in

Játék áttekintése Car Mechanic Pinball

Az emlékezetes és híres Pinball játéksorozat talán nem tartozik a legbefolyásosabb játéktermek közé, de utána sok játék ihletforrása volt. Egyszerű és csodálatos játékmenetüknek köszönhetően a flipper franchise minden játékost minden ízlésével magával ragadott, aki soha nem fáradt bele az órákig tartó játékba, és a flipper sorozat átélése közben soha nem volt ismétlés érzése.A lét nem hat a közönségre, ennek a játéknak a játékmenetének természete és különleges felépítése az oka. A kizárólag Nintendo Switch konzoltulajdonosok számára kiadott Car Mechanic Pinball játékot játékszerkezetében a flipper sorozat ihlette. Tartson velünk a felülvizsgálatban.

Bár a Car Mechanic Pinball játékmenete a klasszikus flipper címén alapul, az alkotók kreatív lépést tettek rá. Ahelyett, hogy a labda lenne a fő elem, a játék számos autót használ erre a célra, és viszonylag új élményt teremtett. Ebben a játékban egy garázst vagy műhelyt kezelsz, ahol mindenféle autót megjavíthatsz vagy frissíthetsz, és pénzt kaphatsz cserébe. Használja ezt a pénzt a létesítmények fejlesztésére, valamint az autók fejlesztéséhez és javításához szükséges alkatrészek és tartozékok vásárlására. A játék gyors tempójú arcade-szerű játékmenettel rendelkezik, amelyet néhány percnyi játék során teljesen megtanulhatsz.

Minden szakasz elején ki kell választani egy autót a képernyőn megjelenő specifikációknak és jellemzőknek megfelelően, és minden autónak más-más jellemzői vannak, például az egyik erősebb a sebesség szempontjából és nagyobb a sebesség, a másik pedig nagyobb gyorsulást vagy azt, hogy a másik autónak a sodródó útviszonyoknak megfelelő abroncsai vannak. Ezután egy hirtelen és gyors rúgással mozdítsa el az autót az úton, és sodródva és egy sor akadályba és tárgyba ütközve pontokat és pénzt szerezhet. A képernyő közepén található a játék fő környezete, ami hasonló a flipper játék főképernyőjéhez, a kép alján két borda található, amelyek részben megakadályozzák, hogy az autó elhagyja az alsó részt, valamint különböző tárgyak és akadályok körül és a középső részen.Van két szerelő is, akik folyamatosan utaznak.

Amikor az autód nekiütközik az úton lévő akadályoknak, a karosszéria és alkatrészei megsérülnek, ebben a helyzetben meg kell javítanod az autót, különben nem tudod folytatni a játékot. Ebből a célból flipper környezetben megjavíthatja az autó különböző alkatrészeit, alkatrészeit a szerelőkkel kapcsolatba lépve. Két szerelő kis díj ellenében megjavítja az autó minden egyes sérült alkatrészét vagy alkatrészét. Üsd el annyira a szerelőt, hogy megjavítsd az autódat, majd parkold le a képernyő szélére, hogy megjavítsd a következő autót. Ne feledje, hogy minél többször javítják az autót, a javítás költsége lépésenként nő, és például a következő alkalommal többet kell fizetnie ugyanazon alkatrész vagy alkatrész javításáért.

Általában ebben a játékstílusban el kell érned egy bizonyos pontot, mielőtt engedélyt kapsz a következő szakaszba való belépéshez, de ebben a játékban, bár van pontszámítási mechanizmus, a végső cél nem a legtöbb pont megszerzése. , és ez a probléma teszi a játékot A flipper sorozattól eltérően a bevételszerzést a flipper környezet bővítésére használják. A probléma itt az, hogy az autók frissítése és a játékkörnyezet bővítése viszonylag hosszú időt vesz igénybe, és az autóforgatási rendszer egy idő után ismétlődővé és unalmassá válik. A játék egyes részeiben nem adják meg a képzési részt vagy a speciális magyarázatot, és ez a másik gyengesége.

Az általunk adott leírás szerint az Autószerelő Pinball elnevezés valószínűleg kissé megtévesztő, mert az Ön egyik bevételi forrása az autók kezdeti forgatásából származik, nem csak javításukból. Az autók forgatása közben mindig vessen egy pillantást a benzinfogyasztás mértékére, amely a képernyő bal felső részén található. Bármennyire kreatív mechanizmusokat kínál a Car Mechanic Pinball, a játékmenetben is vannak problémák. Például labda helyett autót használnak, és bizonyos esetekben az autó fizikája miatt furcsa ütközéseket látunk. Például mivel az autó motorja a karosszéria elején található, a forgása is váratlan.

A játék grafikai és vizuális effektusai teljesen összhangban vannak a környezetével, de a hangsávok nincsenek összhangban azzal, ami a játék hátterében történik. Bár a Car Mechanic Pinball játék kezdetben vonzó játékmenettel rendelkezik, idővel veszít minőségéből és izgalmából, a közönség pedig egy kis játék után fáradtnak érzi magát.

Overall
6.6/10
6.6/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék áttekintése The Dark Prophecy

Felülvizsgálat Bunny Park