in

A Sherlock Holmes: The Awakened remake-jének fejlesztésének jóváhagyás

A Frogwares bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je.

A Frogwares játékstúdió nemrég bejelentette, hogy teljesen átdolgozza a Sherlock Holmes: The Awakened 8. és 9. generációs platformokra való megjelenését. A produkciós csapat szerint ez a projekt a 2006-ban megjelent eredeti verzió történetének jelentős átírása. Ennek a remake-nek a fejlesztésének finanszírozására azonban egy Kickstarter kampányt hoznak létre.

Ami az új tartalmat illeti, a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je az Unreal Engine 4 minden grafikai és technikai erejét felhasználja, és az összes animációt és filmes jelenetet módosítják. Emellett a keresési és felfedező játékmechanizmusok is javultak, és teljesebbek lettek, mint korábban. Eközben Watson és Holmes szoros kapcsolata megerősödik, és néhány apróbb átírást is alkalmaznak a történetben.

A Frogwares ezután bejelentette, hogy további mellékküldetések is lesznek a remake-ben. Ezenkívül a hang rovatban új angol hangok felvételét és több nyelvre történő fordítását láthatjuk. A Sherlock Holmes: The Awakened remake-je állítólag új, továbbfejlesztett funkciókkal, változtatásokkal a harmadik személyű kamerában és továbbfejlesztett felhasználói felülettel rendelkezik.

Jaroslav Martinik , a Frogwares speciális tervezőcsapatának vezetője a következőt mondta erről a remake-ről: “Az eredeti játékból származó eszközök vagy kódok nem kerülnek újrahasznosításra. Alapvetően az egész játékot a semmiből fogjuk újraépíteni, hogy az Unreal Engine 4-en futtassuk. Remake-et készítünk a Sherlock Holmes: Chapter One néhány hónappal ezelőtti megjelenése óta szerzett új technológia vagy okos tapasztalatok felhasználásával.

Vadonatúj játékmechanizmusokat is hozzáadunk, miközben újrakészítjük az eredeti helyszíneket, hogy bővítsük a játékosok rejtvénymegoldási módjait. A sztoriban és az időzítésben bekövetkezett változások azt jelentik, hogy teljesen új szereplők lesznek.

A kameramozgást is átdolgozzuk, hogy a modern, 3. személyű játékok perspektívájához hasonlítson, és minden felhasználói felületet, animációt és jeleneteket újra elkészítjük. A változások listája folytatódik. Ez alapvetően egy teljesen új játék, csak a fő sztori marad némileg változatlan.

A Sherlock Holmes: The Awakened remake-je PC-s platformra, valamint Nintendo Switch, PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X konzolokra | A tervek szerint az Xbox Series S.

Megoszthatja velünk a játékhírekkel kapcsolatos gondolatait.

Bejelentjük a Resident Evil Village frissítés megjelenési dátumát, hogy növeljük a játék elérhetőségét

A PlayStation 5 értékesítése elérte a 21,7 millió darabot világszerte