élményére