in

Játék áttekintése WILD HEARTS Karakuri Edition

A Wild Hearts egy szörnyekre vadászó akció-kalandjáték, amely a Monster Hunter sorozat új alternatívája, és minden hasonlóságával és különbségével együtt két változatban is megjelent: Standard és Karakuri, mindkettő exkluzív funkciókkal rendelkezik. sajátjuk van A játék standard verziója tartalmazza az összes eredeti tartalmat, és szabványos játékélményt biztosít, de a Karakuri Edition tartalma nem ad új résszel a történethez, hanem inkább dekoratív elem, amely nincs hatással a játékmenetre. Tehát ha nem törődik velük eléggé, használja a szabványos verziót.

Miután eltöltöttem néhány órát a WILD HEARTS Karakuri Edition játékkal, el kell ismernem, hogy ez a játék fantasztikus és teljesen más, mint a Monster Hunter. Az évek során több ezer órát áldoztam különféle szörnyvadászatokra, és a Wild Hearts-t frissítő és hihetetlenül kihívásokkal teli élménynek találtam. A probléma az, hogy ez a játék olyan, mint egy ritka gyöngyszem, amely teljesen eltűnt a rossz optimalizálási és teljesítményproblémák miatt. Lényegében szórakoztató játék, és teljesen új ötleteket hoz magával, például a Karakuri szerelő túlmutat az innováción, és sokat hoz az asztalra, frissen tartja a harcot, és sokféleképpen kezelheti.

Ha figyelmen kívül hagyjuk ennek a játéknak a problémáit és hibáit, akkor egy teljesen elképesztő szörnyvadász élményt kaphatunk, de a maga egyedi varázsaival. A Wild Hearts egy nagyszerű játék, ugyanazt az érzést kelt bennem, mint a Monster Hunter: World, de sok mindent javít, amivel a Monster Hunter küzdött. Például ebben az új játékban a harc nagyszerű, a támadásaid lenyűgözőek. Ehetsz a vadászat közepén, mert van élelmiszerkészleted és tudsz főzni.

A játékmenet hasonló a Monster Hunterhez, ahol egy szörnyet tenyésztenek, hogy anyagokat szerezzenek a páncéljainak/fegyvereinek elkészítéséhez, de van egy mély táborrendszer is, amely jobb táplálékot biztosít a rajongóknak, és végül az automatikus tenyésztés segít néhánynak. Anyagok. A táborok szinte bárhol elhelyezhetők, és így egyedivé tehetjük a térképet. Ellentétben a Monster Hunterrel, a WILD HEARTS nem csak egy fegyveres képességeken alapuló cím. Itt van egy Karakuri nevű új szerelő, amely lehetővé teszi az építkezést a csata közepén. Csak 4-et választhatsz, és ezzel a 4 típussal olyan kombókat hozhatsz létre, mint például a tűzijáték, amely alapvetően flash bombákból áll, amelyek elpusztítják a szörnyeket, de nagy bombákat is készítenek, amelyek nagyon robbanékonyak és falakat építenek, amelyeket a szörny elüthet, majd korlátozott ideig elkábított. Véleményem szerint a vadászat könnyebb lehet, mint a szörnyvadász ebben a játékban a Karakuri megfelelő használatával.

Valójában a Wild Hearts-t a Karakuri rendszer teszi egyedivé, alapvetően egyfajta szerkezet, amelyet szabadon megjeleníthetünk a térképen, akár csatában, akár azon kívül. Ez az innovatív mechanizmus a térképen sokat segít különféle esetekben. Ilyen például a tábor felállítása, élelmiszer termelés, források gyűjtése, navigáció a térképen és egyéb hasznos beállítások. A játék térképének személyre szabása nagyon szórakoztató, szó szerint órákat tölthetnék a térkép felfedezésével, gyűjthető tárgyak keresésével és karakuri beállításával a térkép különböző helyein.

Ha harcban használod a Karakurit, akkor valóban nagy előnyük van a szörnyek gyorsabb megölésében, különösen a játék végén. Élet-halál kérdése lehet, mert a kimonók elég brutálisak lehetnek a végjátékban. Összességében ebben a játékban jobban szeretem a harcot, mint az MH-t, egyszerűen szórakoztatóbbnak tűnik, mint a fegyverismeretekre és a korlátozott eszközökre hagyatkozni minden vadászat során. A kommuna lakóhelyéhez vagy menekülési helyéhez közelebb is felállíthatunk tábort, hogy időt takarítsunk meg a teleporton keresztüli üldözéssel.

A harci rész nagyon jó, és rengeteg egyedi fegyver található. Némelyikük hasonlít a Monster Hunter fegyverekhez, néhány pedig egyedi. A fegyverfa is csodálatos. Biztosan tetszeni fog a játék kalandos és felfedező aspektusa is. A játék valóban a tábor és a vadászat fantáziájára hajlik, ami igazán vonzó lesz számodra. Maga a Kemono jó érzés harchoz, de nincs olyan sokféleség, mint szeretném. De a kialakításuk egyedi, és mindegyikük kialakítása nagyon pontosnak tűnik. A támadási lépések részletesek és animáltak, és néhányuk fantasztikus. Ezt a játékot többjátékos módban ajánlom, mert őszintén szólva sok időt töltesz barátaiddal komono vadászattal, és különböző karakuri töltetekkel pusztíthatod el őket. De szeretem, hogy ugyanazokat a mellékküldetéseket többjátékos módban is végrehajthatjuk, mert egyedül nehéz őket teljesíteni.

A játék problémái között elmondható, hogy lassú és ügyetlen a játékmenet, és a játékos gyakran azon kapja magát, hogy képfrekvenciás eséssel küszködik, és véletlenszerűen betöltődő és újra eltűnő térképeken vagy geometriai darabokon esik keresztül. Még a városban sétálva vagy a térképen a csatán kívüli felfedezéskor is előfordulhat, hogy képkockáról képre szaggatott és szétesett.

Ha valaki megtalálja ennek a játéknak az erős pontját, az kétségtelenül a lenyűgöző grafika és a kiváló vizuális effektusok vezetnek a látványos és szemet gyönyörködtető hangulat megteremtéséhez. A játék környezetének és vizuális effektusainak kialakítása művészi módon készült, és csodálatos. A játékvilág nagyon részletes és élő, majdnem olyan, mint amit a Monster Hunter World kínált, nem olyan nagyszerű, de hasonló.

Jelenleg a WILD HEARTS Karakuri Edition egy olyan cím, amelyből hiányzik az optimalizálás, és ez valóban szégyen egy olyan híres cég számára, mint a KOE Tecmo, és ha ez a stúdió meg tudja oldani a játék főbb problémáit, akkor ezt a címet a Monster Hunterhez tudom hasonlítani. A teljesítményproblémáktól eltekintve ez a játék nagyon szórakoztató, és úgy gondolom, hogy könnyebben be lehet jutni, mint a Monster Hunter Worldbe vagy a Rise-ba, mivel a harc kifizetődő és mutatós, a szörnytervek pedig érdekesek és egyediek. Egyes játékosok arra panaszkodnak, hogy ez a játék a “Monster Hunter” cím puszta másolása, és nem értik, hogy a két játéknak ugyanaz a forrása, ezért van némi hasonlóság, de összességében ez semmit sem von le az igazán élvezetes élményből.

 

Overall
6.9/10
6.9/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése Pets at Work

Játék áttekintése Pretty Girls 2048 Strike