in ,

MultiVersus rekordot döntött a Warner Brothers játékok között

Az ingyenes MultiVersus játék a Warner Bros. cég játékai közül a legaktívabb játékosokat tudta egyszerre rögzíteni a Steamen.

Tegnap, kedden megjelent a MultiVersus nyilvános bétája, és a játék gyorsan sok játékost vonzott. Ennek a műnek a bétaverziójának első estéjének végén az egyidejű játékosok maximális száma elérte a 144 456 játékost, ami felülmúlja a sikeres Apex Legends játékot, amely 118 887 játékost számlál.

Ugyanakkor csak három játékban rögzítettek több egyidejű játékost a Steamen; A Lost Ark 268 988 aktív játékossal, a Dota 2 454 554 játékossal, és az első helyen a Counter-Strike: Global Offensive lenyűgöző 587 002 egyidejű játékossal. Összességében a MultiVersus a 7. helyezést érte el a Steamen az elmúlt 24 órában, megelőzve olyan slágereket, mint a Team Fortress 2, a Monster Hunter: Rise, az Ark: Survival Evolved, a Rust és a Destiny 2.

A MultiVersus játékosainak csúcsszáma több, mint a Batman és Mortal Kombat franchise összes játékának csúcsteljesítménye; Két játék, amelyek neve a Warnerhez kötődik, és a cég legismertebb munkái közé tartoznak. Ráadásul a limitált béta alatt az említett játék tudta rögzíteni a legtöbb egyidejű játékost a verekedős játékok közül; Így sikere a nyilvános béta kiadás idején nem volt messze a várttól.

A MultiVersus nyilvános bétaverziója tegnap jelent meg olyan régiókban, mint az Egyesült Államok, Európa, Ausztrália és Új-Zéland, és a célplatformok közé tartozik a PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One, Xbox Series X | S teljes keresztjáték támogatással. Induláskor a játék 17 karaktert, 9 térképet és 8 különböző játékmódot támogat.

A Star Wars: Hunters megjelenési dátuma ismét 2023-ra halasztotta

Az első fő női karakter jelenléte a GTA 6-ban