in

Játék áttekintése Puzzle Bobble 2X/BUST-A-MOVE 2 Arcade Edition and Puzzle Bobble 3/BUST-A-MOVE 3 S-Tribute

Klasszikus és egyszerű játékként a Puzzle Bobble az 1990-es években történt születése óta népszerű játéktermi gépekben Japánban, sőt a világon is. Bár a játékipar fejlődésével végtelen folyamban jelennek meg a különböző típusú nagyszerű játékok, de kétlem, hogy a Puzzle Bobble népszerű sorozata feledésbe merülne, amely a Tetris játékmenetet nagyon művészi módon és a ötleteljen újakat, változtassa meg úgy, hogy az minden játékos számára nagyon vonzó legyen. Ez a gyűjtemény két klasszikus játékot tartalmaz: Puzzle Bobble 2X/BUST-A-MOVE 2 Arcade Edition és Puzzle Bobble 3/BUST-A-MOVE 3 S-Tribute, amely sikeres és teljesen optimalizált portja két régi puzzle arcade játéknak. a 90-es években jelent meg. Ezeket a játékokat Puzzle Bobble néven ismerik Japánban, de az európai országokban BUST-A-MOVE néven. Ez a két játék koruk legsikeresebb és legnépszerűbb arcade játékai közé tartozott, amelyek már elérhetőek az új és a régi játékosok számára is.

Ennek a sorozatnak a portolását a City Connection Studio végezte, amely nagy tehetséggel rendelkezik a klasszikus játékok mai hardverre hozatalában, és ma már minden játékos számára elérhetővé tette az egykor nagyon drága és nehezen játszható játékokat. Ez a cím a 80-as és 90-es évek népszerű többjátékos rejtvénysorozatának hordozott változata, amely játéktermi és otthoni konzolos verziókat is tartalmaz. Az újjáépítés során néhány új funkciót, például “visszatekerést”, “lassítási módot” és “gyors mentést” adtak hozzá, hogy csökkentsék a játék nehézségeit. Ezenkívül a gyűjtemény mindhárom játékának játékmenetét némileg felülvizsgálták, és új funkciókat adtak hozzá, hogy megfeleljenek a mai játékosok és a stílus újoncainak ízlésének.

A Puzzle Bobble egy olyan kirakós játéksorozat, amelyben a játékos buborékokat lövell a képernyő aljáról, és buborékok pattannak ki, ha három vagy több azonos színű egyezik. Ennek a játéksorozatnak a játékmenete nagyon egyszerű és ismétlődő, de addiktív, ami általában “Match 3” néven ismert, és követi az ebbe a műfajba tartozó játékok általános elveit. Ilyen módon a képernyő alján lévő kis dinoszaurusz kezére kell dobnia a buborékokat, hogy több mint 3 azonos színű buborékot összekapcsoljon, és a buborékok felrobbannak, összeesnek és pontokká válnak stb. A buborékok az oldalfalakat is használhatják a visszapattanáshoz, hogy áthaladjanak az akadályokon, és csatlakozzanak a mögöttük lévő azonos színű buborékokhoz.

Mindaddig, amíg az összes buborékot kiüríted, nyerhetsz, ha a következő szakaszba érsz, azt javaslom, hogy először támadd meg a tetejét, mert ha törli, az alatta lévő kapcsolódó buborékok összeomlanak. A többi match-3 stílusú játékhoz hasonlóan számos különleges képesség létezik, ebben a játékban is vannak különleges képességekkel rendelkező buborékok, mint például a szivárványbuborékok, amelyek megváltoztathatják a színeket, és a csillagbuborékok, amelyek megváltoztathatják az összes azonos színű buborékot. Törölje a képernyőt, ha törölte.

Mint mondtam, a klasszikusok mellett olyan újdonságokat is bevezet, amelyek bár nem változtatnak a játék mechanikáján, mégis érdekesek lehetnek: egy nagyon újoncbarát lassú mód, amely megváltoztatható a játék sebességének szabályozására. Például játszhat lassított felvételben, ami akkor hasznos, ha keményebb szinteken játszik a számítógép mesterséges intelligenciája ellen. Ha rossz mozdulatot tesz, használhatja a visszatekerés funkciót, és egy kicsit visszaléphet az időben. További érdekesség, hogy minden szakasz elején lehetőség van mentésre és betöltésre, így soha nem veszítheti el az előrehaladását.

Ebben a játékban amellett, hogy egyjátékos módban játszol, különböző képességekkel rendelkező karakterekkel is kihívást jelenthetsz kihívás módban. Van még egy játékmód számítógép által vezérelt AI-val és egy helyi játékos harci mód egy másik játékossal. Ha unatkozol, próbálj meg kihívásokkal magasabb pontszámot elérni, vagy vigye el barátait egy klasszikus és izgalmas buboréklövő párbajra, ami nagyszerű választás. Ezenkívül ez a cím 1026 különböző pályát tartalmaz, amelyeket a játékosok különböző stílusban hoztak létre, ha a játék befejezése után is szívesen játszol ezzel a játékkal, megpróbálhatsz egyedi pályát létrehozni a szerkesztési módban.

A Puzzle Bobble kollekciót az egyik legértékesebb kollekciónak tartják a videojátékok között, ami végső soron érzelmi hatásként nagyon jó összteljesítményt nyújt. A gyűjteményben található játékok azok közé a címek közé tartoznak, amelyeket biztosan nem kell bemutatni, különösen, ha Ön régi játékos, és könnyed, szórakoztató és lebilincselő szórakozást keres. Ez egy olyan játék, amely egy kis türelemmel nagyon rövid idő alatt befejezhető. Ez a gyűjtemény a valaha kiadott legklasszikusabb játékok remek portékája, és jól felelevenítheti a 80-as és 90-es évek régi játékainak emlékeit. Ha Ön a Match-3 és a kirakós játékok rajongója, erősen javasoljuk, hogy ne hagyja ki a Puzzle Bobble értékes és kiváló gyűjteményét.

Overall
8.9/10
8.9/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Sport and Fun: Swimming

Játék áttekintése Pets at Work