in , ,

A Lego Star Wars: The Skywalker Saga ismertetője

A Lego Star Wars: The Skywalker Saga a Star Wars filmek egy kellemes és szórakoztató memóriajátéka , mely Lego hangulatával teljesen szórakoztató termék, főleg e sorozat rajongóinak.

A Star Wars kollekció olyan nagy és népszerű, hogy a mai napig a szórakoztatás szinte minden ágában láthattunk belőle különféle termékeket; Híres filmjeitől a képregényekig, játékokig és termékekig, például akciófigurákig. Különféle játékok készültek a Star Wars alapján, amelyek között még olyanokat is láthattunk, mint a sakk. A legújabb Star Wars témájú játék a Traveller’s Tale Studio Lego Star Wars: The Skywalker Saga, amelyen a mai napig számos Lego-alkotás szerepel filmekből és híres művekből. A stúdió új játéka a korábbi alkotásait követi, és ahogy a neve is sugallja, egy Lego hangulatú élmény.

A Lego Star Wars: The Skywalker Saga az összes Star Wars-filmen alapuló alkotás. A készítők lehetővé tették, hogy a játékos minden tetszőleges trilógia elejétől a saját ízlése szerint indítsa el a játékot és folytassa a kalandjait, és emiatt a játék története szinte megegyezik a látottakkal. Ezekben a játékokban a filmek számos fontos eseményét visszaadták. Természetesen, ha a Star Warsról beszélünk, nem tagadhatjuk a sorozat különböző szereplőinek igen mély hatását a népszerűségben, ezért a készítők a Star Wars ismerős és szerethető karaktereit is beemelték a játékba; A pozitív és népszerű karakterektől, mint például Han Solo, Yoda, Chewbacca, Rey és mások, akiket különböző osztályokon lehet irányítani, az olyan antagonistákig, mint Darth Vader és Darth Maul, akikkel szembe kell nézned a játékban.

Általában (és nem mindig) a Star Wars filmek komoly, sőt néha sötét hangulatúak, de a Lego Star Wars: The Skywalker Saga játékban a Lego stúdió korábbi munkáihoz hasonlóan a filmek eseményei nagyon jól sikerültek. érdekes és érett humorral keverve.. Szerencsére ez az atmoszféra úgy van megalkotva, hogy a meglévő humor nem csak nem rontja el az eseményeket, hanem a fontos események visszaemlékezését is élvezetesebbé teszi, főleg a rendszeres Star Wars-rajongóknak, és például Kylo Ren nézését fénykardja közben. elakad, és Han Solo segítséget kap, vagy a Darth Vader megalkotásának jelenetének érdekes és vicces rekonstrukciója, elégedett mosolyt örökít meg a közönség ajkán.

Általánosságban elmondható, hogy a Lego Star Wars: The Skywalker Saga nagyon jól visszaadja a filmek fontos eseményeit a történet szempontjából egy szórakoztató Lego-élmény formájában, valamint a népszerű és ismerős karakterek jelenléte és sokuk vezetésének lehetősége a játék során. A játék 9 különböző epizódja, azonnal elkészült Először is egy nagyon jó visszaemlékezést láthatunk a filmekről, és a végeredmény megnyerő és szórakoztató lesz a közönség számára, függetlenül attól, hogy régóta Star Wars-rajongó volt-e vagy nem.

Az általános játékmenetet tekintve a Lego Star Wars nagyon hasonlít a fejlesztőstúdió korábbi Lego alkotásaira; Ez azt jelenti, hogy az egész játék a környezetben való navigálásra összpontosít, hogy elérje a célt, harcoljon az ellenséggel és időnként rejtvényeket oldjon meg. A játék szakaszai elfogadható változatosságot mutatnak, és néha viszonylag nagy térben kell eligazodni Rey karakterével és a nála lévő eszközökkel, és platformokat kell létrehoznod magadnak olyasmivel, mint például hálódobálás, és néha be kell lépned. a csata egy légi vadászgépen ülve. Legyen zsúfolt ellenséges vadászgépekkel. Ez a színpadtervezési rendszer elfogadhatóvá, sőt jóvá tette a küldetések és tevékenységek sokféleségét a játékban; A Lego Star Wars: The Skywalker Saga teljes folyamata azonban nem olyan egyszerű, és az egyik dolog, ami néhány óra elteltével érezhető, néhány mechanika megismétlése, különösen a harchoz és a rejtvények megoldásához kapcsolódó mechanika.

