in , ,

A Gotham Knights játék nagy gonosztevőjének feltárása a közeljövőben

A Gotham Knights kreatív igazgatója bejelentette, hogy vannak még olyan gonosztevők, akiket még nem erősítettek meg, de egyikük hamarosan kiderül.

Mint tudják, Batman nem fog megjelenni a nagyon várt Gotham Knights játékban , de a Dark Knight család továbbra is küzd a város gonoszságai ellen Gotham Cityben. Másrészt, azzal az erővel, amelyet Gotham City sok gonosz szereplőjéből ismerünk, Batgirl, Robin, Nightwig és Red Hood kihívást jelent a velük való megküzdésben. A WB Games Montreal már megerősítette, hogy Mr. Freeze az egyik híres gonosztevő, aki megjelenik a játékban.

Természetesen továbbra is a Court of Owls lesz a játék fő antagonistája, de úgy tűnik, még mindig vannak olyan gonoszok, akiknek jelenléte a játékban nem igazolódott. Egy riportban az MP1st interjút készített a Gotham Knights kreatív igazgatójával, Patrick Reddinggel a San Diego-i Comic-Conon, megerősítve, hogy ezeknek a “főgonoszoknak” az egyike hamarosan kiderül.

Redding legutóbbi nyilatkozatában bejelentette, hogy Joker nem lesz a Gotham Knights egyik gonosztevője, de fennáll annak a lehetősége, hogy Harley Quinn lesz az egyikük. Azt is megismételte, hogy Batman valóban halott ebben a játékban.

A Gotham Knights játék a tervek szerint  október 25-én (november 3-án) jelenik meg PlayStation 5 -re , Xbox Series X -re. Megjelenik az Xbox S  és PC sorozat.

A Gran Turismo 7 1.19-es frissítésének kiadása három új legendás autóval

A Diablo Immortal mobil verziójának globális bevétele átlépte a 100 millió dolláros határt