in , ,

Egy Dead Space Remake médiaesemény lehetősége szeptember végén

Tom Henderson azt állította, hogy az Electronic Arts médiaeseményt akar tartani a Dead Space remake-hez szeptember utolsó hetében.

Tom Henderson a TryHardGuides-en közzétett bejegyzésében azt állította, hogy az Electronic Arts személyes médiaeseményt ad majd a Dead Space remake-hez szeptember utolsó hetében. Nyilvánvalóan a rajongók demókra, a fejlesztőcsapat kérdezz-felelek üléseire, valamint a játék rövid ismertetésére számíthatnak az eseményen.

Úgy tűnik, a média képes lesz rögzíteni a Dead Space remake játékmenet videóit. Természetesen még mindig nem világos, hogy mikor tudnak új részleteket megosztani a rajongókkal, de Tom Hederson szerint a többi közelmúltbeli EA médiaeseményhez hasonlóan ez valószínűleg egy-két héten belül megtörténik.

Dead Space Remake játék 2023. január 27-én (Bahan 7, 1401)  PlayStation 5 , Xbox Series X platformokra | Megjelenik az Xbox Series S és a PC. Az amputációs rendszer korszerűsítése és több gravitációmentes pont hozzáadása mellett ez a remake nagy figyelmet fordít az akadálymentesítési lehetőségekre. A játékfejlesztő csapat tartja a kapcsolatot a Dead Space rajongóival, hogy hűséges kikapcsolódást nyújtson ennek a sci-fi játéknak.

A Dead Space Remake, amelyet a 2021-es EA Play Live eseményen jelentettek be, a sorozat első verziójának teljes remake-je, amelyet a Frostbite játékmotorral fejlesztettek ki. A továbbfejlesztett vizuális effektusok és a 3D hang támogatása mellett ez a játék a 9. generációs konzolok SSD-memóriáit használja a betöltési oldalak eltávolításához. A játék minden fegyvere más-más hatással van a nekromorfokra, ezek között említhetjük ezen lények testszöveteinek elszakadását.

Hozzáadott érintésvezérlés támogatása további Xbox Cloud játékokhoz

A Gyűrűk Ura és A hobbit adaptációs jogainak megvásárlása az Embriser Group által