in , ,

Vége a Gotham Knights játéknak

Ahogy azt a Warner Bros. bejelentette, a Gotham Knights fejlesztése véget ért.

Bár több mint két hónap van hátra a Gotham Knights játék megjelenéséig, nemrég a Warner Bros. Gaming részleg montreali stúdiója bejelentette, hogy a játék fejlesztése befejeződött. Most ezt a terméket aranynak hívják. Amellett, hogy elküldte a játéknak a digitális áruházak kirakatában való megjelenítésére vonatkozó engedélykérést, a Warner Bros. megkezdte a játék fizikai verzióinak gyártását is.

Míg a Gotham Knights játékfejlesztés befejezése a fő gyártási folyamatok befejezését jelenti, addig a fejlesztőcsapatnak az első napi frissítés fejlesztésén kell dolgoznia. A Gotham Knights, amelyet először 2020 augusztusában mutattak be a DC FanDome eseményen, egy szerepjátékos, akció- és nyílt világú játék, négy hőssel; Batgirl, Red Hood, Nightwing és Robin.

A játék történetének elején Batman meghalt, és Gotham város bűnözőinek elég idejük volt a cselekvésre. Eközben a Baglyok Bírósága számos bűncselekmény mögé bújt.

Bár a Gotham Knightsnak 2021-ben kellett volna megjelennie, végül visszatolták erre az évre. Ez a játék a tervek szerint idén Aban 3-án (október 25-én) fog megjelenni PC-s platformon, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon . Megjelenik az Xbox Series S.

A WB Games Montréal stúdió eddig különböző előzetesekben mutatta be az egyes hősök játékmenetét és képességeit, amelyek közül a legújabb a Red Hood karakteréhez kapcsolódik. A stúdió hamarosan új részleteket tesz közzé a Gotham Knights képességfáról. Kövesd tehát a legújabb játékhíreket a következő hetekben.

A végén megoszthatja véleményét erről a hírről a Gamesfold csapatával.

A Gyűrűk Ura és A hobbit adaptációs jogainak megvásárlása az Embriser Group által

A Bungie bemutatja a hatalmas Lightfall DLC-t a Destiny 2 új bemutatóján