in

A Diablo Immortal mobil verziójának globális bevétele átlépte a 100 millió dolláros határt

A közzétett jelentések szerint a mobilplatform-játékosok világszerte több mint 100 millió dollárt költöttek eddig a Diablo Immortalra.

Megjelenése idején a Diablo Immortalt erősen kritizálták szokatlan bevételszerzési módszerei miatt. A Blizzard legújabb mobilplatformos játéka azonban továbbra is sikeres. A Sensor Tower Intelligence statisztikai csoport szerint a Diablo Immortal ingyenesen játszható szerepjáték több mint 100 millió dollár bevételt termelt a mobileszközökön való megjelenése óta, amit az App Store-ban és a Google-ban elköltött játékosok révén ért el. Play áruházak.

E statisztikák szerint a Diablo Immortal az egyik leggyorsabb mobil IP-cím, amely elérte ezt a bravúrt. A játék előtt a Pokemon GO mindössze két hét alatt több mint 100 millió dolláros bevételt tudott elérni. A Diablo Immortal jelenleg a 13. legtöbb bevételt hozó mobiljáték a világon, és a negyedik legtöbb játékos, aki mobil szerepjátékokra költ világszerte.

Ezenkívül a NetEase Fantasy Westward Journey című filmje után a Diablo Immortal a második legnagyobb bevételt hozó MMORPG lett a mobilplatformon. Ennek a játéknak a teljesítménye a kínai piacon is nagyon jó volt, és megjelenésének első két napjában az App Store összes kategóriájában a legtöbbet letöltött alkalmazás lett. A Diablo Immortal a harmadik legnagyobb bevételt hozó mobiljáték lett a kínai piacon a megjelenése idején, és mára a második legtöbb bevételt hozó játék ezen a piacon a Tencent’s Honor of Kings után.

A Diablo Immortal bevételi rangsorát tekintve az Egyesült Államok áll az első helyen, ezt követi Dél-Korea és Japán. A Diablo Immortal globális játékosköltésének körülbelül 59%-a az App Store-ból származik, a többi pedig a Google Playből. A Blizzard a múlt héten megerősítette, hogy a Diablo Immortal játék átlépte a 20 milliós telepítési rekordot.

Mi a véleményed a Diablo Immortal sikeréről? Oszd meg velünk.

A Gotham Knights játék nagy gonosztevőjének feltárása a közeljövőben

Többjátékos játék, amelyet a feudális Japánban játszanak a CD Project Red korábbi tagjai