in

A Gyűrűk Ura és A hobbit adaptációs jogainak megvásárlása az Embriser Group által

Az Embrace Group elindította több cég megvásárlásának folyamatát; Közülük a Middle-earth Enterprises, amely a Gyűrűk Ura és a Hobbit, J. nagyszerű irodalmi alkotásainak adaptálásának jogával rendelkezik. R. R. Tolkien.

A videojáték-iparban több jelentős felvásárlást végrehajtó Embracer Group ma bejelentette, hogy egyszerre több céget is felvásárol. Az egyik ilyen cég nem más, mint a Middle-earth Enterprises, amelyet Ambrisser megvásárolt és megszerezte a filmek, videojátékok, társasjátékok és egyebek kiadásának jogát Tolkien A Gyűrűk Ura és A hobbit című könyvei alapján .

Ezzel egy időben az Embrace Group bejelentette, hogy megvásárolja a Limited Run Games, a Singtrix, a Tuxedo Labs, a Tripwire Interactive, a Bitwave Games, a Gioteck, a Japanese Tatsujin és egy másik játékfejlesztő konzolokat és számítógépeket. A végleges stúdió nevét még nem hozták nyilvánosságra. A Tatsujin megvásárlásának köszönhetően az Embriser Group az összes Toaplan játék jogait is birtokolja.

Az Embriser Group a THQ Nordic, a Gearbox, a Plaion, a Cyber ​​​​Interactive és számos más jelentős csapat tulajdonosa. Alig néhány hónappal ezelőtt ez a svéd cég megkezdte három játékstúdió megvásárlását, köztük az Eidos-Montrealt és számos játéksorozatot, mint például a Tomb Raider a Square Enixtől.

Az Embrace Group jelenleg 220 játékfejlesztési projekttel rendelkezik, amelyek közül 25 fejlesztés alatt álló AAA-játék, és a következő négy évben fog megjelenni. Az Ambrisser azt is megerősítette, hogy a Gamescom 2022 rendezvényen bejelenti a játékhíreket és különféle előzeteseket sugároz különböző stúdióiban.

Egy Dead Space Remake médiaesemény lehetősége szeptember végén

Vége a Gotham Knights játéknak