in

Játék áttekintése Make Way

Emlékszel a régi Mashed játék eredeti multiplayer játékának kollektív izgalmára? Az izgalom, amikor félrerúg egy barátot az útból, vagy megüti őket egy nagy kalapáccsal? Mi a helyzet azzal az ellenállhatatlan késztetéssel, hogy „csak még egy kört” játsszunk ugyanazon a térképen? Eddig több kísérlet is történt ilyen klasszikus kísérletek megismétlésére, de véleményem szerint egyik sem járt sikerrel. Egészen a Make Way játék megjelenéséig.

Ez a játék nemcsak a régi játéktermi versenycímeket hozza vissza sikeresen, hanem egy zseniális új funkciót is bevezet: a játékosok minden kör után hozzáadhatják saját szegmenseiket a pályához! Ez a funkció a hurkok, rámpák, csavarások és veszélyek érdekes és bővülő labirintusát eredményezi.

Valójában a pálya fejlődése minden forduló után lehetőséget ad a játékosoknak a tanulásra, a stratégiák kialakítására és a pontszámok elszámolására. Eközben a pályaelemek és fegyverek változatossága állandó tanulási görbét biztosít, a játék fizikája pedig tökéletes egyensúlyt teremt a káosz között, a frusztrációt az ellenfelekre összpontosítva, nem magára a játékmenetre.

A Make Way egy nagyszerű parti kvíz. Arcade vezetése hihetetlenül hozzáférhető, és a rögtönzött pályakészítésre összpontosítva azt jelenti, hogy újra és újra élvezheti a barátaival. Ez egy egyszerű, de szórakoztató játék az arcade versenyzésben, ahol a véletlenszerűség és a kreativitás a két legnagyobb vívmány. Más szóval, a Make Way játék újragondolja a klasszikus felülről lefelé irányuló többjátékos versenyműfajt, és izgalmas és végtelen élményt kínál a többjátékos társasjátékok iránt érdeklődő játékosok számára.

A játék látványterve igazán élénk és dinamikus, megragadja a klasszikus felülről lefelé irányuló versenyjátékok lényegét, miközben modern elemeket is tartalmaz. Az olyan funkciók, mint a hurkok, vonatátkelőhelyek és bunkercsontvázak, szórakoztató légkört teremtenek anélkül, hogy feladnák a nosztalgikus vonzerőt azon játékosok számára, akik olyan klasszikusokat kedvelnek, mint a Micro Machines.

Minden meccs legfeljebb négy játékossal (vagy mesterséges intelligencia ellenféllel) kezdődik, akiket a játékosok véletlenszerűen kiválasztott pályadarabok vagy tárgyak közül választhatnak. Minden körben minden játékosnak ki kell választania és el kell helyeznie egy pályát, amelyen versenyezni szeretne, tovább és tovább kell bővítenie, és időnként más-más pályán kell versenyeznie. Aztán ahogy szintet lépsz a felhalmozott pontokkal, a pálya új és egzotikus részei, akadályok és autók szabadulnak fel, ami arra ösztönöz, hogy folytasd a játékot a kipróbálás egyszerű öröméért.

A játék középpontjában egy jellegzetes pályaépítő mechanika áll, aki minden versenybe újítást kölcsönöz. Minden verseny előtt közösen létrehozhatja a pályát úgy, hogy kiválasztja a pályadarabokat a képernyőn megjelenő válogatásból. Ez a dinamikus megközelítés biztosítja, hogy minden mérkőzés új kihívást jelent, és folyamatosan fejlődő játékélményt teremt.

Az a képesség, hogy minden kör után új pályadarabokat kombinálhatsz, egy izgalmas összetettségi réteget vezet be, ami egy kiterjedt végső pályához vezet, amely a végsőkig leköti a játékosokat, miközben az ellenőrzőpontokon navigálnak és versenyeznek a felső pozícióért. Pontokat szereznek.

Maga a Make Way játékmenete egy eszeveszett száguldás a célba, tele veszélyekkel, fegyverekkel és a szélről való leesés állandó veszélyével. Az egzotikus fegyverek, például a Goo Cannons és a Tesla Coils bevezetése kiszámíthatatlanságot és stratégiai elemet ad a mérkőzésekhez.

Az együttműködés és a versengés egyensúlyának megteremtésével választhat, hogy együttműködik-e a kihívásokkal teli utak kiépítésében, vagy akadályozva akadályozzák egymás sikerét azáltal, hogy akadályokat állítanak fel és egymást erősítik. Ahogy folytatod a játékot, új funkciókat nyitsz meg, köztük új dinamikus utakat és további csapdákat.

A játék haladási rendszere, új pályadarabok, veszélyek és járművek feloldása sokat ad a játék mélységéhez és visszajátszási értékéhez. A pályadarabok keverési funkciója szinte korlátlan pályakonfigurációt tesz lehetővé, biztosítva, hogy minden verseny friss és izgalmas legyen.

Összességében nagyon szerettem a Make Way-t, és a továbblépési rendszer (többet játszani = több szám feloldása), valamint a kihívások (egy adott autóval játszani, ugrálni stb.) biztosítják, hogy egy futás után biztosan visszatérjek. Jöjj vissza ismét. Nagyon remélem, hogy a többjátékos közösség továbbra is virágzik, mert a játék sokat veszít vonzerejéből, ha az MI elleni meccseket próbálja meg lejátszani.

Ezenkívül a Make Way véletlenszerű jellegéből adódóan rengeteg újrajátszhatósággal rendelkezik, még akkor is, ha lehetővé teszed a lehetetlen út végét, egyfajta őrületet tapasztalsz. Nagyon egyszerű kezelőszervei vannak, és minden verseny más és más, és megvan a maga frissessége. Ha egy szuper szórakoztató versenyparti játékot szeretne megtapasztalni, amely valami mást csinál, ez a játék az Ön számára.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 10/10
  10/10

Játék áttekintése Zomborg

Játék áttekintése Swapshot