in

Játék áttekintése Zomborg

A Zomborg egy izometrikus ikerlövő, ahol saját készítésű katonaként játszol, nincs sok történet, és ami van, az meglehetősen lenyűgöző anélkül, hogy túl rossz lenne, vagy bármi különleges vagy egyedi. Összességében a Zomborg egy nagyszerű játék, a zombiölés és általában a lövöldözés fizikája kellemes és élvezetesebbé teszi az időt. De ez több problémával is jár, amelyek befolyásolták az élvezetes élményt, például a küldetések nagyon átlagosak és néha monotonok.

Jó lenne, ha ebben a játékban láthatnánk a többjátékos módot, ahol egy barát közreműködésével kampányküldetéshez hasonló küldetéseket hajthatnánk végre. Összességében nincs kiemelkedő tulajdonsága ennek a játéknak, és csak rövid ideig tudja szórakoztatni az ikerbotos lövöldözős játékok rajongóit.

Zomborg történetében egy zsoldost irányítasz, aki egy ismeretlen vírussal fertőzött területet vizsgál. Különféle ellenségekkel fog találkozni, amelyek zombikká mutálódnak, és más olyan erőkkel, amelyek régóta érdeklődnek ezen a helyen. Természetesen egy zombigyilkos játék esetén senkit nem fog érdekelni a történet, de mindenesetre egy logikus terv megléte nagy hatással lehet a játék sikerére.

A játékmenet nyitott szintek felfedezéséből áll, hogy szétszórt célokat találjanak és interakcióba lépjenek velük. A legtöbb esetben ezek a célok ugyanazok, és van egy meghatározott szám, amelyet teljesítened kell a küldetés teljesítéséhez, például a játék egyik részében három tankot kell ellenőrizned. A játékmenet általános felépítése szintenkénti kihívás. Az egyes szintek között megkeresett pénzt felhasználhatod saját fejlesztésedre: vásárolhatsz erősebb fegyvereket vagy toborozhatsz más zsoldos csapattársakat.

A játék ellenségeivel kapcsolatban elmondható, hogy a legtöbb esetben zombikkal kell szembenézned, zombikkal, akik utánad futnak, és azokkal a fegyverekkel lőheted őket, amelyeket minden küldetés megkezdése előtt választasz, ezek a fegyverek statikus statisztikák. de túlnyomó többségük nem igazán különbözik egymástól, leginkább azért, mert minden ellenségnek ugyanaz a halálanimációja van, ahol rongybabákként zuhannak a földre, és csak hatalmas vérfoltokat hagynak maguk után. Mindketten szinte azonnal eltűnnek a testekkel később.

Kapsz még gránátokat is, amikkel repülni tudod az ellenségeidet, de nem nagyon tudod ellenőrizni, hogy mikor indulnak el, nem tudod beállítani, és nem is tudod igazán célozni őket. Csak abban reménykedhetsz, hogy az előjáték mozgása kellően pontos ahhoz, hogy a gránátot pontosan oda érd, ahol szeretnéd.

Az ellenség sebessége miatt azonban a gránát az esetek túlnyomó részében felrobban, miután az ellenség üldözni kezdi a játékost, még akkor is, ha a gránát pontosan oda landol, ahová szánta. Ezen túl nem sok mondanivaló. A karakterednek nincs különböző statisztikája, amelyet frissíteni kell, és viszonylag lassan mozog, ebben a játékban nincs futás vagy ugrás. A játék a fent említett problémák miatt is meglehetősen ismétlődővé válik.

A Zomborg sokkal jobb lehetett volna, ha nagyobb szabadságot kapott volna a nyitott térképek felfedezésére, ahelyett, hogy blokádokat hoztak volna létre, hogy megakadályozzák a játékosok hozzáférését a térképek bizonyos részeihez, a fejlesztőknek arra kellett volna összpontosítaniuk, hogy egy kicsit több szabadságot adjanak a játékosnak. példa, amely lehetővé teszi a főszereplőt Lehetővé teszik, hogy ugorj, futj, vagy legalább olyan statisztikát adj hozzá, amely növeli a sebességet.

A fegyverek használat után is elég jól elöregednek, vagy lehetővé teszik, hogy egy ideig a földön tartsam az ellenséges tetemeket és a vért, miközben növelik az ellenségek megjelenési arányát, vagy erőket vagy fejlesztéseket adnak nekem. Fegyvereim ideiglenesek vagy állandóak, hogy a játék friss és szórakoztató legyen. Az is nagyon tetszett, hogy a játék nem követelte meg, hogy oda-vissza menjek a térkép bizonyos részei között, tekintettel a karakter lassú mozgására.

A grafika megfelelő egy ilyen játékhoz, és a fejlesztők egyetlen célja az ilyen stílus biztosításával az volt, hogy a játék kellően szórakoztató legyen. A játék grafikai részletei nem nagyszerűek, és nem is túlságosan valósághűek, de elfogadhatóak ahhoz képest, amit kínálnak. Másrészt a hangeffektusok néha idegesítőek, és furcsa hangokat hallasz, amelyek egyáltalán nem érdekesek. Ez a probléma a zenében is jelen van, és nyugtalanító témája van.

Összességében a Zomborg egy szórakoztató kis cím, de nem tökéletes, és szerintem erre senki sem számított! Egy idő után unalmassá válik, és más problémák is vannak, de megértem, hogy ezzel a játékkal a fejlesztők próbáltak valami jót alkotni, de ez nem valósult meg teljesen, és ugyanolyan korlátozott játék. A tényleges játékmenetet tekintve nincs sok változatosság, a karakterek és a fegyverek nagyobb felbontást használhatnak, és a játékosok könnyen meghalnak a kampány felénél, mert csak 2-3 hibát követhetnek el az ellenséges mesterlövészek ellen. Bár egy darabig még szórakoztató.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 5/10
  5/10
 • Játékmenet - 5.5/10
  5.5/10

Játék áttekintése Smoots Pinball

Játék áttekintése Make Way