Igaz, hogy a Lego Star Wars: The Skywalker Saga egyes szereplői fénykardot használnak, és vannak, akik lőfegyverrel lépnek pályára, sőt az Erő használatának lehetősége is korlátozottan biztosított, de tény, hogy néhány óra elteltével játék és egy-két epizód befejezése után az egész küzdelem ismétlődése érezhető, a harcok pedig nem mások, mint a billentyűk lenyomása, és minél gyorsabban csinálod, annál gyorsabban szabadulsz meg az ellenségektől. Ilyenkor nem mindegy, hogy a kezünkben lévő fegyver fénykard vagy fegyver, sőt akár több karakter között is válthatunk; Mert a cél csak az ellenség megölése a billentyűk egymás utáni leütésével, és még a játék kombórendszere sem tűnik túl hatékonynak, és ez a folyamat a főnökökkel való küzdelemben sem sokban különbözik, és végül üldözni kell. egy időre, vagy meneküljenek a távoli lövéseik elől.

Ez az ismétlés kérdése még a játék rejtvényeiben is érezhető, és a rejtvények, amelyek többségét a Star Wars kedves robotjaival oldják meg, szinte állandó és ismétlődő folyamatban vannak, és az az érzésed, hogy állandóan ugyanazokat az egyszerű és szokásos rejtvényeket oldja meg, egyszerűen Ön egy új környezetben. Természetesen a harcoló karakterek és a rejtvények megoldásának általános mechanikájának ismétlődése ellenére az olyan dolgok, mint a légi csaták, jó változatosságot teremtenek a játékban, és a szakaszok és küldetések tervezésének általános folyamata olyan módon történik, hogy megakadályozza a teljes és teljes értékű a játék egységességét, és határozottan a Lego Star Wars: The Skywalker Saga-t érdemes egyszer átélni az elejétől a végéig, és elégedett leszel azzal, amit kínál.

A másik dolog, amire az alkotók nagyon vigyáztak, az a mindenféle frissítés jelenléte a játékban, amelyeknek a legkevesebb hatása a Lego Star Wars: The Skywalker Saga folyamatában arra kényszeríti a játékost, hogy óvatosabban navigáljon a környezetben, hogy gyűjtse. Erőforrások, és ez ugyanaz. Nagyobb élményértéket ad a Star Wars ezen verziójának, és arra készteti az embert, hogy pontosabban fejezze be a küzdelmeket, vagy fedezze fel a különböző szakaszok környezetét.

A Traveller’s Tale stúdió az erősebb NTT Engine-t használta a Lego Star Wars: The Skywalker Saga játékban, ami szebb grafikát és szélesebb környezetet eredményez ebben a játékban a stúdió korábbi alkotásaihoz képest. Bár a szereplőktől a környezettervezésig mindennek lego hangulata van, ugyanakkor a Star Wars világ ismerős területeinek különböző tájai igazán szemet gyönyörködtetnek, és mind a hatalmas külső környezet, mind a belső terek nagyon látványosak. jó vizuális szépség, különösen a belső környezetben, az effektusok Az erős világításhoz hasonlóan gyönyörű hatást adott a játéknak. Persze a látvány szépsége ellenére a Star Wars ezen verziójában is van egy sor technikai hiba, és főleg csatákban a karakterek közötti váltáskor néha furcsa helyzetet talál a kamera, aminek a megoldása néhány másodpercet vesz igénybe.

Ezt a vizuális szépséget egészíti ki az ismerős Star Wars zenék nagyon jó felhasználása, hangélmény szempontjából pedig a szereplők főbb szinkronhangjait használták fel az alkotók, ami még kellemesebbé teszi a játékot a rajongók számára. Ugyanakkor nagyon jól sikerültek olyan dolgok, mint a könnyű szablyák egymásnak ütközése vagy a fegyverekkel való lövöldözés.

A Traveler’s Tale stúdió már bebizonyította, hogy különleges képességekkel rendelkezik Lego játékok létrehozásában híres és híres alkotásokból, és ezt a képességét ismét megmutatta a Lego Star Wars: The Skywalker Saga-ban. Természetesen a játék nem egy tökéletes élmény, és a csaták és feladványok ismétlődése és néhány bug is kivehető rajta, de az összélmény, amit a játék nyújt a közönségnek, szórakoztató, szórakoztató, és jobban leírva jó. hangulat. A Star Wars filmek fontos eseményeinek bemutatása ismerős karakterek jelenlétével, akiknek nagyon jó hangjuk is van, a játék megfelelő humorával, valamint a megfelelő szakaszok változatosságával a karakterekkel folytatott kalandoktól a harcosokkal az égen való harcig. , készíts Lego Star Warst:

A játék áttekintése a PC-s verzión és a kontrollerrel kapcsolatos tapasztalatokon alapul.

Overall
8.2/10
8.2/10
 • Grafika - 9.2/10
  9.2/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 9.1/10
  9.1/10
 • Játékmenet - 6.6/10
  6.6/10

Trek to Yomi játék áttekintése

Felülvizsgálat Apex Legends