in

Játék áttekintése Pretty Girls 2048 Strike

Néha egy játéknak nem kell nagyszerű látványvilága vagy gazdag cselekménye ahhoz, hogy sikeres legyen. Néha egy jó kirakós játék hosszú ideig szórakoztató lehet, és a 2048 az a játék. Ez egy egyszerű, de lenyűgöző puzzle, hogy minél többet játszod vele, annál jobban beleszeretsz. A Zoo Corporation, mint a “Pretty Girls” játéksorozat fejlesztője, legújabb munkájában, amely a “Pretty Girls 2048 Strike” nevet kapta, a 2048-as játékot használta játékmenetének fő gondolataként, és egy csúszó rejtvényt készített. ez a stílus, amit igazán lehet játszani.Dicséret.

Ez egy stratégiai számjáték “2048”, ahol a számblokkokat kombinálva nagyobb számblokkokat készíthetsz, és legyőzheted ellenségeidet úgy, hogy megütöd őket ezekkel a blokkokkal. A Pretty Girls 2048 Strike eredetileg 2022 végén jelent meg PC-re, de sikere miatt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy 2023. május 11-én kiadják a címet Nintendo Switch-re. Valójában ez egy klasszikus 2048-as minijáték, amelynek két módja van, a Stage Mode és az Endless Mode, amelyek megegyeznek a normál móddal és a végtelenített móddal.

A Puzzle 2048 mobil verziójában az általános elképzelés az, hogy a számokat egy 4 x 4-es táblázatba kell kapcsolni, hogy nagyobb számokat kapjunk. Mindezek a számok 2-től 1 hatványáig kezdődnek, és ha két 2-t összevonsz, a 4-es szám jön létre. A lényeg az, hogy a 4-et már nem lehet kombinálni 2-vel, és minden szám egyesül a megfelelőjével. Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, de ha nagyobb számokról van szó, például 2048-ról, akkor itt kezdődik az igazi kihívás. Valójában ebben a mobiljátékban folyamatosan mozgatnod kell a lapkákat és gyűjtened kell őket, hogy elérd a kívánt 2048-as számot. Ebben a játékban a leghatékonyabb a nyitott elme és a türelem a magas pontszám elérésében.

A Pretty Girls 2048 Strike egy új és izgalmas játéktípus a sorozatában, amely a 2048 kirakós játék ötletét modern és új módon használja fel. Ez a 2D-s kirakós játék harci elemekkel egészíti ki a 2048 normál verzióját, és ezzel a játékkal ellentétben nem az a cél, hogy elérd a kívánt számot. Inkább számblokkokat kell egymásra raknia, hogy növelje értéküket, majd csúsztassa el őket, hogy eltávolítsa az úgynevezett gonosz lányok ikonjait. Ezzel lemeríted az egészségi állapotukat, és végül egy játékkör véget ért.

Ahogy mondtam, a Pretty Girls 2048 Strike két játszható módot kínál: Stage és Endless. A színpadi mód nehézségi foka nem magas.A számrács segítségével folyamatosan ütöd az ellenséget és ügyességekkel könnyedén átengeded a szintet.Átlagosan 2 percet vesz igénybe, ami szórványban alkalmas szabadidős, szórakozásnak. Is. A végtelenített módban a gyönyörű lányok kitörölhetetlen blokkjai a táblán számos akadályt gördítenek a szintézis elé, és még nagyobb kihívást jelentenek a játékban.

A Normál mód szintekenkénti nehézségi rendszert alkalmaz, mindaddig, amíg a démonokat legyőzik, a szint törölhető, és a megszerzett pontokat arra használod, hogy új ruhákat és karaktereket szerezz a pontcserék során. Ez a mód nagyon egyszerű játékmenettel rendelkezik. Az Endless mód rácsokra van osztva, ahol végtelen blokkok jelennek meg, és összesen háromféle játéktábla létezik. Az Endless mód 3×3-as, 4×4-es és 5×5-ös táblákra van felosztva, lesz egy ellenséges blokk, ami a táblán csúszhat, ami ütni tud, de megölni nem lehet.

Az érdekesség az, hogy a 2048-as kirakós játékban használt karakterek képességei eltérőek, és bármikor aktiválhatók, amíg ott van a mérő. Ha megütöd az ellenség négyzetét a számmezővel, és a HP-t 0-ra állítod, akkor nyersz. A színpadi módban összesen 5 fő szint van, és mindegyik szint 10 miniszintből áll, amelyek célja az ellenség legyőzése. Ha eltalál egy ellenséget egy számrács segítségével, az a rácson belüli számmal egyenlő sebzést okoz. Tehát amikor a megmaradt vér mennyisége alacsony, először nagy számmal megütheti a környező blokkokat, és nincs szükség a szintézis folytatására.

A Pretty Girls 2048 Strike egy vicces addiktív játék nagyon egyszerű játékmenettel, amely a népszerű és klasszikus 2048-as játékot használja harci rendszerként 10 csinos gonosz lánnyal, hogy egy nagyszerű pihentető kirakós játékot hozzon létre, amely hosszú ideig tart. elméd.

Ennek a játéknak a koncepciója nagyon egyszerű és régóta ismert: adjunk hozzá két azonos értéket, és kapjuk meg a következő értéket, de ennek ellenére sok olyan extra funkció található ebben a kirakós játékban, amelyek biztosan tetszeni fognak a játék rajongóinak. 2048 nagyon érdekes lesz. Ez határozottan nagyszerű játék, különösen azok számára, akik szeretik a rejtvényeket és az anime lányokat.

Overall
7.9/10
7.9/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése WILD HEARTS Karakuri Edition

Játék áttekintése Pupperazzi