in

Játék áttekintése RUNOUT

A RUNOUT játék egy vonzó 2D platformer akcióelemekkel, melynek eseményei egy jövő és cyberpunk világban játszódnak. Mivel a “RUNOUT” kifejezést a krikettjátékkal kapcsolatban használják, elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez egy sportjáték vagy krikett, de ez nem így van. A RUNOUT nem egy krikettjáték, hanem a jövőben játszódó Endless Runner fiktív remake-je. A játék gyönyörű pixel grafikával rendelkezik, amely nagyon egyszerű játékmenetével visszavezet minket a klasszikus platformerek régi időibe. A GamesFold webhelyének ebben a cikkében ezt az izgalmas játékot tekintjük át.

A RUNOUT játékban egy névtelen karakter szerepében vagy, aki rendkívüli képességeket kapott, és emiatt a legtöbb rendőr és bűnöző meg akarja szerezni. Hogy elkerülje, hogy elkapják, el kell érnie végső célját, hogy megállítsa a pokoli helyzetet és megmentse a világot. Valójában a játék történetének köszönhető, hogy a történet főszereplője rendkívüli képességekkel rendelkezik. A játék futurisztikus világában ott van az MFS nevű cég, amely az embernek különleges képességeket adó speciális ruhák gyártásával foglalkozik.

Ezen öltönyök viselésével az emberek olyan rendkívüli képességekhez jutnak hozzá, mint a megnövekedett reakciósebesség, a repülés és az idő manipulálása, de ezeket az öltönyöket egy központi számítógép vezérli, amely az MFS cég rendelkezésére áll. Ám egy napon hackerek megtámadják a cég szervereit, és ennek eredményeként a legtöbb ember meghal, akik ilyen ruhákkal vannak felszerelve. De közben néhány ember megmenekül a veszély elől, és túléli, a RUNOUT játék pedig ezeknek az embereknek a szerepébe helyez. A birtokolt különleges képességek értékes célponttá tesznek a rendőrség, sőt a bűnözők számára is.

Ebben a játékban a főszereplő mindig fut, és minden akadálynál teljesen felfordul, így nincs olyan akadály az útjában, amelyet ne tudna elhaladni. Az általa viselt ruházat sajátosságait felhasználva ugrálhat, lőhet, növelheti a sebességet, csúszhat a földön, lassíthatja az idő múlását és érdekes rejtvényeket, amelyek minden szakaszban léteznek, és beléphet. A következő lépés az, hogy megoldani.

Ahogy mondtuk, a karaktered megállás nélkül mozog, ami egy kicsit megkönnyíti az előtted álló utakon a kihívásokat, valamint a rejtvények megoldását, csak akkor változtatsz az útvonalon, ha eltalálsz egy tárgyat vagy falat, és ezt mindig tartsd szem előtt. játék közben. Elmondható, hogy a játékmenet nagyon pörgős, és sok hasonló játékelemet inspirált, és viszonylag alacsony arányban ad hozzá ezeket az elemeket a játékhoz. A játék szakaszai hat különböző életközösségben vagy területen játszódnak, beleértve a várost, a szeméttelepet, a gyárat, a romokat és a magot. Ezek a biomák városokból apokaliptikus környezetekké változnak, amelyek nagy környezeti diverzitásúak. A játék tele van új ötletekkel és innovációkkal, amelyek az egész játékkörnyezetben megtalálhatók.

A RUNOUT játéknak van egy automatikus mentési rendszere, ahol az utolsó ellenőrzőponttól folytathatod, ha meghalsz. Természetesen néhány hosszú szakaszban, ha kudarcot vall, az addig elért előrehaladás elveszik, és visszatér a hosszú szakasz elejére, ami nagyon bosszantó. A játék művészi környezete gyönyörűen van kialakítva pixelek formájában, amelyek tökéletesek a játék általános atmoszférájához. A karakterek animációi simák és jól kivitelezettek. A grafikai szekcióban használt művészet csúcsa a snitt jeleneteiben érhető tetten, amik igazán kedvesek. A filmzene nagyszerű teljesítményt nyújt a játék cyberpunk hangulatának előidézésében is, és az érzékeny és epikus pillanatokban csúcsosodik ki.

A RUNOUT játék nagyon innovatív és új elemeket használ a játékmenetben, amit kevésbé platformjátékoknál láthattunk. De addig is vannak dolgok, amik miatt nem tudunk jól alkalmazkodni a játékhoz, például mivel a főszereplő mindig viszonylag nagy sebességgel fut, néhány szöveg elolvasása a képernyőn a legtöbb esetben nagyon nehézzé válik. idő, és hogy a mechanika A játékot nagyon gyorsan bevezetik, és a platformer stílus alapelveit nagyon ritkán használják a játékkörnyezetben. Mindenesetre ez egy nagyon kedves és rendkívül érdekes játék, és minden olyan játékos számára ajánlott, aki szereti a kemény kihívásokat.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Hidden Shapes: Black Skull

Játék Roar of Revenge