in

Játék áttekintése The Manga Works

Mindenkinek vannak álmai, de évről évre, napról napra egyre többen mondanak le róluk, és nem akarnak többet gondolni rájuk. De te, néhány láthatatlan jótevő nagylelkű segítségével (valószínűleg jobb helyzetben lévő szülők, akik a japán gazdasági csodabuborék idején átlagosan heti 2 órát dolgoztak) – te is a rabszolgaság áldozatává válhatsz. Mindezt azzal az ürüggyel, hogy egy nagy közönség számára készítsen művészetet, aki szívesen olvas mangákat. A Manga Works egy valóra vált álom, vagy egy ébren rémálom lassított felvételben, mindkét esetben az a tény teszi igazán elképesztővé ezt a játékot, hogy végre igazi szimulátorunk és emberi rabszolgaságunk van az Xbox Store-ban.

A Bakuman-rajongók, valamint azok számára, akik valamilyen okból imádják a japán munkától-halálig kultúrát, ez a játék igazán fantasztikus. Csakúgy, mint a mangák elkészítése, ez is frusztrálóan egyszerű, függőséget okoz, és értékes órákat veszíthet el, amelyeket azzal tölthetett, hogy értékes emlékekkel gazdagítsa életét barátaival és családjával.

Ehelyett, mint egy igazi mangaka, szó szerint több tucat órát fektetsz az életedből egy öltönyös öregember javára, aki úgy gondolja, hogy “sok történet megy fel” az egyetlen életképes terv minden vállalkozás számára. Bár minden mű hasonlónak tűnik, mindegyik alkotásban vannak különbségek, például, hogy az épületelhelyezésre vagy az egységfejlesztésre összpontosítanak.

Valójában a The Manga Works egy szuper szórakoztató, egyszerű és addiktív szimulátor, amire mindig is vágytam, és örülök, hogy végre megjelent a konzolokon. Egyszer egy nemzetközi repülőúton megnéztem a Bakuman élőszereplős adaptációját, és miután még Japán kreatív szórakoztató világával, különösen Shinjuku stúdióival és startupjaival is megismerkedtem, igazán nagyra értékelem munkájukat, mint a legsikeresebb, legjelentősebb és legelismertebb szórakoztató médiumot. Ma megjelent. Van azonban egy sötét oldala is, és a játék gyönyörű grafikája segít elfelejteni, mennyit szenvednek a mangaművészek és animátorok, mint egy középkori orosz jobbágy, ha azt mondják, hogy nem dolgoznak keményen vagy elég gyorsan.

Ezúttal híres mangaszerzővé kell válnunk, és egy szerény, mindössze négy falú házból indulunk ki. Ha inspirációt keresünk és tudást gyűjtünk egy kis rajongótól, elkezdjük ápolni a jellegzetes értékeket, amelyek népszerű remekműveket hoznak létre, fokozatosan sikeres mangaíróvá válunk.

A játék előrehaladtával a téma és a kreatív tartalom fokozatosan javul és bővül, és nem nehéz elkezdeni, de a fő játékhoz kell egy bizonyos idő. Voltak olyan időszakok a játékban, amikor egy egész héten keresztül jelentősen gazdag voltam, és annak érdekében, hogy hatékony ütemben készítsek mangát, szó szerint olyan dolgokra költöttem a kis vagyonomat, mint például nyomtatók, videojátékok, amelyeket soha nem fogsz. meg tudja tenni, meglátogattam, megtettem.

Kezdő képregényművészként a szűkös anyagi környezettel és kevés idővel kell felvennie a versenyt, folyamatosan érdekes képregényeket készíteni különböző témájú, és összegyűjteni, és szükség esetén leadni a kiadóknak. A végén kiváló karikaturista leszel a vastag papírkéziratok készítésének nehéz útján, így számtalan olvasó értékelheti munkáját és termékeit, hogy interjúkat, kiegészítőket, regényeket, animációkat vagy filmeket reklámozzon. Ne felejtse el kezelni az energiáit sem. Mert ha elfogy az energia, akkor sok időt tölt a kórházban.

Ha fel akar mászni a népszerűségi rangsorban, akkor a Plot Points-ot kell használnia. A felhasznált Plot Points mennyisége határozza meg a manga területét. Például, ha csak néhány plot pontot használsz, a manga kötet normál ívű lesz… de ha többet használsz, akkor a manga kötetnek lesz Highlight Arc. Valójában ezt a maximumot kell elköltened, hogy növeld az egyszerre elkölthető összeget. Ez a maximális pontszám azt is meghatározza, hogy az ívet hogyan kell szerializálni.

Szerencsére a The Manga Works folyamatosan tanítja, mit kell tennie. Próbáld meg elolvasni a beérkező üzeneteket is. Ha olyan információra van szüksége, amelyet a játék nem közöl, keresse meg a wikin.

Röviden, élveztem a The Manga Works élményét, és nagyon szeretem a játékot, hasonló a Game Dev Storhoz, csak az embernek kell dolgoznia a sorozaton, és eldöntenie, hogyan haladjon a történet (egy bizonyos pontig). Az újrajátszhatóság igazán szórakoztató. Ez egy zseniális játék, amely egy olyan társadalom végzetes hibáit ábrázolja, amelybe a fejlett világ válogatás nélkül behatol! Ha szeretsz túl sokat dolgozni, gyönyörű lányokat rajzolni és 30 évesen meghalni, ez a játék neked való!

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Kingdom and Castles

Játék áttekintése Candle Knight