in ,

Egy korai pillantás a PSVR2 virtuális valóság headset felhasználói élményére

A hivatalos PlayStation webhelyen keresztül a Sony képeket és videókat osztott meg a közönséggel a PS VR2 virtuális valóság headset felhasználói felületéről és néhány funkciójáról.

Miközben közeledünk a PlayStation VR headsetek új generációjának bevezetéséhez, a hivatalos PlayStation blog megosztotta közönségével a PSVR2 felhasználói élmény egy részét. Ezzel kapcsolatban a felhasználói felületről és a PlayStation VR2 funkcióinak használatának élményéről képeket és egy rövid videót tettek közzé, amelyeket alább láthattok.

A PS VR2 headset egyik jellemzője, hogy a felhasználó szeme elé téve a headsetet képes megtekinteni a környező környezetet. A funkció használatának ismertetésekor a Sony megemlíti a PS VR2 Sense vezérlők megtalálásának lehetőségét a headset eltávolítása nélkül. A PS VR2 headset előtti kamerák lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a fülhallgató funkciógombjának megnyomásával vagy a megfelelő kártya kiválasztásával válasszon módot a headset tartalmának megtekintése vagy a környező környezet megtekintése között.

A PS VR2 vezérlőközpontban található speciális kártya ehhez a funkcióhoz olyan beállításokat is lehetővé tesz, mint például a játékkörnyezet. A PS VR2 átlátszó nézete csak megtekintésre készült, és nem teszi lehetővé a rögzítést.

A PS VR2 headset másik jellemzője, hogy játék közben magát a felhasználót is rögzítheti, ami a PS5 konzol HD kamerájának csatlakoztatásával valósul meg. Ily módon a streamerek megoszthatják mozdulataikat és reakcióikat a játékélményben barátaikkal vagy közönségükkel.

zen túlmenően, a játékkörnyezet személyre szabhatósága a PS VR2 -ben a Sense vezérlő és a beépített kamerák segítségével a PlayStation webhelyen megjelent cikkben említett egyéb funkciók közé tartozik. Ebben az esetben a felhasználó úgy tudja meghatározni a játék határait, hogy PS VR2 kamerákkal pásztázza a környező környezetet, és a játék stílusának és a rendelkezésre álló környezetnek megfelelően beállítja a szükséges helyet.

A játék során, ha megközelíted az így felállított határokat, figyelmeztetést kapsz, és ezt észreveszed. A beállítások mentésre kerülnek a PS VR2-ben mindaddig, amíg nem határoz meg egy másik környezetet.

A Sony leírása szerint a PS VR2 két üzemmóddal rendelkezik: VR mód és mozi mód, VR módban a játékosok 360 fokos nézetben és HDR videó formátumban nézhetik meg a virtuális valóság játéktartalmát 4000 x 2040 képarányban kerettel. 90-120. Hertz tapasztalat. tekintettel

A Mozi módban megjelenített tartalom 1920 x 1080 felbontással és 24, 60 és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal kerül lejátszásra. Íme néhány érdekes és izgalmas funkció, amelyet a PS VR2 a virtuális valóság játékok szerelmeseinek kínál.

A Steam Deck Returnal játék PC-portjának támogatásának lehetősége

Phil Spencer szenvedélye a God of War Ragnarok élménye iránt